Kokius auskarus daugiau megstate? (klausimas daugiau merginoms)
Aš ir mėgstu įvairiausius auskarus, bet dažniausiai nešioju sidabrinius ar auksinius. Turiu jų gal kokią begalybę, tad kiekvieną dieną vis kitus užsidedu Dar kai radau patinkančia internetinę parduotuvę, kur didelis auskariukų pasirinkimas (http://www.vertejewelry.com/lt/auskarai.htm), tai dažnai kartą į mėnesį naujus užsisakau. Greitai nebebus kur jų susidėti
wat smalsu buwo paklausti paneliu kokiu auskarus daugiau megstate? didelius ar mazesnius? kokiu formu jie jums patinka
man pwz patinka tokie apwalus ir dideli
Sorryz jej tokia tema buwo paieskoje neradau…
nusibode jau tavo tie apvalus ir dideli…
jau pradeda nervint tie visi geltoni, raudoni ir t.t plastmasiniai auskarai ant kiekvieno kampo pilna…
as pati tik sidabrinius nesioju. mieliausi jie man
as plastmasiniu irgi nenesioju man tik tiek kad grazus dideli ir apwalus
man irgi patinka apvalus ir dideli… tik nespalvoti o tokie kokis as turiu tipo sidabriniai…
o siaip dar grazhus visokie kabantys…
vat auksiniai nepatinka…
Goozhe niu tiaw kaip ir man
Nelabai turiu is ko rinktis. mano ausytem tinka tik sidabriniai ausikarai. dazniausiai tai buna paprasti smulkus arba idomiu formu auskarai
kleckazz: ughum man ir tokie smulkuciai liapaj grazu
nuuuu pas mane dauguma auskaru is titano, kiti sidabriniai. man patinka tuneliai
man patinka dideli
apvalus(kaip ziedai)
kabantys
ivairiu formu(pvz turiu didelius kabancius trikampius dryzuotus)
siaip mazi irgi nieko,bet as mazai tokiu turiu
bet fainiai tokie idomus buna pvz kokia pedute,delniukas,drieziukas ar kitox mielas nieqtis
as turiu maziuqs tokius su zenklu… pala kaip cia padaryt
va: O-+
pas mania irgi is titano
pritariu
aquagirl: ughum man irgi tokie wisokie mieli
tikraj kad ne apvalus ir dideli…;] pas man dabar mazhuchiai pusiau guminiai su spygliukais ryshkiai zhalios ir melynos spalvos…;]
mmmm man ziauriai patinka sitokie auskariukai
as megstu mazus arba tokius kabancius tipo. bet visada mano auskarai sidabriniai ir begalo idomiai visaip suraitytos, labai idomios formos
[quote]uo ash ishwys be skyliu
Narkomane: jio israityti wisokie irgi grazu