Kodel moterims sunku be vyru?

Beprasmiskus kam vyrams ar moterims ? Pasikartosiu - visiskai skirtingi pasauliai…

nebent emociškai sunku… o dėl visų kitų dalykų - finansinių, socialinių, man atrodo, net turint tą brangiausiąjį mylimiausią, reikia taip sutvarkyti savo gyvenimą, kad staiga likusi be jo, puikiai pati savimi pasirūpintum Kietas

nesunku. vot tep. visi mes galime apsieiti viensas be kito. tik dviese saugiau Kietas

ale kazkaip nepajutau, kad sunku Nekaltas isigyk moca - nereiks vyru Cha cha

Žynocia, miargynos, per savo neilgą gyvenimą mačiau visko … Ale kad vyrams stovėtų draugai [!] ir alus [!][!][!]… Baisu

reiškia mažai matęs Taip Pavargęs

Ir vyrai, ir moterys linkę į išdavystes, neištikimybę, apgaulę ir pan., tik moterys ant pečių turi galvą, o vyrų “galva” deja, dirba ne ta… Ir jei atsiranda koks vyriokas be galo toks geras, tai net nesitiki, jog taip iš tikrųjų (nors netikiu, kad tokių yra). Geriau gyventi vienai, nors ir sunku be vyro, bet daug paprasčiau. Vyrai - Gėlė Labas

Soriuks, ale ką reik į tą alų dėti, kad jis stovėtų? Gal gipsą? Apakęs

Kaip zinoti, kad tas laikas ateis. Ir butent kada? Nekaltas

Pritariu tavo ankstesnems mintims, kad geriausiai pasitiketi TIK SAVIMI. O del gyvenimo draugo - tai kodel tik moteris yra jautri butybe, galinti suprasti kita, o kodel Dievas to nedave vyrui, a?

nebandei? Liežuvis draugai irgi stovi… kai alų geria… reklamoj kažkokioj mačiau Mirkt Pavargęs

O deo mio Apakęs O čia tai bent Gerai Gerai Gerai

Kai reikia kieno nors paramos - dazniausiai lieki vienas kaip pirstas ir pats kapstaisi savo nelaimeje. Nereikia sakyti, kad Vyras gali padeti, palaikyti - jie to NEMOKA - ka moka - tai pabegti.

kam kokia patirtis ir zhmones teko… man pvz atvirkshchiai - bedu atveju irgi ne syki isitikinau, kad su teisingu zhmogum esu – nes butent tada sveika parama aishkiai jauchiau ir jauchiu (net jei ir pati galechiau issikapstyt) - ir tada suprantu, kokia tai dovana… Šypsena

Pride, taip jau yra: esi dviese, o kai uzgriuva kokia nelaime - lieki vienas - pats su savim. Niekada nepamirsiu, kai zmogus, kuriuo besalygiskai tikejau mane paliko paciu skaudziausiu momentu - kai mire man artimas zmogus. Ne tik paliko, bet ir isejo pas kita. Ech…

Tishtoki… Gėlė ŠypsenaSave atiduoti irgi reikia protingai Mirkt Yra toks posakis biblinis: nemėtyk kiaulėms perlų, nes jos atsisuks ir tave suės. Prieš atiduodant širdį reikia gerai pažinti tą, kuriam atiduodi. Širdis tik viena ir negalima jos pateikti ant lėkštutės vietoj kepsnio bet kam. Nes paskui ateina tokia tuštuma… Kaip sakoma: mylėk širdim, bet su protu irgi pasitark. LabasBeje, tas pats galioja tiek vyrams, tiek ir moterims.

Taip Geraita pati situacija… Tikrai kiekvienam savo… O šiaip… kai vyrai - geriausi draugai Drovus (savasis irgi pirmiausia - pats pats “draugiausias iš draugų” Laimingas, o jau tada visa kita), tai ir vargo didelio nėr… Šypsena

O TAIP! IRGI TIESA Cha cha

Nu reikia, bet… paporinsiu vakar dienos istorija. Laukiu stoteleje mirkriuko… vakaras tamsu, velus… ziuriu sedi du vyriokai greta isgertas alaus butelis ir dar vieno nuejo nusipirkti (nu tikrai ne antro - matosi). Priejo vienas ir klausia ar as ji prisimenu - nu tikrai mes nepazistami 100% . Moralas - nu su isgerusiais nekalbu, o jei ir kalbu, tai paciai tokiam paciam stovyje reiketu buti. Kol gero nera apseisime ir be jokio.