gaila, bet tokios dar neradau…
dramatishkiausios pamenu man buvo I. Siainiaus “kuprelis”. V.M. Putino “Altoriu sesely”, shiaip dauguma lietuviu prozos turi dramatishkumo gyslele, taciau verkti manes nei viena knyga nepriverte
kazkada seniai… gal pries 4metus… net neatsimenu autores ’vejo nubloksti’ kai perskaiciau abi dalis… verkiau gal valanda… savaite liudejau… o tada emiau paseliusiai ieskoti visu tesinio… taciau tos dvi dalis visvien geriausios buvo…
E. M. Remarko “Trys draugai” …
Neteko tokios knygos skaityt tikrai juoktis juokiausi bet verkti tai tikrai ne
heroina skaiciau ir tikrai verkiau…
kai skaiciau “baltaja ilty”
Kulinarine knyga pjaustant svogunus, nepamenu kaip ten tixliai vadinosi
neverkiau dar nzn knygos manes negraudina
Verkiau skaitydama Biliūno “brisiaus galą” ir “Vienmeciai”, tik nebeprisimenu, kas paraše, tai buvo pirma knyga ir kol kas vienntelė, kai ne šiaip ašarojau, o bloiviau kaip didelė.
Jop Tiesa sakant taip man pagailo to Misterio Džinglo, ypač, kur jo šeimininkas pasakojo apie Mousevilį. Net susigraudinau. O šiaip knyga manęs niekaid taip stipriai emociškai neveikia, kaip muzika.
Lorenzo Carcatera “Pragaro virtuves vaikezai”
em.skaitydama Daivos Vaitkeviciutes “Monikai reikia meiles”… man si knyga kolkas pati geriausia…
Siaip retai paimu i rankas knyga savo malonumui. Taciau nesenei drauge rekomendavo “Alchemika”. Verkt neverkiau, taciau buvo keletas vietu, kur tikrai giliai uzkabino ir dave postumi kai kuriems ivykiams mano gyvenime
Savo pazymiu knygele… Nors siandien tai “luztu” atsivertes “pastabu” skyreli Del grozines literaturos… verkti neteko Nors siaip atsimenu kaip mano vaikishka shirdele “kabindavo” H.K.Anderseno, A.Lingren knygutes bei (ypac) E.de Amicio “Sirdis”
Geriau pagalvojes dar prisimianiau H.Bicher-Stou “Dedes Tomo trobele”, E.Maluko “Siukslyno zmones”, V.Hugo kuriniai… Na dar Biliunas, kas be ko…
kiek galima?
‘brisiaus galas’ ‘savo rojuje’
s.chbosky “atskaluno laiskai”. nors skaiciau 2 kartus, bet abu kartus apsiverkiau… ji kazkuo labai miela
Buvo tokiu… Gilbert Sinoue"Dienos ir naktys"-kadangi atitiko tuomet mano busena,kai ieskai kazko ir nesupranti ko,kai yra pastovus ilgesys KAZKAM Ir “Nasle vieneriems metams” Irvingo-tiesiog paveike zmoniu jausmu stiprumas