KIEK?

KIEK?

JRT gali gyventi viename kambaryje Cha cha? paspeliokit, veliau papasakosiu… Mirktdaugiau foto is naujokes Gajos veislyno:picasaweb.google.com/inesat/JackS_Paradise_kennel

Aš randu 28 Šypsena

Apakęs Klonai Zinau, kad jie turi labai daug sunu, bet nezinojau, jog visus laiko kambary, ar cia tik trumpam vizitui? Šypsena

Reikia vyrui parodyt, kad matytų, jog pas mus dar mažai Cha cha

che che Šypsenaaš galvojau kad keletas ekspozicijų pasididinau ir vienodų neradau Cha cha

Super gerai atrodo Gerai Man patiko, kad kambaryje - tvarka. Nei priš**kta, nei pridarskyta ko… Net gėlės savo vietoj Cha cha Matosi, kad prižiūrėti ir gyvena gerai Laimingas

26 Juokiasi

26 Taip man rodos kad buvo susitvarkyta, įleisti šunys ir pleškinta kaip pasiutus Cha cha

as 27 radau Kietas

Čia jau tikrai nesveika…Kapec Juokiasi

Ne, kiek žinau čia ne fotkėm pasiruošta, o jie taip gyvena Mirkt tuoj išsimiegos uItra ir papasakos Laimingas

Akys raibsta nuo tokios daugybės Pavargęs Cha cha 27

Tai siame klube jau galima is ineto kelti fotkes? Jei galima, tai as tuoj… Juokiasi

oho,čia tai super 26 vienam kambaryje Apakęs Juokiasi

Ferma Baisusrechka, ne is ineto cia Nekaltas

28 Cha cha

Geras! Juokiasi Atrodo super gerai Šypsena Tikri JRT fanatikai.

Oj įleisčiau aš ten Mėta, visi sloinikai su gėlėm būtų nuvartyti, šunes po lova … aaaaa Baisus kai kurie jų pririšti prie stalo ar sopkės. O kodėl tik kai kurie? beto 26 tie kurie matosi ir dar du kur galetu buti bet nesu tikra Šypsena

Įdomi mįslė LaimingasLabai norisi greičiau sužinoti daugiau MirktNes šitaip kamabaryje jie negalėtų gyventi, foto matosi ir kalytės ir šuniukai.Nebent pastoviai kambaryje būna žmogus, jei ne -tai jie taip tikrai negyvena pastoviai Laimingas