Kodel moterims sunku be vyru?

Pažįstama iki skausmo Liūdnas ApkabinimasKartais tokia patirtis yra netgi sveika. Svarbu naudotis ja protingai, ir neužtrenkti sau pačiai durų į laimę. Galbūt… kada nors… ateity Labas

Pajausčiau ir per atstumą. Net į akis pasižiūrėti nereiktų Mirkt

nera jau taip sunku jei susiimi i rankas…Na ko negali moteris be vyro? - i parduotuve nueit? kambariu susitvarkyt? vaiku uzaugint? valgyt pasidaryt? pinigu uzsidirbt? nu jei sugenda kasnors galima ir meistra issikviest Nekaltas net vaika pasidaryt be vyro jau galima Liežuvis taigi kaip cia paziuresi… Mirkt

Surimteja, kartais net baisu darosi nuo to rimtumo Nekaltas JuokiasiNuo zhmogaus priklauso ir nuo jo vertybiu skales, prioritetu ishdestymo, dalinai nuo ji supanchios aplinkos, nuo itakos, nuo shalia esanchiu pavyzdzhiu, visa tai itakoja musu, jusu, visu kitu elgsena. Šypsena

Patikėk manim… kartais tikrai prireikia vyriško autoriteto. Vyriškos jėgos. apgynimui, pagąsdinimui. Ten, kur vienintelis teisingas sprendimas - jėga prieš jėgą. Kur diplomatijos nebeužtenka, proto balso nebesigirdi. Kai žmogui reikia VYRIŠKAI paaiškinti, kad laužtis į svetimas duris - netikama išeitis. Savaitgalį su tuo susidūriau. Ir supasavau. Deja… Ir supratau, kad esu tik boba, kurios balsas dangun neina. Liūdnas Liūdnas

Pride, pas mane lauzesi, kai Vyras buvo Vokietijoj - iskvieciau policija. Gyvatukas sprogo, kranas truko, kai Vyras buvo Vokietijoj… Isvada viena…

na gal tokiu atveju taip Nekaltas bet ne visi vyrai yra pajegus apginti moteri fiziskai Nekaltasir siaip as saudau neblogiau uz vyra Liežuvis

Ir aš šaudykloj esu laiko šiek tiek praleidus. Cha chaPilčiau net negalvodama - už grasinimus ir išlaužtas duris KandaDabar, va, ieškau BK straipsnio apie būtinąją gintį. Bijau tik, kad bus jau aiškiai viršijimas Kanda

Jooo… gyveni dviese, o mąstyti ir elgtis reikia taip, lyg bet kurią akimirką liktum vienui viena PiktasTaip ir gimsta paskui bobos su keušays Cha cha MirktTokiomis ne gimstama, o tampama.

Pride, Moteris ne su kiausiais, o mokancios “pastoveti uz save”, o kartais ir uz kita. Tokiomis tampama - gyvenimas privercia. Taip

Todel kad priprati prie silumos prie prisilietimu prie meile s prie jo idu ,kartais bandai tas idas jam irodyti ir pasipiktinti bet ir pripranti i r kai to nebera pasidaro dar sunkiau ner aant ko pykti nera ko myleti nera kas tave susildo ir t.t. Nekaltas

Pasitiketi galima tik savimi,gyventi galima vienaj,vaikus auginti…Tai kas tada ir kokiu tikslu sukure vyra?

manrods, papraschiausias atsakymas - mes viska (beveik - isskyrus gal vaiku pradejima Cha cha) galetume/galim ir vienos, stiprios gi, bet (jei yra galimybe) - ar ne smagiau/maloniau/lengviau dviese?.. Gėlė

O kas čia verkšlena, kąąą? Kanda Kanda Kanda

Nieks neverkslena - taigi sakau, kad be vyru galima gyventi, tik reikia pasitiketi savimi, kaip ir su jais gyvenant, nes vyras - nera tas tikrasis ramstis. Tikrasis ramstis esi pats sau.

O pasakykit man, kam reikalingi tokie Vyras kaip mano virsinykas? Namuose viska uz ji zmona daro - net masina veza remontuoti, buta remontuoja, jei kur vaziuoja - rupinasi nuo a iki z, o darbe as? Kad kitus zmones nervuotu? Nezinau toks menkysta, kuris nieko nesugeba padaryti, kad net truksta zodziu, o jau reikalavimai jo kokie Apakęs. O visus darbus meta ant kitu peciu - nieko pats nera ne karto iki galo gerai padares.

Blogai skurlis, ne vyras Veee

as tai pilciau negalvodama Nekaltas na gal viena ispejama paleisciau PO TO Juokiasi patampytu biski po teismus, bet vis tiek jausciausi teisi Mirkt Taip

Ziurint kokiu atveju.Jei netinkamas vyras …lengviau be jo !!!.Siaip pati motris isikala sau i galva kad negali be jo…o siaip taip nera Mirkt