Ne man atrodo, kad jis rimtai- pažiūrėk į jo nuotraukas.
xkataniukasx rašė:
miegancioji grazuolyte rašė:
xkataniukasx rašė:
badanddark rašė:
Merginos ir vaikinai, kokia kuno vieta labiausiai rupinates ir kaip? Gal turite tam ipatinga priezasti?savo pasididziavimu (supras kam reika)
Nu taip taip žinau, kad šratų prisikaišiojęs.
Dar ir taip imanoma???
Juk pats temą tokią užvedęs.
nesamones ten peza ir tiek Is musu, panu juokiasi…
VB rašė:
Visu komplektu
xkataniukasx rašė:
badanddark rašė:
Merginos ir vaikinai, kokia kuno vieta labiausiai rupinates ir kaip? Gal turite tam ipatinga priezasti?savo pasididziavimu (supras kam reika)
Dar ir taip imanoma???
Juk pats temą tokią užvedęs.
xkataniukasx rašė:
badanddark rašė:
Dar ir taip imanoma???
xkataniukasx rašė:
olyte rašė:
xkataniukasx rašė:
pritariu, dar plaukais ir nagais labai.nezinau… mano plaukai ypatingos prieziuros nereikalauja…
O mano dar ir kiekManau panos grožis labai priklauso nuo plaukų, veido ir figūros( fizinis grožis)
Cia tai gryna teisybe
olyte rašė:
xkataniukasx rašė:
pritariu, dar plaukais ir nagais labai.nezinau… mano plaukai ypatingos prieziuros nereikalauja…
O mano dar ir kiekManau panos grožis labai priklauso nuo plaukų, veido ir figūros( fizinis grožis)
badanddark rašė:
olyte rašė:
olyte rašė:
ne … dazniausiai permatomu, stiprinanciu nagucius laku… bet vistiek ilgai… ;( kol nulakuoji… dar jei neiseina vel isnaujo… kol isdziustaNa jo, suprantu tave Bet man tai labai greit ir lengvai viskas pasidaro, gal del to, kad mano nagu forma labai taisyklinga Nulakuoju dviem sluoksniais, palaukiu kol nudziuna is vsio. (tik pora kartu buvo pasitaike, kad susigadintu koks nagas…) Arba isvis nagais nesirupinu, tai ir nereikalauja prieziuros
niu o man tas pats su plaukais labai lengvai ir kasas susipynu ir kuoduka susuku… ir plaunu tik su sampunu… nes jie naturaliai pas man labai grazus
Na matai, pagaliau issiaiskinom Man lengviausia nagais, o tau plaukais, ir atvirksciai
olyte rašė:
ne … dazniausiai permatomu, stiprinanciu nagucius laku… bet vistiek ilgai… ;( kol nulakuoji… dar jei neiseina vel isnaujo… kol isdziustaNa jo, suprantu tave Bet man tai labai greit ir lengvai viskas pasidaro, gal del to, kad mano nagu forma labai taisyklinga Nulakuoju dviem sluoksniais, palaukiu kol nudziuna is vsio. (tik pora kartu buvo pasitaike, kad susigadintu koks nagas…) Arba isvis nagais nesirupinu, tai ir nereikalauja prieziuros
niu o man tas pats su plaukais labai lengvai ir kasas susipynu ir kuoduka susuku… ir plaunu tik su sampunu… nes jie naturaliai pas man labai grazus
olyte rašė:
niu bt vis tiek… kiek uztrunka grzia kasyte supint? pora minuciu
Oje, zinok koks man vargas, kol susipinu kasa! Vis buna kas nors negerai, dazniausiai nuo pradzios pynimo…tai uzknisa-kol susipinu Bet vistiek gi reikia jais rupintis daug-kai susiriebaluoja-plauti sampunu ir balzamu. Juk plaukus plaunam gan daznai, o va gal kokiu riesu ne taip daug rupinames, ania?
olyte rašė:
ne … dazniausiai permatomu, stiprinanciu nagucius laku… bet vistiek ilgai… ;( kol nulakuoji… dar jei neiseina vel isnaujo… kol isdziusta
Na jo, suprantu tave Bet man tai labai greit ir lengvai viskas pasidaro, gal del to, kad mano nagu forma labai taisyklinga Nulakuoju dviem sluoksniais, palaukiu kol nudziuna is vsio. (tik pora kartu buvo pasitaike, kad susigadintu koks nagas…) Arba isvis nagais nesirupinu, tai ir nereikalauja prieziuros
olyte rašė:
niu va… tai jau beveik gali pretenduot i maziausiai reikalaujancia demesio kuno vietaNu ne, vistiek nesutinku Plaukai reikalauja nemazai prieziuros…as bent kaip ju susiristi nenoriu
niu bt vis tiek… kiek uztrunka grzia kasyte supint? pora minuciu
olyte rašė:
Ai, va, pamirsau pasakyti, kad perlakuoju kas savaite Bet cia juk daug laiko neuzima Ras dva ir baigtao man ilgai uztrunka…
Tai tu gal juos lakuoji visokiausiais rastais?
ne … dazniausiai permatomu, stiprinanciu nagucius laku… bet vistiek ilgai… ;( kol nulakuoji… dar jei neiseina vel isnaujo… kol isdziusta
olyte rašė:
Ai, va, pamirsau pasakyti, kad perlakuoju kas savaite Bet cia juk daug laiko neuzima Ras dva ir baigtao man ilgai uztrunka…
Tai tu gal juos lakuoji visokiausiais rastais?
olyte rašė:
niu va… tai jau beveik gali pretenduot i maziausiai reikalaujancia demesio kuno vieta
Nu ne, vistiek nesutinku Plaukai reikalauja nemazai prieziuros…as bent kaip ju susiristi nenoriu
Ai, va, pamirsau pasakyti, kad perlakuoju kas savaite Bet cia juk daug laiko neuzima Ras dva ir baigta
o man ilgai uztrunka…
olyte rašė:
o man patinka palaidais arba i kuoduka susuku ir bastaJo, as dazniausiai irgi vaikstau palaidais, arba kasa susipinu…arba arklio uodega
niu va… tai jau beveik gali pretenduot i maziausiai reikalaujancia demesio kuno vieta
olyte rašė:
o man patinka palaidais arba i kuoduka susuku ir basta
Jo, as dazniausiai irgi vaikstau palaidais, arba kasa susipinu…arba arklio uodega
olyte rašė:
olyte rašė:
visai nereikia? niu taip nebuna… reikia… bet nedaug… manau plaukams… issiplauni ir viskas o tau?Man maziausiai prieziuros reikia gal… Chm Sunku pasakyti Gal nagams-jie ir taip grazus Nusilakuoju, truputi forma pakoreguoju ir viskas-kokius du men. nenuluzta ir graziai sau auga
o tai lakas nenusitrina tuos 2 men?
Ai, va, pamirsau pasakyti, kad perlakuoju kas savaite Bet cia juk daug laiko neuzima Ras dva ir baigta