KOSMETIKA: Oriflame

KOSMETIKA: Oriflame

Ar cia dar lankosi kas nors,kas uzsakineja ar platina Oriflame kosmetika?Labas

Dabartiniame katalogėlyje, kuris yra internete, prie kažkurių kvepaliukų yra toks kaklo papuošalas su trim kubeliais( Ice and Fire, 7868). norėjau paklaust, gal kas matėt jį Nekaltas Ar vertas dėmesio?

noriu savo oriflame konsultantes!!! veiksmas turi buti Kaune, nes per www.oriflame.lt kai ieskojau tai pasiule paciai ja tapti, bet as nenoriu buti konsultante…

Ten ju nesuprasi-amzinai nesamones snekaVau!Skambink dar karta ir paprasyk,kad duotu kontaktus Kaune esancios konsultantesTaip

as is pradziu rasiau jiems i el.pasta, o paskui jie is vaizdo patys dingo… tai matosi ramta firma, kad nelabai domisi nauju klientu aptarnavimu…

man panašiai irgi buvo. pirmiausiai pasiūlė tapti pačiai konsultante, paskui davė kažkokiai konsultantei mano el.paštą. į kurį ji galutinai atrašyti ir pasiūlyti atvažiuoti pas ją sugebėjo tik po mėnesio kokio Nekaltas tai siunčia\u aš ją šalin ir kitam forume susiradau konsultantę iš Garliavos Gėlė

Kas labiausiai patinka iš oriflame, tj šiuo metu naudojami pienelis ir tonikas Rose Šypsena.

na va ir man prireike konsultantes. gal kuri padesit? Šypsena

Kokiame mieste?

kaune Šypsena

Labas,Gintare.Tai vis del to neapsisprendei pati platinti?ŠypsenaNa,jei tau tik uzsisakyti reikia,tai gal Andzelika tau pades-as cia maziau galiu turiuGirtas

na Garliava ir man pakeliui butu, gal kaip nors Tu man ja uzrodytum? Labas

Kitam puslapy radau mergina oriflame platinancia Kaune,bet laukiu jos kontaktu.O Garliavoj: Kristina,mailto:[email protected]">[email protected]</A> arba tel.865257973.Sekmes!Labas
Beje,radau toki idomu poslapiuka: <A HREF="http://www.eshoping.lt .Ten yra ivairiu prekiu ispardavimai.Ir kosmetikos,ir rubeliu.

gal kas galit išsakyt nuomonę apie plaukų formavimo priemones? Tiksliau, domina plaukų želė Nekaltas

Naudojau tik plauku lakas.Man jis gerasTaipO plauku zele nebandziau darNekaltas

na tuomet aš išbandysiu Mirkt Taip

Tiesa sakant,net nezinau,kaip ja naudotisFlirtas
Reiktu pamatytTaip

sveikutės Mirkt
kaunietėms galiu padėt užsisakyt prekes Šypsena
rašykit, jei dar neradot konsultantės Šypsena

Sveikos.Tai kaip sekasi jums dirbti su oriflame?Papasakokit savo patirti,kas gerai ir kas blogai.Kokie ispudziai apie sia kosmetika?