Kokį spektaklį rekomenduotumėt pamatyt?

Ką tik grįžau iš Bremeno muzikantų. Super Gerai nuoširdžiai patariu Taip

Kam apskritai ten eiti, jei iš anksto miegot ruošiatės? Aš ką tik iš “Lugnazado šventės šokių”, lengvas gyvenimiškas pasakojimas, bet turintis kažką ypatingo. Muzika, dekoracijos šokiai. Kartu liūdnas. Atsimenu 10oje nusivedė į Koršunovo teatrą, tai patiko, ale visiškai nieko nesupratau Mirkt Šiaip patarčiau eiti ten, kur praverstu literatūros pamokoms. Gal sakykim Sofoklio “Antigonė” Šypsena Anyway, linkiu visai klasei malonaus kultūrinimosi Mirkt

As dabar labai noriu i Salemo raganas Niam niam…As irgi deshimtoke.

Is tikruju nerealus Taip dar noriu paziuret “taisykle nr. 1”, bet kad bilietu neimanoma gaut Žliumbia

tai i koki nuejot? Nekaltas

jūs visi tokie malonūs Gėlė… o mano klasė - ne. važiuos stalčiai į kiną. Piktas. žiauriau nebūna. o aš vat knygą namie skaitysiu. tegu žiopso sykaukos į kažkokią HW komediją Nežinau

kinu irgi geru buna Taip

Norejau rasyti ta pati, bet pamaciau, kad jau yra teisingai pasisakiusiu zmoniu MirktTaigi, as irgi uz “Uzsispyreles tramdymas” - Jaunimo teatras, Shekspyro pjese Tūsas Gerai Gerai Gerai Gerai Taip

Šitos aš nemačiau, man labiausiai patiko Haroldas ir Modė, bet dabar jau neberodo

man “Zhaldokyne” Gerai

Pritariu Taip Dar siulau Tumino “Madagaskara”. Labai geras spektaklis Drovus