_ella1
Balandis 27, 2004, 12:00ryte
pasaulis tapo šaltas dėl pačių žmonių, dėl klaidingai susiformavusių prioritetų, dėl į antrą, į trečią vietą išstumtų jausmų, dėl visiško sumaterialėjimo…
plačiau apie tai esu rašius dienorašty…
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/275
530-=(1568922435
Pasaulis nera saltas… Daug zmoniu… subinem trinas… Tai silta ir jauku patampa
Gin
Balandis 27, 2004, 12:00ryte
To Gin: desineje ekrano puseje yra toks laukas: Persokti i…/Forumai/Blevyzgos. Ten galima pasireiksti.
_Psy
Balandis 29, 2004, 12:00ryte
Negrui Lietuvoj ir vasara butu salta, kaip manai kodel?
Dorela
Balandis 30, 2004, 12:00ryte
Taip… man irgi jis saltas… nors saule sviecia… ir netgi labai… ir sypsosi zmones… ir as sypsausi… tik mano sypsena manes nesildo, nes ji nera tikra…
bet kaip viska pakeisti, nezinau…
jei kada galesiu sypsotis, tai manasis pasaulis susils,
taip pat ir tau
sweetish
Balandis 30, 2004, 12:00ryte
[quote]Kodel pasaulis saltas?! Nes jis prisisunkes saltu ir bejausmiu akiu…
sweetish
Gegužis 2, 2004, 12:00ryte
Man tavop svajoniu pasaulis atrodo saltas…
_Nera4
Gegužis 7, 2004, 12:00ryte
O ish ko susideda pasaulis? Ar ne ish paciu musu?
Nelegalus Emigrantas rašė:
Visi, kaip susitare, sakote ta pati. Sutinku, pasaulis prasideda nuo manes ir nuo kiekvieno is musu individualiai. Patikslinsiu klausima: kodel zmones esate tokie PAVIRSUTINISKI? Sakai "labas rytas", taves negirdi, sakai "kokia grazi siandien diena"- taves negirdi ir kai po nezmonisku pastangu , pagaliau netekes vilties, pasiunti ka nors velniop, stai TADA buni isgirstas, argi ne kvaila visa tai? Kodel mes nebemokame vertinti paprastu parasciausiu dalyku- vis skubam, skubam, isikande savo skurdzia materialistine svajone, isivaizduodami vos nesa sio pasaulio viespaciais, is tiesu tesam tik varganos skruzdelytes, lipancios vieni kitiems ant galvu ir galop iseinancios is sio pasaulio taip ir nesuprate, kad ne taip reikejo jame gyventi, bet … koks gi skirtumas, po musu ateis nauji ropliukai ir kartos vis ta pati… Galbut tai yra uzkoduota musu "civilizuotuose" genuose?
Nes tau per daug rūpi, kodėl kiti neatsiliepia į tavo pasisveikinimus, gerus žodžius.
kula
Gegužis 9, 2004, 12:00ryte
Gal,del to,kad yra daug abejingu zmoniu
Pufaike
Gegužis 10, 2004, 12:00ryte
“Kokiomis sienomis skiria žmones jų dvasinis gyvenimas!” -A.de Sent-Egziuperi ish “Zeme,zmoniu planeta”
paskajtykit, suprasite kas per “daiktai” yra zmones, ir kodel pasaulis toks…o ne kitoks…
Nelegalus Emigrantas rašė:
Visi, kaip susitare, sakote ta pati. Sutinku, pasaulis prasideda nuo manes ir nuo kiekvieno is musu individualiai. Patikslinsiu klausima: kodel zmones esate tokie PAVIRSUTINISKI? Sakai "labas rytas", taves negirdi, sakai "kokia grazi siandien diena"- taves negirdi ir kai po nezmonisku pastangu , pagaliau netekes vilties, pasiunti ka nors velniop, stai TADA buni isgirstas, argi ne kvaila visa tai? Kodel mes nebemokame vertinti paprastu parasciausiu dalyku- vis skubam, skubam, isikande savo skurdzia materialistine svajone, isivaizduodami vos nesa sio pasaulio viespaciais, is tiesu tesam tik varganos skruzdelytes, lipancios vieni kitiems ant galvu ir galop iseinancios is sio pasaulio taip ir nesuprate, kad ne taip reikejo jame gyventi, bet … koks gi skirtumas, po musu ateis nauji ropliukai ir kartos vis ta pati… Galbut tai yra uzkoduota musu "civilizuotuose" genuose?
Bet kaip nebuti pavirsutiniskias? Mane irgi daznai aplanko panasios mintys, bet nezinau Na, sugebu dienai-dviem pabuti kitokia, tokia, kokia mano manymu turetu buti tikras zmogus. Taciau tik atsiranda kokiu nors bedu, nesusipratimu, pykcui ir t.t., nustoji gilintis i kitu pasaulius, o isigilini tik i savaji ir vel tampi tuo pacui nykiu zmogumi
Šilumą reikėtų skleisti patiems…
O gal šalta todėl, kad metų laikas toks ir derėtų tinkamai apsirėdyti?A?
vkoia
Gegužis 27, 2004, 12:00ryte
Sakyčiau, čia ne apie tokią šilumą kalba eina
Puikiai suprantu. Pamiršau skliaustuose parašyti “juokauju”
vkoia
Gegužis 27, 2004, 12:00ryte
arba čia kažkas biškį nesupratingas