As irgi naudoju plaukams Loreal firma.Man patinka.Siandien pabandziau Fructis is Garnier-toks gaivumas jauciasi isplovus plaukus.Tai kai baigsis Loreal,pirksiu Fructis visas priemones.
O kas liecia duso zele,tai patinka irgi Palmolive Energy(labai panasus i Elizabeth Arden Green Tea).Seniau naudodavau Malone produktus,bet gan brangu ir tik Anglijoje yra jo pirkti.
Dove duso zele nepatiko.Dabar turiu Sebamed duso zele,bet kvapas per stiprus,toks jausmas lyg tai skirta vyrams.
ne niu man atrodo kad gerai bet va kaikam atrodo, kad per daug liesa, per mazai valgau ir veidas pazaliaves… del to kiekviena diena ir kisa vitaminus bartis nelabai noriu… geriau isgert ir kad nesikabintu daugiau
Jo, suprantu Bet kad kisha, tai gerai, juk tau nuo to tik paciai geriau, ir plaukai, ir nagai, ir oda labiau blizges Zodziu ciki As, jei galeciau, gerciau kasdien po visokiu rusiu vitaminus
O del liesumo, tai pavydziu!
Oi, tu i soliariuma per daznai nevaiksciok, nes kai tau bus 30 metu, atrodysi kaip 45mete! Patikek, as zinau ka sakau-mano draugei taip atsitiko Vaiksiojo, vaiksciojo, o dabar atrodo 15 metu senesne Taip kad su soliariumais jums nejuokai
Tiesa pasakius, bijau sumeluot. As pasitepu tik tada, kai oda tikrai sausa ir isvargusi buna. Tas buna gal 1/2 x i menesi
(priklauso kiek streso patyriau)