Kodel tiek daug skirybu, kas darosi zhmonems?

Kodel tiek daug skirybu, kas darosi zhmonems?

Padiskutuokim tokia tema mieli Seiminiskiai: kodel sheis laikais tiek daug skirybu, sakykim seneliu laikais budavo susituoke ir shventa pykstasi dzhiaugiasi bet nugyvena gyvenima ir gerai, o dabar tik kas, ishkarto skiriasi, ar zhmones atsakomybes nebeturi, ar kas darosi, ar daabr mada tuoktis skirtis?
Kaip jus galvojate?

Zmones nebenori aukotis del kito, nori, kad tik del ju aukotusi.
Mano nuomone, kad asmenys per mazai stengiasi islaikyti seima. seima jie laiko vioeta kur grizta po darbo pailseti, o ne pagrindiniu gyvenimo tikslu. Del karjeros daro viska, kas galima ir kas virs ju jegu, o del seimos nenori stengtis.
P.S. Istekejus 5 metai

turi buti noras buti kartu. Mes su vyru matomes is vis retai… Kai dirbu popietem, matau ji vakare gal puswalandi max… jis eina meigot… man nesinori dazniausiai… kai dirbu is ryto - jis grizhta 6-8val vakare pabunam biski ilgiau… bet dazniausiai ka nors drabuojames Šypsena
bet taj tas darbas turi tiksla, ji padarisu tejp smagu kjp nor spasilepint ir ka nors kartu nuweikt.
ir nereikia skubet teketi jei zmogum nepasitiki Šypsena
Ir swarbiausia turi but noras susitaikyt ir nereik pyktis del nesamoniu, ir wiskas bus geraj Taip
4m. patirtis Cha cha

Yra labai ivairios skyrybu priezastys.Vieniems,tai gyvenimo budas-susizavejo,susituoke,suprato,kad ne tas zmogus-issiskyre ir iesko toliau.Yra tokiu,kurie sutinka kita zmogu,ji pamilsta ir tenka skirtis.Ir daug kitu priezasciu.Del vieno dziaugiuosi,kad siais laikais dauguma moteru pradejo save gerbti ir skiriasi su ziauriais,sugyvulejusiais vyrais.

GyvatukeGėlėstikrai ilgamete patirtisCha cha

Na jo noras ir pasitikejima tai pirmoj vietoj. Bet val gal ir tas dalykas kad ankschiau zhmones bijojo apkalbu ka kiti pasakys jei mes ishsiskirsime, busim apkalbeti ir t.t. O dabar visiem vis kas iki lempos, kas ka kalba. Na bet tame gal ir yra + sakykim jei susituoke ir tikrai na paskubejo zhmones tai negi kankintis visa gyvenima, aishku gerai kai nera vaiku paprashchiau, bet jei yra tai sakychiau reiktu pagalvoti ir apie juos, kas dabar speju nebudinga nes kaip kazhkas minejo, galvojama tik apie save karjera ir $$.
Negi zhmonishkumas dingsta?

Kaip gali gyventi su zmogumi kuris tave dauzo, negerbe ir tu jam kaip tarnaite. Gyvenimo gale inaligu Igruper gali taipti. Ir zinau ne viena varianta kai kencia moterys I grupes invalides.
O tokiu vyru pastebejau ne vienetai.
Dziauguosi kad as dar gera zmogu turiu.Cha cha

daug itakos daro siuolaikinis gyvenimo budas. zmones daug laisvesni, niekam neberupi kitu nuomone,istikimybe nebe tokia svarbi (tik ne man) ir tt.

Todel kad pas zmones jokio atsakomybes jausmo. Kaip kazkas rase, susizavejo, apsizenijo. Po savaites ar veliau pamate, kad nebera to zavesio ir skiriasi. Pazinti zmogu geriau reikia pries zenijantis ir gerbti partneri(-e), tai maziau bus tu skyrybu. O dar vienas dalykas, kad nebeturi zmones to pareigos jausmo, kaip anksciau. Todel ir toks didelis skyrybu procentas.

