Ko vaikinai tikisi, kviesdami vaziuoti su savo mashina?

Ko vaikinai tikisi, kviesdami vaziuoti su savo mashina?

Shiandien vaziavau troleibusu… Sustojus prie shviesaforo, shalia privaziavao juodas didelis BMW… Vaikinas prie vairo pradejo raginti, kad persesciau i jo automobili. Prie artimiausios stoteles jis sustojo ir lauke, taciau pamates, kad neishlipu, vel prisigretino prie troleibuso. Atsisuko langa ir dar karta siule vaziuoti kartu… Taciau ash nuvaziavau toliau…
Ko tokiems reikia??? Aš nekaltas

lengvo nuotykio, mergos kuria galetu pa***t

tikejos kad tachka nuplausi Cha cha

Susipazint norejo pradziai :slight_smile: O po to standartiskai :slight_smile:

Kosheen - Catch

Norejo tau pasiulyti kad nupirktum is jo kokia nors nuolaidu kortele ar siaip koki "lieva" kompakta.
O tu cia is karto panikuoji.

Kietas
Kietas

Tada geraij, kad nelipau Cha chaCha chaCha cha Ash niekada taip ir nedaryciau Liežuvis

tai priklauso ka kvieti vaziuot… jei drauga, tai tikeciaus paplepet pakeliui, jei tave… turbut tikeciaus maloniai praleisti vakara Šypsena

nerimtas bachuras matyt buvo Blogai

jei as tokia kaip tu pamatyciau ir man labai noretusi susipazinti (o ir dabar norisi - kauniete vistik ApakęsAš nekaltas) tai buciau pats i trulika ilipes ir pakalbines, o paskui jau matyt pagal situacija…

jo … kawnas, bmw, biciukas ir kvietimas isest - turbut teisingiausias sprendimas buvo priimtas Cha cha

Papasakok, ka tu vadini “maloniai” Cha cha

Rimtas ar nerimtas, bet buvo simpatishkas ir graziai shypsojosi Cha cha
Norisi susipazint? Šypsena Tai kokios problemos??? Cha cha

bijau, kad jis megsta jaunas mergaites, koks tai iskrypelis

Nebuukim naivuus … pamate bahuras grazia merga ir sugalvojo ishdulkinti… tokia jau ta ziauri kasdienybe Šypsena
Na o jei pasaldinus buutu taip: pasiuule graziai merguzelei isesti i savo juoda zirga, po to nusiveze suvalgyti leduu, pavaishino vynu, pasivaiksciojo ir … ir … ir vistiek anksti ar velai prabrauks Šypsena

Nu ka galima cia pasakyt… Patinka man tokios naivuoles, kurios nezino, ko vaikinai tikisi Cha cha Nieko, jauciu, kad greit suzinosi Mirkt

Ko jisai tikejosi nu ir klausimai pas tave idomu ka ten ant peciu nesioji ???
Cha chaCha cha

Negalvokit, kad ash tokia naivi mergiote Šypsena Augu su dviem smarkiai vyresniais broliais ir zinau daugiau negu reijkia Liežuvis

Kita karta sesk i masina ir paklausk ko tikisi Apakęs dar pridurk, kad neesi naivuole Cha cha is tikro pavezet tavi norejo Aš nekaltas

Ne nu kodel naivuole butinai yra ir kitokiu zodziu apibudinimui … Cha cha

PANELES!
Niekada neseskit i nepazistamojo automobili!!!
Cha cha Cha cha Cha cha

PANELES NEBIJOKITE, PATIKEKIT MANIM , MES NIEKO BLOGO JUMS NEDARYSIM , TIK LEDAIS PAVAISHINSIM !!!
Kietas

Kokiu pavyzdziui??? Cha cha