Kodel sis pasaulis toks saltas?

pasaulis tapo šaltas dėl pačių žmonių, dėl klaidingai susiformavusių prioritetų, dėl į antrą, į trečią vietą išstumtų jausmų, dėl visiško sumaterialėjimo…

plačiau apie tai esu rašius dienorašty…
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/275
530-=(1568922435

Pasaulis nera saltas… Daug zmoniu… subinem trinas… Tai silta ir jauku patampaMirkt

Po kokio menesio kai gerai uzkaitins saule turetu susilti.TaipJuokiasiCha cha

To Gin: desineje ekrano puseje yra toks laukas: Persokti i…/Forumai/Blevyzgos. Ten galima pasireiksti.

Negrui Lietuvoj ir vasara butu salta, kaip manai kodel?

Taip… man irgi jis saltas… nors saule sviecia… ir netgi labai… ir sypsosi zmones… ir as sypsausi… tik mano sypsena manes nesildo, nes ji nera tikra…
bet kaip viska pakeisti, nezinau…
jei kada galesiu sypsotis, tai manasis pasaulis susils,
taip pat ir tauMirkt

[quote]Kodel pasaulis saltas?! Nes jis prisisunkes saltu ir bejausmiu akiu…

pasaulis isties yra grazus, tik reikia moketi juo dziaugtis, paziurekit i sia foto :
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/review.EditReview/klubai/2
club.club_f_reviews/181.104178.287…-=(1532454804

Man tavop svajoniu pasaulis atrodo saltas…Nekaltas

O ish ko susideda pasaulis? Ar ne ish paciu musu?

Nes tau per daug rūpi, kodėl kiti neatsiliepia į tavo pasisveikinimus, gerus žodžius.

Tūsas

Gal,del to,kad yra daug abejingu zmoniu

“Kokiomis sienomis skiria žmones jų dvasinis gyvenimas!” -A.de Sent-Egziuperi ish “Zeme,zmoniu planeta”
paskajtykit, suprasite kas per “daiktai” yra zmones, ir kodel pasaulis toks…o ne kitoks…Angelas

Bet kaip nebuti pavirsutiniskias? Mane irgi daznai aplanko panasios mintys, bet nezinau Nustebęs Na, sugebu dienai-dviem pabuti kitokia, tokia, kokia mano manymu turetu buti tikras zmogus. Taciau tik atsiranda kokiu nors bedu, nesusipratimu, pykcui ir t.t., nustoji gilintis i kitu pasaulius, o isigilini tik i savaji ir vel tampi tuo pacui nykiu zmogumi Nustebęs

Šilumą reikėtų skleisti patiems…

O gal šalta todėl, kad metų laikas toks ir derėtų tinkamai apsirėdyti?A?

Sakyčiau, čia ne apie tokią šilumą kalba eina Cha cha

Puikiai suprantu. Pamiršau skliaustuose parašyti “juokauju” Juokiasi

arba čia kažkas biškį nesupratingas Juokiasi

niu va Juokiasi