o tai lakas nenusitrina tuos 2 men?
miegancioji grazuolyte rašė:
olyte rašė:
visai nereikia? niu taip nebuna… reikia… bet nedaug… manau plaukams… issiplauni ir viskas o tau?Na, man plaukams prieziuros siekt tiek reikia-issiplaunu, dar balzamo uzdedu…jei slenka, su cemeryciom plaunu…(bet cia taip retai buna)Na siaip jais rupinuosi nemazai-juk kasdien sukuoti reikia, tvarkyti Mano plaukai labai ilgi-iki liemens, tad negaliu vaiksciot susivelus kaip ragana
o man patinka palaidais arba i kuoduka susuku ir basta
Merginos ir vaikinai, kokia kuno vieta labiausiai rupinates ir kaip? Gal turite tam ypatinga priezasti?
uzpakaliu, bijau nemalonaus kvapo
visu kunu rupinuosi ir neisskiriu nieko
veidu kogero… kodel? nezinau… gal tiesiog jis matomiausias
olyte rašė:
veidu kogero… kodel? nezinau… gal tiesiog jis matomiausias
O kaip juo rupiniesi, kokius kremus naudoji?
Juodoji_Mirtis rašė:
visu kunu rupinuosi ir neisskiriu nieko
Gal labiausiai vertetu rupintis ta kuno dalimi, kuria labiausiai didziuojiesi, arba kuria visi labiausiai pastebi?
klajunas rašė:
Na jo, cia tas tiesa
klajunas rašė:
Isabellė rašė:
klajunas rašė:
Isabele, tai tu irgi? Gal biski nekalbekim apie uzpakalius?
Rupinuosi visu kunu. Bet daugiausiai demesio skiriu plaukams.
Stengiuos visu kunu proporcingai rupintis…
kazkaip taip isejo, jog dantimis
Plaukais…Ypatinga priezastis: tai graziausia, ka turiu (aisku, neskaitant mano nepakartojamos asmenybes…)
dabar taip pagalvojua, tai kad daugiausia rupinuos, veidu, rankomis, intymiu vietu higiena… viena karta vienaj kuno daliai tenka daugiau rupestingumo, kita kart kitaij…
nickita rašė:
Plaukais…Ypatinga priezastis: tai graziausia, ka turiu (aisku, neskaitant mano nepakartojamos asmenybes…)
nemanau,kd ka nors grazaus turi(iskaitant ir asmenybe)…
nagus labai priziuriu ir seip veida visa
Magii rašė:
dabar taip pagalvojua, tai kad daugiausia rupinuos, veidu, rankomis, intymiu vietu higiena… viena karta vienaj kuno daliai tenka daugiau rupestingumo, kita kart kitaij…
miegancioji grazuolyte rašė:
Isabellė rašė:
klajunas rašė:
uzpakaliu, bijau nemalonaus kvapoIsabele, tai tu irgi? Gal biski nekalbekim apie uzpakalius?
chichi as nieko nesakiau bet ideja pameteta tai tikroviska kazkokia