Kokia kuno vieta labiausiai rupinates?

visu kunu

taigi sakiau, kad atrodo… nieko as neliesa Cha cha ir nepazaliavus Šypsena o valgau mazai, nes man daug nereik Cha cha

Man irgi tas pats. Siuo metu zadu pradet nedaug valgyt, nes jei valgau tiek, kiek noriu, vis puciuosiPavargęs Nu zodziu…Nekaltas

Šypsena na is nuotrauku nepasakyciau, kad labai tau reiktu kazko imtis Cha cha Gerai atrodai Šypsena

As dabar esu truputi stambesne, nei tuose nuotraukose-gal 2-3kgNekaltas
O i tave paziurejus irgi nepasakyciau, kad t6au reiktu mazai valgytŠypsenaGerai

na kas tie 2-3 kg… svarbiausia paciai gerai jaustis ir mylet savo kuna Šypsena

o as mazai valgau ne del to, kad dietu laikaus Šypsena del to, kad netelpa… ir esu laaabai isranki maistui… apskritai visas mano maistas → sokoladas, saldainiai, riesutai, kokakola ir metine arbata Šypsena

Na jo-kas, atrodytu, tie 3kg, bet as truputi susijaudinau, kai pamaciau, kad nebeitelpu i savo dzinsus, kuriuos nesiojau pries 2-3menn.!ApakęsApakęsApakęs Net uztrauktukas nesueina!PavargęsApakęsBaisuJuokiasi Zodziu dabar nutariau padaryt, kad vel sueitu, nes tie dzinsai man labai patinkaCha cha O mylet tai lyg ir myliu saveŠypsena Svarbu, kad ir kiti myletuLaimingas
O del maisto…sakai netelpa?Apakęs Kaip pavydziu!Pavargęs As esu tikra abzora-jei galeciau, kasdien suryciau po tris picas, kepsni, daugybe sumustiniu, saldumynu ir pan…Pavargęs Dievinu maistaŠypsena Bet kazkaip negaliu paziuret i Kiaulė…nustojau ja valgyt nuo tada, kai supratau, ka tos Kiaulė pacios valgo-taigi visokias atliekas ir net savo pacios parsiukus!ApakęsApakęs CHYZIS!Pavargęs Nu ne, aciuCha cha
Bet va sokolado niekad neatsisakauTaipGerai

fui prie kokiu tu iskart cia baisybiu priejai Cha cha mes juk tik apie papildomu pora kilogramu snekejom Šypsena

O tu valgai Kiaulė?

NekaltasNekaltasNekaltas
Cha cha

ŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena ne…

ŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena ne…

[/quote]

ŠypsenaŠypsenaŠypsena

Tai va, o kuriai tavo kuno daliai visai nereikia ypatingos prieziuros?Nekaltas

As ir

savo pasididziavimu (supras kam reika)

jei musu pasididziavimai tokie patys [smegenys], tai gal pasakysi, kaip reikia jas puoseleti, kad didesnes uzaugtu?..

pritariu, dar plaukais ir nagais labai.

as rupinuos viskuom,bet labiausiai kojom, man kojos lieknos ilgos ir grazios yra ginklu ginklas, kiekviena miela diena darau pratimus kojom ir pilvukui, bet kojos vistiek numeris 1, kaip gi galima eiti su sijonu , kada kojos storos…Tiesa po ziemos priaugau 4 kilogramiukus, bet nesuku galvos , tuoj va ± 1menesis grisiu i forma, uzhtat kojas lieknas ishsaugojauCha cha

ŠypsenaŠypsenaŠypsena

Tai va, o kuriai tavo kuno daliai visai nereikia ypatingos prieziuros?Nekaltas

[/quote]

visai nereikia? niu taip nebuna… reikia… bet nedaug… manau plaukams… issiplauni ir viskas Cha cha o tau?

TaipNeTaipNe Šypsena nezinau… mano plaukai ypatingos prieziuros nereikalauja…

AhaCha cha O tai dar jam reikia kokios nors ypatingos prieziuros?Nekaltas

Na, kas del koju, as beveik visiskai jomis nesirupinu, taciau turiu jas grazias, manyciau. Matai, as kasdien jau 1,5 metu vazineju su dviraciu, tad jos yra stiprios, tvirtos ir lieknos. Tik turiu nedideli randeli ant kaires kojos blauzdos-praeita vasara draugo suo manes vos nesuvalgeBaisu