Vienas dalykas, kad seneliai net ir labai noredami skirtis negalejo - tokios tradicijos - susituokei viena karta, tai iki grabo lentos (savo arba sutuoktinio).
Dabar su vedybomis daromi eksperimentai - pavyks arba ne, daznas dar net neipusejus eksperimentui, nutaria ji nutraukti. Zodziu, be meiles dar reikia kantrybes, daugiau nuolaidumo, maziau principu.

tiesiog plevesos esam. pirma problema - ir i krumus.
Aš nekaltas

Būtent Gerai
Tačiau tai nuo pažinimo laiko nepriklauso. Žinau porų, kurios “suprato”, kad tai ne tas žmogus po metų, po trijų, po aštuonių, po dvidešimt penkių… ir išsiskyrė. Tiesiog žmonės, kaip čia išsireiškus poetiškai, “šokti tango”, kuris, kaip žinia, šokamas dviese, nenori. Kiekvienam yra svarbūs tik jo jausmai, jo išgyvenimai, jo įžeista savimeilė, jo bloga savijauta poroje ir jo nepasitenkinimas santuoka, jo sudužusios viltys ir neišsipildę lūkesčiai.
Ir tada jau vienintelė išeitis - skyrybos. Nežinau, kam tada pradėti gyventi kartu išviso Apakęs ? Rožiniai akiniai nukris, meilė praeis, jausmai atšals/pasikeis, o problemas spręsti reikes.

…skiriamasi dar ir del to, kad kazhkada buvo tuoktasi del to, kad "visi taip daro", "o gal tos meiles visai nera, o chia zhmogus geras", "aj, man chrenova, tai nors kita zhmogu laimingu padarysiu (nelaimingos meiles pasekmes)", gailestis ir t.t., t.y., tiesiog paskubeta…Tachiau viena diena baigiasi gailestis arba ateina supratimas, kad gal ta meile visdelto yra Šypsena, kad galima gyventi ne tik taip, kaip reikia, bet ir taip, kaip norisi…

Jei nepasitiki, reik begt neatsigreziant. Ir skubiai Cha cha

O as manau skiriasi vien delto, kad cia pats lengviausias budas spresti problemas. Nepatiko, neklauso mano nuomones tai ir skiriames… Pamirso kai kurie sprendimo buda - priimti kompromisa. O tai tikrai nelengva. Ir dar pamirsta savo pazadus prie altoriaus. Siais laikais madinga zadeti, bet neteset…

Visai kaip zinoma daininike- istekejo (uz krisnaito), tik iki ryto neistvere Ignore Vedybos 6 valandoms Apakęs

BoomKo, brangusis, tu cia siaip teoriskai keli klausimeli, ar uz to slypi ameninis liudesys? Bo teoriskai - nelabai man idomu, o jei asmeniskai - tai jau ir rupestis jema… lyg tai vaziuoti ruoseisi… Aš nekaltas

Mūsų šeima nėra tokia, kokia norėčiau, kad būtų, bet nuo skyrybų sulaiko aplinkos analizė, įvykių prognozavimas ir savianalizė Aš nekaltas
Labai greitai galiu susižavėti kitu žmogumi, tačiau greitai galiu ir nuslopinti šį jausmą, įrodydama sau, kad su tuo žmogumi nebūtų ateities Aš nekaltas
Kiti, tie kur skiriasi, galbūt yra drąsesni, nebijo rizikuoti ir yra optimistai Aš nekaltas, bet daug yra ir tokių, kurie - galite su manimi ir nesutikti - tiesiog yra egoistai Aš nekaltas

Kad išvardinti visas skyrybų priežastis, reiktų knygą parašyti.
Moterys tapo savarankiškos, nepriklausomos, dažnai daugiau uždirba nei vyrai. Kam joms kažkoks papildomas balastas.
Šeima, ištikymė iki karsto lentos nebera taip aukštai vertinami. Labiau vertinami savo pačių interesai.
P.S. Stažas 13 metų.
Svarbiausia : draugyste, pagarba, supratimas, realūs lūkesčiai.