Daugiausiai pinigu isleidziu veido kremams ir stangrinantiems kuna kremams.Sportuoju,kad stangresnis butu uzpakaliukas ir kojos.
Plaukams ir visokiausiu priemoniu pripirkusi,bet po sviesinimo negaliu ju atgaivinti.Niekas nepadeda.
As kazkaip viena kuno dalimi nesirupinu Gal daugiau skiriu demesi savo kojoms Bet is esmes Priziuriu save visa
Jau pora savaiciu darau ne tik manksta, bet ir siaip maista derinu Juk vasara ne uz kalnu
Siaip visomis kuno vietomis rupinuosi vienodai. Bet plaukams ir veidui daugiausiai demesio skiriu. Veidui, nes noriu kad ir toliau isliktu toks lygus ir grazus, o plaukai, kad ir toliau butu tokie glizgantys ir sveiki
na turiu toki labai faina naktini kremuka "Astera natural" atgaivina (maitina, daug vitaminu, atgaivina lasteles, drekina) oda… beto labai skaniai kvepia
beto visokius vitaminus geriu (butu mano valia negerciau… bet turiu cia viena, kuri visad privercia) niu is esmes padeda
O tai ka, tau kas nors negerai su oda? As tai nieko nedarau, tik kartais NIVEA kremo patepu, o rytais ir vakarais veida plaunu su specialia antibakterine zele Siaip jokiu rauksliu kolkas nera, o as perdaug veidu ir nesirupinu, nes jis ir taip grazus, tik va galeciau is anksto pasirupint, kad veliau irgi toks butu, bet…
As plaukais irgi rupinuos-sampunas, balzamas, po to dar papurskiu specialia priemone, kuri suteikia plaukams vitaminu ir spindejimo. Taciau jokiu kaukiu nededu kirpeja sake, kad nereikia-jie ir taip grazus
O veidu taip neperdaugiausia rupinuos-tik tiek, kiek reikia
Mano plaukai be kaukiu neisgyventu, nes nera jau ir tokie stiprus. Na ir nesilpni, bet extra prieziures vistiek reikalauja Tai as naudoju "L`OREAL" linijos priemones, kurios labai geros yra . Kas antra diena galva plaunu sampunu + kondicionierium, + 1x i savaite kaukes
khem, matyt nelabai kam idomu, bet vistiek parasiau
Man idomu
Mano plaukai labai sausi, tad juos reikia plauti tik karta i savaite-visai nesirebaluoja O kaukes tai labai noriu, tik kirpeja sake, kad nereikia Chm…Sakai, Loreal gerai, ar ne? rex pabandyt, as tai NIVEA sampuna naudoju
Jo, Temide, tu teisi Vasara ne uz kalnu, reikia rupintis figura! Tu tai plonute, gali nieko nedaryt Va man tai reiktu kokius 5 kg numest Ale man viskas taip skanu-labai sunku atsisakyt picu, saldumynu ir visko, kas skanu, bet nesveika
O kokios kuno dalies tu visiskai nepriziuri?
Jo…kad sviesinai plaukus, jei buvai brunete, negerai… Bet gali juos atgaivint-dabar pakirpk truputi, naudok plaukams kaukes, balzamus pamatysi, atsigaus Ir nebesviesink ju daugiau Geriausiai butu, kad perdazytum tamsiai-ne taip matytus, kad suzeisti
Jo, as poto kai nusidaziau plaukus, nusipirkau nivea, ir pastebejau, kad tas sampunas man labaiusiai tinka!
Pavydziu kad galva 1x i savaite reikia plaut!!!
[quote]
miegancioji grazuolyte rašė:
Man idomu
Mano plaukai labai sausi, tad juos reikia plauti tik karta i savaite-visai nesirebaluoja O kaukes tai labai noriu, tik kirpeja sake, kad nereikia Chm…Sakai, Loreal gerai, ar ne? rex pabandyt, as tai NIVEA sampuna naudoju