Kiek Jūsų gyvenime svarbūs... laiškai?

taip…tikrai labai liūdna…nyksta tie šilti laiškai po biški… Nekaltas Drovus

Jei jau neisnyko…

Neišnyko… pati tingiu į tris atrašyti… Drovus… jei itk yra atkaklumo visada atsiras ir fantazijos laiškui ;].

Greiciausiai cia ir slypi problema Šypsena Mygtukus suspaudineti lengviau, nei vargintis prie popieriaus lapo su rashikliu Mirkt Po to dar eiti kazkur, ieskoti pashto dezhutes…

Na bet tai yra nuotykiai Laimingas eini galvoji apie zmogu, kuriam siusi… Laimingas mygtukai man pakanka ir irc, kai net laisku siust nereikai nueini ir pasichatini… is betkurio kampelio ;]

Suzadinai prisiminimus… Blyn kaip keista prisiminti !!! tokius dalykus. O koks nerealus budavo laukimas atsakymo! Tas kasrytinis lakstymas iki pashto dezhutes… Velniai griebtu progresa!!!

NotPerfect, esu dekingas tau uz sia tema, nes tiek maloniu prisiminimu sugryzo, kad nebesizinau kas daros Taip

kazkada buvo labai svarbus… kazkada jie buvo nerealaus ilgio… ir talpino nerealiai daug emociju…kazkada jie buvo skirti patiems nuostabiausiems zmonems, kuriu netekau …elektroniniai laiskai buvo dar ilgesni…popieriniai, nepopieriniai - nera svarbu… tai zodziai. jie yra labai svarbus… zodziai susuka galva, atima miego naktis, kirbina Širdisarba susaudo sparnus Nežinaudabar retai rasau… bendrauju gyvai… pavargau metyt savo emocijas veltui…

Esu gavusi viena fantastiska laiska, jis parasytas taip nuosirdziai, tarsi vyktu realus pokalbis…gaila pati nemoku parasyti tokiu nuostabiu laisku…

O ir nereikia mokėti - užtenka rašyti iš širdies Mirkt

noreciau gauti bet niekas man laiskucio nepaeraso Žliumbia

na kol drauge is dzukijos dar negyveno vilniui, tai ilgiausiaus laiskus rasydavom vienai kitai…o dabar susirasineju parastais laiskais tik su pussesere kuri gyvena kitam gale lietuvos…zinau kad ji kiekvieno mano laisko labai laukia…vat…

seniai begavau tikra laiska Nustebęs Mail’ai, tik mail’ai belieka… Žliumbia

kartais gaunu ir paprastus laiskus. kazkoks kitoks jausmas buna nei gavus emaila, ir tuo paciu visai malonu Flirtas

Laiške būna rašančio žmogaus dalelė ir dvelksmas…Emeilas niekada to neatstos.

NA visad nerasaua tu laisku seip ranka nerasau Liūdnasna tingisi lb senai ranka rasaeu,o tAI ir lb blogai;\

sutinku Šypsena daznokai rasau laiskus ranka butent del sios priezasties, bet kadangi dauguma pazistamu ir draugu uzsienyj, tai tenka ir virtualiu laisku nemazai pakeverzoti, kad greiciau pasiektu info Taip

man laaabai patinka juos gauti. rasyt irgi nieko. tik kad jau dabar kazkaip seniai seniai besusirasinejau naturaliais laiskais… Nekaltas

Taip…reikės ir man kaip nors prisiversti kokiam mielam žmogučiui ką nors gražaus pakeverzot… Nekaltas

daznai pasiilgstu popieriniu laisku, jie daug mielesni, bet kadangi gyvename technikos amziuje, popierinius laikus pakeicia elektroniai, ne staip patogiau, pigiau ir greiciau. visgi labai miela, gauti paprasta (lyg elektroninis butu kazkuo nepaprastas) laiska, zinant, jog ji tau parases zmogus laike rankose, stengese neprikeverzoti, galbut net perrase…tai miela Angelas