Moniq
Rugsėjis 27, 2004, 12:00ryte
admin:
sovereign rašė:
> Nasty* rašė: treningai
o jai i gamta?
bet tik ne miesta ar kluba
TMZ
admin:
druzokas rašė:
> Tomzykas rašė:
>
> > druzokas rašė:
> >
> > > Tomzykas rašė: Siaip visi politikai bando sumazinti atotruki nuo tarp kaimo ir miesto ar ne? teisngai kalbu…? Tai va…kodel kaimas taip atsilieka? A todel kad i klubus su treningais ismeta( as jau pasimokaiau bo si rudeni du kart neileido), tai kaimieciai nenori gyventi mieste, tik as cia isskirtinis atvejis esu ir siaip taip priprantu prie miesto…TAi galvoju kad kaimieciams butu linksmiau mieste gyventi(tuo paciu ir man) tai reikia kad dizaineriai sugalvotu tokius treningus kad ir i kluba butu galima vaiksciot. Vadintusi “klubiniai treningai”. butu lebai patogu, ryte uzsidedi o vakare net persirengti nereikia ir varai kabilu kabinti kluba…
> >
> > Zinai o tu ■■■■■■… Man atrodo komentaru nereikia
>
> o tai nx komentuoji tada…
Kad uzknisat visi su tokiom debiliskom temom… Tik tokie kaip tu raso kad kaimas atsilikes ar kazka… Zinai tie tavo kaimieciai daug laimingesni nei tu. Ir nebe tie jau laikai kai buvo dideli skirtumai. Jie ir issilavinima gera gali gauti ir siaip pajamos neblogos. Tarpkitko as pats is kaimo bet tegu atsiranda nors vienas mane pazistantis kuris pasakys kad as kazkuo prastesnis. Zinai rengiuosi ne ka prasciau nei kiti ir pajamos neblogos ir tt. Ir i klubus visada ileidzia ir i kavines ir i restoranus…
neimk visko i plaucius…as irgi kaimietis bet man px…rengiuos normal, ojei kokia ferma ap p i z d i n u tai gera menesi irgi pinigu turiu…
Moniq
nedesiu, uztenka, prisiziurejot i mane
TMZ
admin:
Floidas_IV rašė:
> Tomzykas rašė:
>
> > Nasty* rašė: treningai
>
> nasty dek i profila kita foto…bo ten tikra baisapabaisa esi…
baik jau, gera fotke, tik man interesnai su kokiu potiku tai nupotkinta!?
gyva grazesne…as kai pamaciau ta foto vos atpazinau…
volius
tomzykas, reiks pas tave meeta daryti prie ezeriuko
TMZ
admin:
Nasty* rašė:
> Tomzykas rašė:
>
> > Nasty* rašė: treningai
>
> nasty dek i profila kita foto…bo ten tikra baisapabaisa esi…
nedesiu, uztenka, prisiziurejot i mane
taip ir sakyk kad normal foto neturi
kiba tik ten kur sijonas dengia!??
mane i klubus su treningais ileidzia i sporto klubus
Lapataj
Nuregs viwetiniai ir samagona atims. Jau nekalbu apie telefus
TMZ
nu nebaisi grazi bet ta ir sakau kiek maciau tiek uzteko…
TMZ
pas mane ezeriuko nera o tik nevezis upe…as galvoju pas save chatoj padaryti bo gyvenu vienas vietos dachuje ir uzkabariu pilna kur butu galima su kokia kabila pasislepti…