klausimas apie santykius....?

klausimas apie santykius…?

Sveiki,
su viena mergina bendraujam apie menesi…viskas kaip ir graziai klostesi, tik neseniai ji man pasake, akd neseniai issiskyrus su vaikinuku ir i naujus santykius staigiai pasiduoti jai sunku…kol kas nori bendrauti graziai bei siltai…tad klausimas, kaip man elgtis, mazinti rodoma demesi, isvis nutraukti santykius (to kazkaip nesinori daryti nes tikrai labai fainas zmogutis)…
aciu…

ABB “Būsi trečias” LabasTaip

oi…tai gal jau ir eisim Drovus, bo tema tokia…einam einam Juokiasi

jei jau taip susikloste, tai palauk.Gal ir kada sulauksi savo eiles, kada atsiras noras jai ir pastebes istikima drauga, kuris palaike ja sunkiais gyvenimo atvejais…Tik reik tada stengtis buti geru draugu.Apkabinimas

bet buti draugu…juk taip ir liksi tik draugu,o ji susiras tiesiog kita…

Jei taip pasake, vadinas reikia pristabdyt Šypsena bet jei nori bendraut toliau tai primink vis apie save Mirkt o ar yra daugiau galimybiu tai turbut ji tik viena zino Nekaltas

kaip suprantu ji nori, kad tu butum draugas - nelabai tokiu atveju verta galvoti apie ateity

bet kai jos klausi, ji sako, kad dabar nori tik silto ir draugisko bendravimo, akd niekur neskubeti…

Cia tik mandagus atfutbolinimo budas. Buve meiluziai kartais lieka draugais. Ber draugai netampa meiluziais, ka apie tai besakytu legendos. Bent tokio gyvo atvejo nesu per savo netrumpa gyvenima mates. Draugyste i lova neveda.

manyciau, pradzioje reiktu elgtis taip kaip ji praso, o paskui vel atvirai pasisneketi, ar ji mato Jus draugeMirkt

sorry, bet briedus kalbi, ko jam laukt? 5 metus save skaudint ir but ala geru draugu, o sirdy kankintis?
nesamone, pasakai ka jauti, atsako ji ka jauciu, nesutampa norai ir tikslai, tada eini pirmyn, o jei ne tik save kankini ir su laiku vis skausmingiauNekaltas

Buk salia ir nelisk i akis

to lavrinka: aciu uz patarima, manau jo ir laikysiuos Šypsena kazkaip keista…siandien visa diena jai nei rasiau, nei skambinau, tai pati pradejo rasyti, klausti, ka veikiu, kaip sekasi…

o jus ar lopseli darzeli baiget?Nekaltas

jei jai sunku tai padaryk kad butu lengviauMirkt

buk draugu su privalumais Cha cha mergaites irgi turi valgyti

arba jin tiesiog nori tavim acifutbolinti

del atsifutbolinimo imanomas variantasTaip
g.b. kad yra jau ir kitas variantas pas Moteris

aš tai pasiūlyčiau nesikurti vilčių - aš draugams ir dažnai parašau paklausinėju kaip sekas, paskambinu Mirkt

Dėmesio nemažink, paprasčiausiai palauk kol ji apsipras su tavim. Būna, kad žmonėm nelengva iškart išsiskyrus pradėk naujus normalius santykius su kitu žmogum. Kaip tik, gal net daugiau dėmesio rodyk. Tik aišku ne įžūliai lįsk į akis, bet gražiai.