visu kunu
taigi sakiau, kad atrodo… nieko as neliesa ir nepazaliavus o valgau mazai, nes man daug nereik
olyte rašė:
taigi sakiau, kad atrodo… nieko as neliesa ir nepazaliavus o valgau mazai, nes man daug nereik
Man irgi tas pats. Siuo metu zadu pradet nedaug valgyt, nes jei valgau tiek, kiek noriu, vis puciuosi Nu zodziu…
miegancioji grazuolyte rašė:
olyte rašė:
taigi sakiau, kad atrodo… nieko as neliesa ir nepazaliavus o valgau mazai, nes man daug nereikMan irgi tas pats. Siuo metu zadu pradet nedaug valgyt, nes jei valgau tiek, kiek noriu, vis puciuosi Nu zodziu…
na is nuotrauku nepasakyciau, kad labai tau reiktu kazko imtis atrodai
olyte rašė:
olyte rašė:
taigi sakiau, kad atrodo… nieko as neliesa ir nepazaliavus o valgau mazai, nes man daug nereikMan irgi tas pats. Siuo metu zadu pradet nedaug valgyt, nes jei valgau tiek, kiek noriu, vis puciuosi Nu zodziu…
na is nuotrauku nepasakyciau, kad labai tau reiktu kazko imtis atrodai
As dabar esu truputi stambesne, nei tuose nuotraukose-gal 2-3kg
O i tave paziurejus irgi nepasakyciau, kad t6au reiktu mazai valgyt
O i tave paziurejus irgi nepasakyciau, kad t6au reiktu mazai valgyt
na kas tie 2-3 kg… svarbiausia paciai gerai jaustis ir mylet savo kuna
o as mazai valgau ne del to, kad dietu laikaus del to, kad netelpa… ir esu laaabai isranki maistui… apskritai visas mano maistas → sokoladas, saldainiai, riesutai, kokakola ir metine arbata
olyte rašė:
O i tave paziurejus irgi nepasakyciau, kad t6au reiktu mazai valgytna kas tie 2-3 kg… svarbiausia paciai gerai jaustis ir mylet savo kuna
o as mazai valgau ne del to, kad dietu laikaus del to, kad netelpa… ir esu laaabai isranki maistui… apskritai visas mano maistas → sokoladas, saldainiai, riesutai, kokakola ir metine arbata
Na jo-kas, atrodytu, tie 3kg, bet as truputi susijaudinau, kai pamaciau, kad nebeitelpu i savo dzinsus, kuriuos nesiojau pries 2-3menn.! Net uztrauktukas nesueina! Zodziu dabar nutariau padaryt, kad vel sueitu, nes tie dzinsai man labai patinka O mylet tai lyg ir myliu save Svarbu, kad ir kiti myletu
O del maisto…sakai netelpa? Kaip pavydziu! As esu tikra abzora-jei galeciau, kasdien suryciau po tris picas, kepsni, daugybe sumustiniu, saldumynu ir pan… Dievinu maista Bet kazkaip negaliu paziuret i …nustojau ja valgyt nuo tada, kai supratau, ka tos pacios valgo-taigi visokias atliekas ir net savo pacios parsiukus! CHYZIS! Nu ne, aciu
Bet va sokolado niekad neatsisakau
Na jo-kas, atrodytu, tie 3kg, bet as truputi susijaudinau, kai pamaciau, kad nebeitelpu i savo dzinsus, kuriuos nesiojau pries 2-3menn.! Net uztrauktukas nesueina! Zodziu dabar nutariau padaryt, kad vel sueitu, nes tie dzinsai man labai patinka O mylet tai lyg ir myliu save Svarbu, kad ir kiti myletu
O del maisto…sakai netelpa? Kaip pavydziu! As esu tikra abzora-jei galeciau, kasdien suryciau po tris picas, kepsni, daugybe sumustiniu, saldumynu ir pan… Dievinu maista Bet kazkaip negaliu paziuret i …nustojau ja valgyt nuo tada, kai supratau, ka tos pacios valgo-taigi visokias atliekas ir net savo pacios parsiukus! CHYZIS! Nu ne, aciu
Bet va sokolado niekad neatsisakau
fui prie kokiu tu iskart cia baisybiu priejai mes juk tik apie papildomu pora kilogramu snekejom
olyte rašė:
Bet va sokolado niekad neatsisakaufui prie kokiu tu iskart cia baisybiu priejai mes juk tik apie papildomu pora kilogramu snekejom
O tu valgai ?
