Kokią knygą skaitydami Jūs verkėte?

Paskutinį kartą verkiau skaitydama Dean Koontz “Tą įsimintiną dieną”.

Joa, Biliūnas buvo Kiaulė numeris 1 Piktas. tik papuldavo “kliudziau” tai ir pasipildavo asarų upeliai Nustebęs. tiesą sakant, nesuprantu, koks sadistas ( nors jis atseit nori pamokyt) gali tai rasyti… suprantu tikslą, bet negaleciau taip rasyt Pavargęs. o kiek vaiku per ji verke… manau, kad taip negalima. dar verkiau skaitydama “Lesę” o paskutini karta, gal pries pora metu… tik niekaip neatsmenu autoriaus nei pavadinimo… apie tokia mociute, kuria gale kartu su anuku traktorius suvazinejo… viena paskutine gyvenimo diena sudeta knygoj… Žliumbia

Romana “Raupsuotoji” Gerai Žliumbia Nekaltas

Vieninteli karta,kai skaiciau “Geltonos pievos” gala,kai vaikinukas nuveze ta mergina prie juros. Siaip knygos man paprastai nesukelia dideliu emociju,bet tada,kai skaiciau buvo tokia nuotaika…

…kai buwau maza skaitydama J.Degutytes apsakyma “Nepalik Manes”…

“Gyvenimas po klevu” Žliumbia

“Bandykim nekalbet apie dieva”, tik nepamenu kieno, ir “Mazaji princa” Liūdnas

Christel ir Isabel Zachert " Susitiksime mano rojuje"

ar cia ne tas pats ‘Gyvenimas po klevu’?

J.Biliuno “Kliudziau” bei “Brisiaus galas” isspaude asarele. O pastaruoju metu dar neteko skaityti knygos, kuri butu privertusi asaroti. Nors kartais norisi tokio stipraus kurinio, kuris suvirpintu pacias sielos gelmes.

Mane irgi Taip

Dar Andersono kai kurios pasakos (“undinele”, “mergaite su degtukais” ir pan.), kai kurie J. Londono kuriniai. Yra turbut ir daugiau, tik dabar neatsimenu Šypsena

I.Simonaityes ‘Aukstuju Shimoniu likimas’ Liūdnas

Dedes Tomo trobele Liūdnaspalepes geles Liūdnasir dar neatsimenu nes labai daug skaiciau…o jas patikekit labai megstu:/

Verkaiu skaitydama knyga “Susistiksime mano rojuje” apie mergaite sirgusia veziu Liūdnastai tikra istorija be galo buvo gaila kad tokial iga gali pasiglemzti jauna gyvybe Liūdnas

Sekspyro Romeo & Dziuljeta. ir dar daug romanu, kurie dazniausiai turi kazka graudaus Šypsena

na man tai buvo Jeanette Winterson - Powerbook. ten autore tokia otampa sukuria vietomis kad neimanoma neverkt.

Šypsena"Brisiaus galas" tiesiog liudna Liūdnas"Kliudziau" irgi liudna LiūdnasMaluko "siukslyno zmones"nu sitoi knygoi tai mane sugraudino vienos mergaites mirtis siaubinga ir siaip yra tokiu liudnu vietu Liūdnas

Mano giliu isitikinimu tie Biliuno rasineliai skirti tik vaikams graudenti, ir jokios menines vertes neturi.kazkoks nesusipratimas, megavimasis tos vargsos katytes vaizdu.gal jisai sadistas buvo? Yra tikrai liudnu knygu, bet tai tikrai ne tos kur pirstu parodoma - CIA YRA LIUDNA VIETA. Deja lietuviai yra maza tauta, mazai ir tikru literaturos talentu.cia daznai minimas Biliunas tikrai nera tarp to nedaugelio, nors ir mokyklineje programoje uzima svaria vieta.ir nagrineja tai mokinukai kaip gi jisai sove ta strele… Mane asmeniskai liudina knygos apie kara (Remarko, yra tokia knyga “Nezudyk” Mirkt, labai daug, dabar neprisimenu, reik atmintyje pasiraust Šypsena Piktas

…kazkada, dar pradinese klasese skaiciau knyga (pamirsau autoriu…bet tai buvo rusu autorius, jei neklystu) “Baltasis Bimas, Juodoji Ausis” …knygos pabaigoje verkiau… taip buvo gaila suniuko…(ir siaip visa gyvenima beprotiskai sunis mylejau…) o siaip… is pastaruoju metu skaitytu knygu, asaros neisspaude nei viena. …ir nezinau, ar del to, kad neskaitau graudinancios literaturos, ar nerandu TAIP parasytu knygu, kad net asara nubrauktum, ar jausmai atbuke, ar tiesiog… ne man sprest, ko gero Mirkt