Kokią knygą skaitydami Jūs verkėte?

kai buwau mazesne werkiau skaitydama Brisiaus Galas,Juru Princas Do Finas,dar apie bites. esu skaicius ir dar liudnu knygu,bet jau nebeprisimenu pawadinimo. skaitytama as dazniausiai juokiuosi.

Neteko tokios knygos skaityt tikrai juoktis juokiausi bet verkti tai tikrai ne Nekaltas

haris poteris ir fenikso brolija kai perskaiciau knyga mane apeme toks liudesys Žliumbia vasi kas pas mane ta diena buvo sake “kaz koks tu siandien kaip nesavas”

Keista, bet nėr tokios… Matyt ne tas knygas skaitau? Flirtas

A.Baricco kartais priveda iki akių blizgėjimo Mirkt Ne todėl, kad labai liūdna ar graudu - paprasčiausiai, labai stiprus įspūdis. Gal per daug įsijaučiu skaitydamas Mirkt

Kolina Makalou- Erskeciu pauksciai Barbara Delinski- Trys norai Sarlota Bronte- Dzeine Eir Onore de Balzakas- Emilija Grande labai daug… kiekvienoj knygoj sugebu apsiverkt bet per tas verkiau labiausiai Liūdnas

Putino- Altoriu seselyje…dar dabar prisiminus sirdi spaudzia;/

verkiau skaitydama sia knyga: Stephen King “Žalioji mylia” verkiau ir ziuredama knygos ekranizacija… kazkaip nzn priverte ishliet ne viena asara Liūdnas

alisa stebuklu salyje… ne, juokauju… neverkiu.

alisa stebuklu salyje… ne, juokauju… neverkiu.

Berods Vinetu paskutine knyga skaitydama pravirkau… Nekaltas

Vitaleus>> gal dar kada pravirksi… gal kokia nebut knyga taip uzkabins ir suvirpins shirdi… niu arba ne Nekaltas

“brisiaus gala” skaitydama ir dabar verkiu. Žliumbia ir “dedes tomo trobele” graudino. ir “lordas fontlerojus”, neprisimenu dabar autoriaus…

Daug knygu skaitydama verkiau…

Skaitant sia istrauka is “Brisiaus galo” visada akyse prisipildo asaru Žliumbia pagalvoju apie savo suniuka, jo mieeeelas akytes ir negaliu suprast, kodel zmones leidzia sau nuspresti kada jau laikas gyvuneliui palikt si pasauli Piktas ir dar taip… tai bene vienintele knyga (kokia cia knyga, greiciau jau knygele), kuria skaitydama nesulaikau asaru… maniau, kad su laiku isaugsiu, bet nieko panasaus… turbut tol kol manyje gyvuos meile Širdis sunims, tol ir zliumbsiu skaitydama sia apysaka Liūdnas

Verkt dar neteko. Bet labai nuliudino knyga: Lietuviai prie Laptevu juros - baisios istorijos. Juoko asaru apturejau, kai skaiciau Biliuno “Dievu miskas” - ziaurus dalykai pavaizduoti, bet per humora - labai dviprasmiska knyga

daug knygu mane sugraudino,bet verkiau H.Malot-Be seimos Žliumbia

verkiau skaitydama knygą “Širdis” tik nepamenu autoriaus Drovus Nustebęsir kas be ko “Brisiaus galas” ir “Kliudžiau” Žliumbia Abu skaičiau po kokius 5 kartus ir visus kartus verkiau Liūdnas Žvaigždė

Gerai Juokiasi