Klubo apie mada neradau...bet tiks ir cia

Klubo apie mada neradau…bet tiks ir cia

Siaip visi politikai bando sumazinti atotruki nuo tarp kaimo ir miesto ar ne? teisngai kalbu…? Tai va…kodel kaimas taip atsilieka? A todel kad i klubus su treningais ismeta( as jau pasimokaiau bo si rudeni du kart neileido), tai kaimieciai nenori gyventi mieste, tik as cia isskirtinis atvejis esu ir siaip taip priprantu prie miesto…TAi galvoju kad kaimieciams butu linksmiau mieste gyventi(tuo paciu ir man) tai reikia kad dizaineriai sugalvotu tokius treningus kad ir i kluba butu galima vaiksciot. Vadintusi “klubiniai treningai”. butu lebai patogu, ryte uzsidedi o vakare net persirengti nereikia ir varai kabilu kabinti kluba…

nesamone… Veee

treningai Blogai

yra tokiu. jau yra. paieskoti netingek Šypsena

rimtai?bl…as jau galvoju uzpatentuosiu savo atradima…

nasty dek i profila kita foto…bo ten tikra baisapabaisa esi…

Zinai o tu ■■■■■■… Man atrodo komentaru nereikia Nekaltas

o jai i gamta?

baik jau, gera fotke, tik man interesnai su kokiu potiku tai nupotkinta!?

o tai nx komentuoji tada…

tu axujenas Gerai pzdc gera mintis, ir nicke kliuska kad butu, treningai gerai, kuo daugiau palostkiu tuo kruciau

gal ka tik zoles uzputei!?

i gamta manyciau galima…

Kad uzknisat visi su tokiom debiliskom temom… Tik tokie kaip tu raso kad kaimas atsilikes ar kazka… Zinai tie tavo kaimieciai daug laimingesni nei tu. Ir nebe tie jau laikai kai buvo dideli skirtumai. Jie ir issilavinima gera gali gauti ir siaip pajamos neblogos. Tarpkitko as pats is kaimo bet tegu atsiranda nors vienas mane pazistantis kuris pasakys kad as kazkuo prastesnis. Zinai rengiuosi ne ka prasciau nei kiti ir pajamos neblogos ir tt. Ir i klubus visada ileidzia ir i kavines ir i restoranus…

o dar jei dar raisteliai su dryziukais!!! Gerai Cha cha

tai tu tipo paskaitoj!? Apakęs

buvau Liežuvistris min Cha cha

jis ju neipirks Nekaltas

as dar nespejau, bet vis tikiuosi ten nusigaut… ir blt, neimk is manes pavyzdzio…