Ko vaikinai tikisi, kviesdami vaziuoti su savo mashina?

yra daug shaliu, kur toks kabinimas aktyvus gatvese visiska kasdienybe. kabina nuo dviracio, mopedo ar tai seno fiat’o… o pas mus visi is karto jau skiedzia apie papisima ir baugius dalykus… ir tie kabintojai isdrysta kabint labiau su bmw ar golf vaziuojantys… blogai… siaip tai trulikuose tikrai daug graziu paneliu vazineja, ypac jaunu, tai ir kabina kaip kas ishmano

Sakiau, kad ne visi vienodai galvoja!? Šypsena
Bučkis

Nu tai kas cia daba pagal tave ne naivumas che che

geros malonios draugijos Šypsena

Tai ant savo mashinos skelbima parashyk didelem raidem - chia as, Samurajus, nebijokit merginos Šypsena))

O jei rimtai, tai karta isedau…pas pazhystama…po to karto neseschiau net jei snigtu, lytu, kiltu uraganas ar dar kas nors… gerai, kad viskas gerai baigesi…brrr…

Pas pazistama isedai ir dar bajeriu buwo? Na ash pas pazistama tikrai nedvejodama isesciau Nustebęs Kazkaip nesitikeciau nieko blogo… Juk pazistamas…

px

Jei zhinotum kur krisi, pagalve pasikishtum, ar ne?
Gyveni ir mokaisi…

neskleiskit ereziju, tuoj ir pazistamos prades nebesest pas mane Apakęs

Zinai Citrinka, jis Citrinos panorejoŠypsena Ir tachka tam reikalinga , kad tokiu kabintŠypsena
O po to Nas delo ne rozat, sunul, vynul i bezat.Šypsena

Tokiais atvejais geriausia islipti is troleibuso (autobuso)ir sesti i masina, tada praeina butinybe klausineti kas bus ir mutinti kavilom sapalionem kitiem galvas, nes cia tiek prirasyta, o atsakymo nera. Persasi viena isvada “viska pazinti turesi pati”. Juk budama 18-os neklausinesi: 'mano vaikinas su kazkokio kietu daiktu kelnese lenda prie manes - kas ten tokio ir ka man daryti?" Tada visos 14-kines puls tau dalinti kvailus patarimus tipo: “gal ten Barbes draugas, ar koks akmuo?”. Taip, kad sesk ir isputus akutes ziurek kas tau bus…

O geriausia ir taip ir taip

Buna ivairiu minciu vyrukams pateikiant tokius pasiulymus mergickoms. Jei nelabai moki atskirti zmones is karto-pasiziurejus vien i ju akytes Šypsena tai geriau nerizikuoti. Nors kol nenudegsi, tol bus gana smalsu, kas laukia priemus toki pasiulyma. Buna geranorisku pasiulymu, bet tai labai retas dalykas. Gali per pirma toki susipazinima nenukenteti, o sutikus kita karta nusvilti. To negali prognozuoti. Siaip Kaunas garseja tais paciais blogais berniukais kaip ir Siauliai. Jei ant ju uzsirausi gali tiketis 2 dalyku:1. malonios pazinties ir apsaugos ateiti, o taip pat ir priklausomybes nuo ju, 2. labai skaudzios pamokos, kuri sunkiai trinsis is atminties arba liks visa laika sirdies seseli… Pati esu viena karta isedusi i masina ir del to gailiuosi, nes tikrai nebuvo malonu, kai pradejo kabinetis, o tu negali pakeisti esamos padeties, vos jega atplesti gali ta erzila. Ir tai gerai pasiseke-galejo baigtis gana tragiskai, jei butu pasitaikes piktybinis… Jei jau taip patiko koks vaikinukas, tokiu atveju susitark del kito susitikimo viesumoj ir galesi gerai patyrinejus nuspresti, ar verta uzmegsti su juo pazinti. Geriau jau naudotis viesuoju transportu, nei priimineti tokius pasiulymus.

Na tikisi tikisi, jie visko, pvz ash tikiuosi malonios draugijos ir pratesti pazinti po to. Ne kiekvienas gi kuris turi mashina ir kalbina panas yra manjakas… Aishku daznai intelekto nesugadintas veidas viska ishduoda, kad ir kaip graziai bandytu *****as shneketi… Spresk mergyte pagal situacija. Mirkt

Buna visko. Kartais paprasciausiai norisi pabendrauti Šypsena Kaip tai nevisi nori tik pa…t Pamates grazia mergina,visada norisi ja pakalbinti, o ka daryti, jei nevazineji troleibusais? Šypsena belieka tik toks susipazinimo budas. Bet - atsarga gedos nedaro

o tai jus nematet kokios klaipedoj ant izvaziavimo i autostrada,ant ziedo stoviApakęs miniakas uz mano dirza siauresnis.ir sedasi,nebijo!viena karta tokia pavezejau iki vilniaus.visai normaliai pabazarinom.Mirkto cia mieste asisest negali.jai tai 300km reikejo vaziuot.

Gyvatike rase:
lengvo nuotykio, mergos kuria galetu pa***t

ir tu velniskai teisi

Kaip tau pasakysiu tiesa…
Jie LABAI noretu pamatyti kaip kalbinama mergina be rubu atrodo ant ju, po jais arba…
Šypsena

Gerai, kad pas mane Troika o ne Pitiora - visos lipa… Siaip jeigu as noreciau, kaip Gyvatuke rase "Pasi5isti", tai vaziuociau tranzuojanciu link Panevezio "pavezinti". Manau kad Saldzios Citrinukes atveju, bycas galvojo apie rimtus, nepavirsutiniskus, gilius (netgi labai!) SANTYKIUS !

Nesesciau ash ir i ta Troika, vistik vaikinai skirtingi ir neaishku, ko tiketis Šypsena