Kokia kosmetika naudojate?

Beveik visa kosmetika Nivea…Kazkaip is to ka bandziau labiausiai tinkama man…noretusi Avon…bet kai kurie dalykeliai per brangus…Liūdnas

O buvot kas nors Peleneje? Šypsena Gal kas ispudziais pasidalintu? Nekaltas Cha cha
Na as turejau tokia ideja apsilankyt, ale paziurejau, kosmetika dar nesibaigus, o nuvaziavus pagunda tikrai kiltu nusipirkt, tad nusprendziau kuo toliau nuo LITEXPO laikytis… Juokiasi

Man lygiai tas pats.Kadangi lishnus pinigelius nunesiau i banka,tai nusprendziau "neerzyt" kishenes… Cha cha

As tai sestadieni buvau. Paroda apziurejau. Labai kazko ypatingi nemaciau.
Istikruju nieko idomaus ir matyt nebuvo nes kitu nuomones panasios. Šypsena
Zodziu gerai, kad pinigus taupot,nes kad ir nieko naujo ale vistiek is pinigines jie ten iseina… Šypsena

O as buvau savaitgali pas savo kosmetologe, tai ir kirpejos, ir ji sake, kad labai patiko.

Naudoju tik MANHATAN ir LOREAL firmu kosmetikaŠypsena ir nesiskundziu

Man ir ta pati problema.Daug visko esu isbandziusi,nei is vaistines pirkti tepaliukai nepadejo,nei vienas kuris kremas.Siais metais atradau labai gera seruma riebiai odai is DECLARE(nemaiysk su Decleor),tai sveicaru firma.Labai abejoju ar yra jos Lietuvoje.Bet jei kas gyvena uzsienyje paprasyk,kad nupirktu,kainuoja 21.50 euro.Dar labai geras kremas is Antiblemish serijos Clinique firmos Daytime Shield,be to jo gali ir Lietuvoje nusipirkti,kaina ta pati kaip ano serumo.Tikrai geras ir padeda.

Kas labai vargstat su spuogais,ir oda neriebi,tai yra Eucerin creme-gel su pieno rugshtim (zalia linija).Dalykas Gerai.Ir veiksminga,ir gana svelniai veikia.Yra 2 prausikliai,vienas (rainingungs gel)- nelabai riebiai odai,o paskui naudoti krema- zele.Arba jei riebesne- tonikas su alkoholiu ir pieno rugshtim,paskui vel teptis krema-zele.
Ishbandziau ant savo jautrios odos-ir gerai.Nepeike oda jo.Dargi net pagrazejo,nes kai tik “kritines dienos”,tai ir spuogai pasirodo tokie bjaurus.Ypac vasara ir kai sportuoju.Liūdnas

Jauna daugiau kosmetikos naudojau, o dabar tik drėkinąmąjį veido kremą

aš kaip vaikinas tai tik dezodorantą naudoju ir skutimosi priemones, bet žiūriu vyrukai irgi naudoja kremus, viską… turbūt reikės daugiau informacijos ieškotis…