Kokią knygą skaitydami Jūs verkėte?

To dar nebuvo.

Hesse “Demianas”, “Narcizas ir Auksaburnis” buvo tokiu vieteliu, kurios mane pravirkde…kitiems gal asharu nesukels, bet man buvo ishties liudna… Drovus

H. Bicer-Stou “Dedes Tomo trobele” Louisa May Alcott “Mazosios moterys” Pradinese klasese verkiau, kai mokytoja skaite “Kliudziau” Žliumbia

oi jo, “irkos tragedija” irgi Žliumbia visada prisimenu sakini apie kokarda, nusmukusia ant shono Pavargęs

Vienu žodžiu, Jonas Biliūnas gauna pirmą prizą - už didžiausią jo skaitytojų išlietų ašarų kiekį. Įsivaizduojat, jei Biliūnas būtų ilgiau pagyvenęs ir spėjęs net kokį romaną parašyt… Bliautumėm išsijuosę… sorry, nejuokinga… O šiaip, jeigu kas sugeba “Kliudžiau” skaityt neverkdamas, tai arba nuostabiai valdosi, arba yra paskutinis ******, vat…

Liabiausiai verkiau per “Kliudziau” ir “Brisiaus gala”, bent jau is neseniai skaitytu Žliumbia Baigusi tik apsikabinau savo sunuka Apkabinimas ir gulejau bliaudama… Va, o dar taip gan rimtai verkiau siu metu pavasari, kai skaiciau A. A. Milno “Pukuotuko pasaulis”, antrosios dalies (“Trobele Pukuotyneje”, berods…) pabaigoj, kai Joniukas turejo isvykti mokytis is Stebuklingojo misko (“Ir juodu nuejo. Kad ir kur jie nueitu, kad ir kas jiems pakliui nutiktu, Uzburtoj vietoje, pacioj Girios aukstumoj, berniukas su savo Lokiu visada zais.” Apkabinimas Žliumbia) Siaip as zliumba kazkokia, asaroju skaitydama (ir ne tik Nežinau) daznai (verkiu reciau, bet…)

Ash ilgaj ilgaj galvojau bet neprisiminiau nei vienos knygos, kuria beskajtydama buchiau apsiverkus…Vat kai filmus ziurau tai visko buna…Paskutini karta ashara nubraukiau beziuredama FRIDA…

Biliuno “Brisiaus galas” ir “Kliudziau” Nustebęs Liūdnas Žliumbia

As irgi… Žliumbia

nu kazkaip per daug drastiskas pareiskimas - jei neverki skaitydamas knyga, tai tu gaidys/durnius Pavargęs Ne

Ką atsimenu,tai verkiau keletą kartų skaitydama " PRagaro virtuvės vaikėzus " ,o daugiau nepamenu,…

bewejk wisas Nustebęs nezinau, bet wisad renkuosi knygas , kurioje ne wien tik linksmi dalykai… dazhniausiai pabajgos buna graudzhios.

laabai daug.pvz. rasytojo neprisimenu"Susutiksime mano rojuje", Remarko"trys draugai",“kelias zemyn” ir t.t.

Biliuno “Brisiaus galas” pats graudziausias kurinys Šypsena

Seiniaus “Kuprelis” ir Remarko “Trys darugai”

kazhkada seniai seniai kai skajchiau Baltaja ilty.,. Liūdnas

Pastebejau kad dominuoja lietuviu klasika. Ar daugiau jos skaitom ar tikrai lietuviai graudzias rasydavo? As irgi graudziausiai verkiau kai skaiciau Biliuna “Kliudziau”, “Brisiaus galas”.

Remarko “Trys draugai” ir nepamenu autorio, o knyga “Prancūzaitė”. Gėlė

na verkiau skaitydama tik viena karteli…ir man buvo tik 13 metu kiek pamenu…o skaiciau is mamos pasiskolinta romana “vejo nubloksti” Šypsena

true true … Šypsena