Nius ajsq nesupyk bet tie auskaraj man labiausiaj ir nepatinka, nes yra pernelyg fyfiski o sejp ausys mano uzgyjo… Nemegstu jokiu ****ziuku perdedinet noriu awskaro liezhuvy … bet bl, gal per gimshe ir gausiu…
niu nzn as ne feefa as bangle bet man grazu auskaraj dideli
o man tai tokie mazuciai…
man mazi ir auksiniai bet nesioju kartais ir sidabrinius
Labiau megtu mažiukus auskarus…:}}}}} ir galiu neŠioti tik sidabrinius…
Hmm man neiprastu formu … vidutio ilgio… necigoniski elegantiski
ydomius,neyprastus ir su kuriais ant kiekvieno kampo nevaijkshto…auskaru madu nesivaijkau…
Sidabrinius
darbo metu negaliu nesioti, o pagrinde esu darbe…
as ieskaujau kanapes auskaru bet pbwz neradau
man patinka arba labai labai maziukai… su akute… arba dideli… dazniausiai nesioju didelius…ir viena maziuka, nes turiu vienoje ausyje dar viena skylute… aisku as juos pagrazinu… siuo metu nesioju didelius auskarus ant kuriu pati parasiau INDO ir CHINE ( mano dievinamos grupes Indochine gerbei)
man patinka tokie ilgi ir nutyse…
svarbu kad ne auksiniai…
seip labai nuo nuotaikos priklauso kokius nesioju…
biski jau atsibodo tie ryskus ir spalvoti…
kartais norisi tiesiog mazuciu mielu sidabriniu auskariuku
niu pas mane yra 4 skylutes is eiles,tej lb graziai atrodo sidabriniai bumbuliukai didesni ir mazyciai ir dar turiu tokiu kaip…em… tokie kaip dygliukai! bet ju turiu tik 2 kolkas, dar 2 nusipirxiu ir nesiosiu
siaip nepernesu auksiniu papuosalu
ir dar lb grazus is IBERO kabantys su karoliukais ir pan., bet man tokie netinka uztat kai drauge uzsideda tej groziuos
Jokių, nes ausų neprasidūriau, ir nedursiu
Sidabrinius, nors kartais nešioju ir auksinius Na, labiau patinka didesni auskarai
man irgi tik sidabriukas
vo ash neshioju sidabrinius ‘vinukus’ man lie biausiai patinka…patogiausi…
man kai atsibosta nesioti tik apwalius tj as nusiperku du wienodus pakabukus ir tada juos nuiimu ir ant auskaru prikabinu ir tada kada pas mania dabar taip kanapes kaba