Kokia kuno vieta labiausiai rupinates?

visu kunu, bet bishki daugiausiai veidu, nes labai sausi oda ir reikalauja ypac didelio demesio…

[quote]rio ferdinandas rašė:
nemanau,kd ka nors grazaus turi(iskaitant ir asmenybe)…
[/quote]

Tampi nuobodus…Blogai

Swans - Better than you

Clandestino: tu mielas Bučkis

veidu, plaukais, dantimis, nagais… Šypsena

vat kad ir man kazhkaip taip ishejo, kad dantimis Cha cha

Daugiausiai pinigu isleidziu veido kremams ir stangrinantiems kuna kremams.Sportuoju,kad stangresnis butu uzpakaliukas ir kojos.
Plaukams ir visokiausiu priemoniu pripirkusi,bet po sviesinimo negaliu ju atgaivinti.Niekas nepadeda.

As kazkaip viena kuno dalimi nesirupinu Nekaltas Gal daugiau skiriu demesi savo kojoms Cha cha Bet is esmes Priziuriu save visa Taip
Jau pora savaiciu darau ne tik manksta, bet ir siaip maista derinu Šypsena Juk vasara ne uz kalnu Taip

Žvaigždė

Veidu, kuno oda, plaukais…

Siaip visomis kuno vietomis rupinuosi vienodai. Bet plaukams ir veidui daugiausiai demesio skiriu. Veidui, nes noriu kad ir toliau isliktu toks lygus ir grazus, o plaukai, kad ir toliau butu tokie glizgantys ir sveiki Cha cha

na turiu toki labai faina naktini kremuka Liežuvis "Astera natural" Šypsena atgaivina (maitina, daug vitaminu, atgaivina lasteles, drekina) oda… beto labai skaniai kvepia Liežuvis
beto visokius vitaminus geriu (butu mano valia negerciau… bet turiu cia viena, kuri visad privercia) Cha cha niu is esmes padeda Šypsena

O tai ka, tau kas nors negerai su oda? As tai nieko nedarau, tik kartais NIVEA kremo patepu, o rytais ir vakarais veida plaunu su specialia antibakterine zeleCha cha Siaip jokiu rauksliu kolkas nera, o as perdaug veidu ir nesirupinu, nes jis ir taip grazus, tik va galeciau is anksto pasirupint, kad veliau irgi toks butu, bet…Mirkt

As plaukais irgi rupinuos-sampunas, balzamas, po to dar papurskiu specialia priemone, kuri suteikia plaukams vitaminu ir spindejimo. Taciau jokiu kaukiu nededu kirpeja sake, kad nereikia-jie ir taip grazusFlirtasCha cha
O veidu taip neperdaugiausia rupinuos-tik tiek, kiek reikiaMirkt

Mano plaukai be kaukiu neisgyventu, nes nera jau ir tokie stiprus. Na ir nesilpni, bet extra prieziures vistiek reikalauja Taip Tai as naudoju "L`OREAL" linijos priemones, kurios labai geros yra Gerai. Kas antra diena galva plaunu sampunu + kondicionierium, + 1x i savaite kaukes Cha cha

khem, matyt nelabai kam idomu, bet vistiek parasiau Taip

Man idomuLabasLabas
Mano plaukai labai sausi, tad juos reikia plauti tik karta i savaite-visai nesirebaluojaLaimingas O kaukes tai labai noriu, tik kirpeja sake, kad nereikiaNekaltasNekaltas Chm…Sakai, Loreal gerai, ar ne?Nekaltas rex pabandyt, as tai NIVEA sampuna naudojuNekaltasGeraiGerai

Jo, Temide, tu teisiNekaltas Vasara ne uz kalnu, reikia rupintis figura!BaisuBaisu Tu tai plonute, gali nieko nedarytLabas Va man tai reiktu kokius 5 kg numestPavargęs Ale man viskas taip skanu-labai sunku atsisakyt picu, saldumynu ir visko, kas skanu, bet nesveikaNežinauCha chaFlirtas
O kokios kuno dalies tu visiskai nepriziuri?Nekaltas

Jo…kad sviesinai plaukus, jei buvai brunete, negerai…Ne Bet gali juos atgaivint-dabar pakirpk truputi, naudok plaukams kaukes, balzamusGeraiTaip pamatysi, atsigausTaip Ir nebesviesink ju daugiauNe Geriausiai butu, kad perdazytum tamsiai-ne taip matytus, kad suzeistiTaip

Cha chaCha chaCha cha

Jo, jis labai mielasTaip
Svarbiausia-tolerantiskas zmogus ir teisingasMirkt

Gal vartoji netinkamus kremus, jei oda sausa? Taip gali buti…Taip

Argi nagai taip svarbu?Nekaltas Taigi darbu dirbt negaliNekaltas

Jo, as poto kai nusidaziau plaukus, nusipirkau nivea, ir pastebejau, kad tas sampunas man labaiusiai tinka!
Pavydziu kad galva 1x i savaite reikia plaut!!! PavargęsPavargęsPavargęsPavargęs

[quote]
miegancioji grazuolyte rašė:
Man idomuLabasLabas
Mano plaukai labai sausi, tad juos reikia plauti tik karta i savaite-visai nesirebaluojaLaimingas O kaukes tai labai noriu, tik kirpeja sake, kad nereikiaNekaltasNekaltas Chm…Sakai, Loreal gerai, ar ne?Nekaltas rex pabandyt, as tai NIVEA sampuna naudojuNekaltasGeraiGerai