Kokia kuno vieta labiausiai rupinates?

Ne man atrodo, kad jis rimtai- pažiūrėk į jo nuotraukas.

nesamones ten peza ir tiekCha cha Is musu, panu juokiasi…Cha cha

Cha chaGerai

Juk pats temą tokią užvedęs.

Dar ir taip imanoma???Juokiasi

TaipGerai Cia tai gryna teisybeTaipGerai

O mano dar ir kiek!!!Manau panos grožis labai priklauso nuo plaukų, veido ir figūros( fizinis grožis)

Nu taip taip žinau, kad šratų prisikaišiojęs.

Na matai, pagaliau issiaiskinomCha cha Man lengviausia nagais, o tau plaukais, ir atvirksciaiTaipCha cha

Cha chaCha chaCha cha niu o man tas pats su plaukais Šypsenalabai lengvai ir kasas susipynu ir kuoduka susuku… Cha cha ir plaunu tik su sampunu… nes jie naturaliai pas man labai grazus Cha cha

OjeCha cha, zinok koks man vargas, kol susipinu kasa!Apakęs Vis buna kas nors negerai, dazniausiai nuo pradzios pynimo…tai uzknisa-kol susipinuPavargęs Bet vistiek gi reikia jais rupintis daug-kai susiriebaluoja-plauti sampunu ir balzamu. Juk plaukus plaunam gan daznai, o va gal kokiu riesu ne taip daug rupinames, ania?Cha chaJuokiasi

Na jo, suprantu taveTaip Bet man tai labai greit ir lengvai viskas pasidaro, gal del to, kad mano nagu forma labai taisyklingaNekaltas Nulakuoju dviem sluoksniais, palaukiu kol nudziuna is vsio. (tik pora kartu buvo pasitaike, kad susigadintu koks nagas…) Arba isvis nagais nesirupinu, tai ir nereikalauja prieziurosCha cha

niu bt vis tiek… kiek uztrunka grzia kasyte supint? pora minuciu Cha cha

ne … dazniausiai permatomu, stiprinanciu nagucius laku… bet vistiek ilgai… ;( kol nulakuoji… dar jei neiseina vel isnaujo… kol isdziusta Šypsena

Tai tu gal juos lakuoji visokiausiais rastais?NekaltasŠypsena

Nu ne, vistiek nesutinkuCha cha Plaukai reikalauja nemazai prieziuros…as bent kaip ju susiristi nenoriuCha cha

Cha cha o man ilgai uztrunka… Šypsena

niu va… tai jau beveik gali pretenduot i maziausiai reikalaujancia demesio kuno vieta Cha cha

Jo, as dazniausiai irgi vaikstau palaidais, arba kasa susipinu…arba arklio uodegaMirkt

Ai, va, pamirsau pasakyti, kad perlakuoju kas savaiteCha cha Bet cia juk daug laiko neuzimaCha cha Ras dva ir baigtaCha cha