Kokia kuno vieta labiausiai rupinates?

As labiausiai rupinuosi veidu plaukais ir intymiaja vieteleŠypsena

Jo, to dalyko tai man visos merginos pavydiTaipTaipTaip

as tai visu savo kunu rupinuosi vienodai…

O as rupinuosi visu savo kunuNekaltas Kuna plaunu roziu zele, po to tepu roziu pieneliuMyliu Ummmm, kaip tada visa kvepiu!Myliu

O ar labai rupiniesi?NekaltasTaipGerai

O as atradau "Palmolive" duso zelia "energy" Cha chaGerai
yrgy liabaij kvepia! Niam niam

Beje, ar zinojai kad per daznai oda pieneliu tept negalima Ne nes paskui oda per stipriai pripras ir vis labiau dides jautrumas?

As irgi naudoju plaukams Loreal firma.Man patinka.Siandien pabandziau Fructis is Garnier-toks gaivumas jauciasi isplovus plaukus.Tai kai baigsis Loreal,pirksiu Fructis visas priemones.
O kas liecia duso zele,tai patinka irgi Palmolive Energy(labai panasus i Elizabeth Arden Green Tea).Seniau naudodavau Malone produktus,bet gan brangu ir tik Anglijoje yra jo pirkti.
Dove duso zele nepatiko.Dabar turiu Sebamed duso zele,bet kvapas per stiprus,toks jausmas lyg tai skirta vyrams.

Šypsena ne niu man atrodo kad gerai Cha cha bet va kaikam atrodo, kad per daug liesa, per mazai valgau ir veidas pazaliaves… JuokiasiJuokiasiJuokiasi del to kiekviena diena ir kisa vitaminus Cha cha bartis nelabai noriu… Cha cha geriau isgert ir kad nesikabintu daugiau Cha cha

KOjomisŠypsenaŠypsenaŠypsena

Rupinuosi visu kunu ir mano pastangos buna puikiai ivertintos Taip Flirtas

Jei visi puikiai vertina, tai gal isduosi savo rupinimosi paslapti?Mirkt

Jo, kai kurioms tenka jas ypac priziuretiTaip

Jo, suprantuTaip Bet kad kisha, tai gerai, juk tau nuo to tik paciai geriau, ir plaukai, ir nagai, ir oda labiau blizgesMirkt Zodziu cikiMirkt As, jei galeciau, gerciau kasdien po visokiu rusiu vitaminusJuokiasi
O del liesumo, tai pavydziu!PavargęsLabas

Va cia gera informacija daveiTaip ShaunuoleGerai

as tai uzpakiuliuku bei kojelemis.daug sportuoju.vaikstau i soleriuma bei pas kosmetologe t

Apakęs Ne, zuikele, nezinojauNe Aciu, kad pasakeiBučkisBučkisBučkis O tai kaip daznai galima pieneliu tepti, kad viskas su oda butu gerai?Nekaltas Gal zinai?Laimingas

Oi, tu i soliariuma per daznai nevaiksciok, nes kai tau bus 30 metu, atrodysi kaip 45mete!Pavargęs Patikek, as zinau ka sakau-mano draugei taip atsitikoPavargęs Vaiksiojo, vaiksciojo, o dabar atrodo 15 metu senesneLiūdnas Taip kad su soliariumais jums nejuokaiNe

Teisingai, viskas turi rupeti vienodai… Flirtas

Tiesa pasakius, bijau sumeluot. As pasitepu tik tada, kai oda tikrai sausa ir isvargusi buna. Tas buna gal 1/2 x i menesi Taip
(priklauso kiek streso patyriau)