Kur paskutinį sykį buvote?

“Operos fantomas” Brodvejuje… Tiesiog be zodziu… Girtas Net filma paziuret nora praradau.

VGTU teatro studija “palepe”. spektaklis “Cukrus ir prieskoniai”

Hmmm va pagaliau radau laiko nulekiau pasiziureti labai mielo spektaklio vaikams Giniocio “Juze Dykaduonis” jaunimo teatre.Ankstu vejuota ryta islekiau…ir tas linksmas spektaklis mane tikrai susilde,primindamas vaikyste,kai mama visuomet mane vesdavosi i spektakliukus… Laimingas Šypsena Niam niam GėlėVa ir mazajam ziurejau Valentino Masalskio “Karalius Lyras”.Labai nuostabus spektaklius buva… Apakęs Gerai Zinokit nuzenkit paziuret,rimtas ir begalo idomus (zinoma mano nuomone)Apie despota,valdinga ir visoki kitoki bloga karaliu,kuri finale dukros pastate i vieta.Na labaj jau graudus ir jaudinantis kurinys… Mirkt Nekaltas

…Hmmm va siandien taj wel visa diena teatre praleidau.Zodziu tokiu gerumu negalejau praleisti Laimingas ŠirdisZiurejau V.Masalskio Žvaigždė “Nuolankioji”.Stebuklingas spektaklis.Taj monologos vyro,kurio zmona nusizude nebeatlaikiusi jo liguistos meiles.Liguista atrode jai,taciau kaip pats vyras teige: kokia meile jaucia savo sirdyje zino tik pats mylintis…Nezinau,taciau Masalskis sugeba nepaleisti zmogaus akiu,jausmu, ir emociju net isejus is teatro… Girtas Girtas Gėlė Gėlė MyliuTaipogi siandien negalejau praleisti Panevezio aktoriu pasirodymo Vilniuje.Mano tetis taip pat panevezietis,tad ejau ziuret dar ir su misija jam papasakoti,kaip pasirodys jo seni pazistami. Šypsena Pasirode stulbinamai.Spektaklis vadinasi “Tikras dalykas”.Meiles zabangai,jausmu raizgalai, purvinas elgesys…svarbiausias klausimas apie meile; ar meile istikima… Laimingas Girtas Šypsena Taip Gerai

Paskutiniu metu beweik kas antra diena einu i operos ir baleto tearea. Sian buwau balete “Romeo ir Dziuljeta”. Soko Spokaite su Juska. Nerealus spektaklis. Labai labai labai patiko. Eglute soko nuostabiai kaip ir wisada. Sis wakaras kol kas geriausias siais metais… Taip

Penktadieni skendau G.Varno “Svyturyje”.

As irgi paskutini karta ziurejau si filma Taip

Paskutini si siandien buvau (J.Miltinio teatras)man atrodo paskutinis spektaklis Vilniuje,tai S.Rackio “Dugne”… Laimingas Apakęs Gėlė Gėlė GėlėLabaj jau negailestingai sis spektaklis nugramzdino i padugniu gyvenima.Slyksti aplinka,mirtis nuolat tarsi dvokas sklando ore ir zmones paskandine savo svajones ir gyvenima alkoholyje atsiveria ir dar kart kiekvienas isgyvena savo kelia i dugna…Dugne vieni smerkia tiesa,o kiti vergauja melui,taciau visi yra zmones… Liūdnas Apakęs Laimingas Gerai

teatre,ziurejau spektakli “Tartiufas” Mirkt

“Venecijos pirklys”…šlamštas. Blogai

Siuolaikinio Meno Centre jaunuju Didziosios Britanijos menininku parodoje “Dar karta vel ir vel”. Postmodernizmas. Neypatinga.

Sekmadieni apsilankiau Karo muziejuje ir apziurejau Japonijos samuraju kardu paroda.

Kauno dramos teatre Tumino rezisuotam spaktakly “Madagaskaras”. Labai. Aktoriu vaidyba Gerai

SMC parodoj praeita sekmadieny,o praeita shestadieny teatre buvau Šypsena

sestadieni buvau kauno dramos teatre “nusikaltimas ir bausme” isgirtas tas spektaklis labai, bet manes nesuzavejo, gal perdaug pavargus buvau Nekaltaso siandien buvau architektu namuose parodos atidaryme. Kogero reikes dar karta uzeiti, nes atidaryme perdaug pazystamu sutikau, kad galeciau normaliai visus darbus apziureti

Na ka vakar buvau OK “*fcuk*ing and shopping”. Žvaigždė Siaip visai nieko.Bet ne mano skonio tokie spektakliai… Ne Efektingas,madingas, sokiruojantis…(nors manes nenustebino net zirkles subinej)… Laimingas per kruvinaja banga dar neto parodo ir realiai… Gėlė Nekaltas Tiesiog gerai,kad buvo LNDT anslagas…zmoniu devynios galybes,net laiptai visi uzsesti ŠypsenaVa ir ketvirtadieni buvau mazojoj salej spektaklis “STOP MASINA” Šypsena Laimingas Labai nuostabiai fantastisku nesamoniu virsune…Visa laika juokiames visa sale Cha cha Labai paziurekit,kas pasiilgo surealistiniu nesamoniu…isuktu i rimta luksta: …fiodorovic fiodorovas poni–li…??? Cha cha- Juokiasi Gerai

na seip sirgau ilgai tai praieta svaiate buvau smc parodos atidaryme Iš naujo ir iš naujo, vėl ir vėl Velso Velso šiuolaikinio meno pristatymas na istiesu man ji nesukele per daug dideliu emociju Šypsena

Nepamenu ar rašiau,bet paskutinį kart lankiausi teatre,spektaklyje “Venecijos pirklys”

baleto teatre!! ka tik is repeticijos Juokiasi Juokiasi Juokiasi

sausio 14d. buvau KVADT spektaklyje ŽIURKIŲ MEDŽIOKLĖ