Kokia kuno vieta labiausiai rupinates?

niu tau gerai, ot noreciau, kad nededant jokiu pastangu jos butu tokios, kokios dabar yra.Bet zinok kaip siaubingai ziema save perlepinau, kaip ir tu cia minejai kazkur, neuzsitraukia uzhtrauktukai svarkeliuJuokiasiLabas

Na, man plaukams prieziuros siekt tiek reikia-issiplaunu, dar balzamo uzdedu…jei slenka, su cemeryciom plaunu…(bet cia taip retai bunaNekaltas)Na siaip jais rupinuosi nemazai-juk kasdien sukuoti reikia, tvarkytiCha cha Mano plaukai labai ilgi-iki liemens, tad negaliu vaiksciot susivelus kaip raganaCha cha

Jo, jo-as irgi save gerokaiPavargęs perlepinauPavargęs-zinok valgiau viska, ka norejau, galvojau-"ai, cia koki menesiuka parysiu kiek noresiu, o paskui jau valdysiuosNekaltas". Aha-tipo "menesiuka"Juokiasi Tas "menesiukas" uztruko iki 3-4 menesiukuJuokiasiPavargęsPavargęs
Zodziu dabar reikia rimtai susigriebt ir truputi dietos pasilaikyt or smth, nes as (neskaitant dviracio) niekada nemegau sportuot, na tiesiog neapkenciuPavargęs…bet atsilenkimus tai kasdien darau pilvo presuiTaip

Man maziausiai prieziuros reikia gal…Nekaltas ChmNekaltas Sunku pasakytiNekaltas Gal nagams-jie ir taip grazusŠypsena Nusilakuoju, truputi forma pakoreguoju ir viskas-kokius du men. nenuluzta ir graziai sau augaŠypsena

Veidu turbūt, jis turbūt labiausiai matomasNekaltas