Kokį spektaklį rekomenduotumėt pamatyt?

Kokį spektaklį rekomenduotumėt pamatyt?

BEMBILENDĄ

varom su klase į teatrą, tik dar nesugalvojom į kurį ir kokį spektaklį norim pamatyt. parekomenduokit, ką labiausiai vertėtų pamatyt dešimtokam, kad suprastų, ką mato ir nemiegotų kėdėse… iš ansto thanx Gėlė

shiaip net nznau ka pasiulyt…na ash vazhiuosiu shi savaitgali i operos ir baleto teatra, ten zhiuresiu “Zhyde” va chia tai jau bus jega Šypsena daugiau shiaip nznau kas gero ish spektakliu kitur…padeti niekuo negaliu…sorry…

ammm… paskutini koki LNDT spektakli ziurejau buvo ‘Helverio naktis’. Tai vat ji ir siulyciau paziureti. nes istiesu labai idomus. be to paguoda nemegstanciam teatro - ganetinai trumpas - tik 1val 40min. tad manau visu turetu atsedeti. ir bent jau man tai jis labai patiko…

Aisku Jums butu idomiausias Korsunovas, bet tai nereiskia, kad jis rekomenduotinas tokio amziaus zmonems Cha chaManau teisinga poveiki Jums galetu daryti Tumino, Grauzinio, na gal siek tiek Jonyno spektakliai. Viena kazkuri ivardinti butu sunku ir be to neisivaizduoju - kas dabar idomu sesiolikmeciui? Juokiasi

keistuoliu teatras - paskutiniai bremeno muzikantai… jeigu dar rodo… ziurejau 3 kartus visai patiko ;DDDDDD

va, kaip tik daba skaitau šito spektaklio aprašymą, bent mane tai labai sudomino Nekaltas aaaatšiū labai (:

ačiū visiem, greiti jūs (((:

acha siaip pamirsau Keistuolius, jie tikrai jums patiktu. Ypac jei papultumete i “Sapnuoti Vilniu draudziama” MirktBet kiti irgi neblogi Taip

nueikit i “arabiska nakty” jaunimo teatre arba i kioky keistuoliu spektakly

man tai labai patiko jaunimo teatre Dedules sapnas. ten Kzlas vaidina ir Baukute is dviracio ziniu. seip ir juokingas ir rimtas biski.

Keistuoliai, keistuoliai ir dar karta keistuoliai…Neitiketina juoko doze - garantuota… Taip Taip Taip

Cezario Grauzinio “Uzsispyreles tramdymas” Taip Gerai

KEISTUOLIAI… rekomenduociau “Sapnuoti Vilniu draudziama arba Taisykle Nr.1” arba “Paskutinius Bremeno muzikantus”

vasarvydzio nakties sapnas. tikrai nemiegosit

As irgi pasisakau uz keistuolius Taip “Taisykle Nr.1 arba Sapnuoti Vilniu Draudziama”! Girtas

Tai kad Keistuoliai tik pavasarį taisyklę rodys NekaltasŠiaip labiausiai tiktų Brėmenai, bet ir kiti labai geri Laimingas

sutinku, ash irgi rekomenduociau sita. patikt turetu visiems. net tiems, kurie sako, kad spektakliai yra kvaila. Mirkt

labai patiko O.K. Meistras ir Margarita… nerealus, kiek pas autoriu fantazijos, kad perteikti literaturini kurini… ir nebylaus kino, ir pantomimos ir kino ir klasikinio elementai, o igarsinimas… super… apshvietimas irgi be zhodzhiu… nors ilgas-3 val tesiasi… bet perzhiurejau vienu atsikvepimu… buvau suzhaveta… Myliu