niu tau gerai, ot noreciau, kad nededant jokiu pastangu jos butu tokios, kokios dabar yra.Bet zinok kaip siaubingai ziema save perlepinau, kaip ir tu cia minejai kazkur, neuzsitraukia uzhtrauktukai svarkeliu
olyte rašė:
visai nereikia? niu taip nebuna… reikia… bet nedaug… manau plaukams… issiplauni ir viskas o tau?
Na, man plaukams prieziuros siekt tiek reikia-issiplaunu, dar balzamo uzdedu…jei slenka, su cemeryciom plaunu…(bet cia taip retai buna)Na siaip jais rupinuosi nemazai-juk kasdien sukuoti reikia, tvarkyti Mano plaukai labai ilgi-iki liemens, tad negaliu vaiksciot susivelus kaip ragana
KaTuLeFaiNuLe rašė:
niu tau gerai, ot noreciau, kad nededant jokiu pastangu jos butu tokios, kokios dabar yra.Bet zinok kaip siaubingai ziema save perlepinau, kaip ir tu cia minejai kazkur, neuzsitraukia uzhtrauktukai svarkeliu
Jo, jo-as irgi save gerokai perlepinau-zinok valgiau viska, ka norejau, galvojau-"ai, cia koki menesiuka parysiu kiek noresiu, o paskui jau valdysiuos". Aha-tipo "menesiuka" Tas "menesiukas" uztruko iki 3-4 menesiuku
Zodziu dabar reikia rimtai susigriebt ir truputi dietos pasilaikyt or smth, nes as (neskaitant dviracio) niekada nemegau sportuot, na tiesiog neapkenciu…bet atsilenkimus tai kasdien darau pilvo presui
olyte rašė:
visai nereikia? niu taip nebuna… reikia… bet nedaug… manau plaukams… issiplauni ir viskas o tau?
Man maziausiai prieziuros reikia gal… Chm Sunku pasakyti Gal nagams-jie ir taip grazus Nusilakuoju, truputi forma pakoreguoju ir viskas-kokius du men. nenuluzta ir graziai sau auga
Veidu turbūt, jis turbūt labiausiai matomas