Tai parasykit gi kas nors savo atsiliepimus apie oriflame produktus.As apie juos nieko nezinau-papasakokit man,ka jus naudojot,kas patiko ir kas ne.
Man labai patiko kokosų aliejus plaukams
Siandien turejau gauti siuntini.Deja,jis veluoja ir bus tik rytoj.Biski nusivyliau-visusplanus sujauke.Juk laukiau visdelto-nuo pat ryto.Ir mano klientai siuo metu jau turejo dziaugtis savo prekemis
labai patiko tas kubiliukas su vazelinu "Atidi prieziura" turiu jau senokai, bet nenusivyliau. Ziema sant vejui vienintelis veiksmingas dalykas suskilusioms lupoms.
Aha,apie sita kubiliuka jau senai esu girdejusi geru atsiliepimu.O kaip kiti produktai?
dar turiu maskuojamaji pietuka "visions" atrodo tai nesu juo patenkinta 100proc. Jeigu ji naudoji tik kokiai neryskiai demelei pamaskuoti tai dar galima kenteti pamacius galutini rezultata, taciau jeigu darausi pilna makiaza ir pamaskuoju demeles pries dedama makiazo pagrinda tai ismusa ta demele pamaskuota i virsu, t.y. is po viso makiazo sviecia tokios sodrios demes maskavimo piestuko, nors pries dedant makiazo pagrinda to piestuko ne zymes nesimato… tai va tokia patirtis…
o tu turi one emaila?
piguva niekada nebus gera.