olyte rašė:
Bet va sokolado niekad neatsisakaufui prie kokiu tu iskart cia baisybiu priejai mes juk tik apie papildomu pora kilogramu snekejom
O tu valgai ?
ne…
olyte rašė:
O tu valgai ?
ne…
[/quote]
Tai va, o kuriai tavo kuno daliai visai nereikia ypatingos prieziuros?
Juodoji_Mirtis rašė:
visu kunu rupinuosi ir neisskiriu nieko
As ir
Merginos ir vaikinai, kokia kuno vieta labiausiai rupinates ir kaip? Gal turite tam ipatinga priezasti?
savo pasididziavimu (supras kam reika)
badanddark rašė:
Merginos ir vaikinai, kokia kuno vieta labiausiai rupinates ir kaip? Gal turite tam ipatinga priezasti?savo pasididziavimu (supras kam reika)
jei musu pasididziavimai tokie patys [smegenys], tai gal pasakysi, kaip reikia jas puoseleti, kad didesnes uzaugtu?..
olyte rašė:
veidu kogero… kodel? nezinau… gal tiesiog jis matomiausias
pritariu, dar plaukais ir nagais labai.
as rupinuos viskuom,bet labiausiai kojom, man kojos lieknos ilgos ir grazios yra ginklu ginklas, kiekviena miela diena darau pratimus kojom ir pilvukui, bet kojos vistiek numeris 1, kaip gi galima eiti su sijonu , kada kojos storos…Tiesa po ziemos priaugau 4 kilogramiukus, bet nesuku galvos , tuoj va ± 1menesis grisiu i forma, uzhtat kojas lieknas ishsaugojau
olyte rašė:
O tu valgai ?
ne…
Tai va, o kuriai tavo kuno daliai visai nereikia ypatingos prieziuros?
[/quote]
visai nereikia? niu taip nebuna… reikia… bet nedaug… manau plaukams… issiplauni ir viskas o tau?
xkataniukasx rašė:
pritariu, dar plaukais ir nagais labai.
nezinau… mano plaukai ypatingos prieziuros nereikalauja…
badanddark rašė:
Merginos ir vaikinai, kokia kuno vieta labiausiai rupinates ir kaip? Gal turite tam ipatinga priezasti?savo pasididziavimu (supras kam reika)
Aha O tai dar jam reikia kokios nors ypatingos prieziuros?
KaTuLeFaiNuLe rašė:
as rupinuos viskuom,bet labiausiai kojom, man kojos lieknos ilgos ir grazios yra ginklu ginklas, kiekviena miela diena darau pratimus kojom ir pilvukui, bet kojos vistiek numeris 1, kaip gi galima eiti su sijonu , kada kojos storos…Tiesa po ziemos priaugau 4 kilogramiukus, bet nesuku galvos , tuoj va ± 1menesis grisiu i forma, uzhtat kojas lieknas ishsaugojau
Na, kas del koju, as beveik visiskai jomis nesirupinu, taciau turiu jas grazias, manyciau. Matai, as kasdien jau 1,5 metu vazineju su dviraciu, tad jos yra stiprios, tvirtos ir lieknos. Tik turiu nedideli randeli ant kaires kojos blauzdos-praeita vasara draugo suo manes vos nesuvalge