as paprasciausiai negaliu rasyt laisku… paprasciausiai negaliu
Mano gyvenime paprasti laiskai svarbus.Nors paskutiniu metu vis maziau lieka laiko jiems rasyti,taciau ju niekada nepakeis elektroniniai.
tuos pacius pasto zenklus naudodavau n kartu
Nerasau… Tiesiog, nera kam. Pasaulis pasidare kompiuterizuotas ir, niekam nebeydomus paprasti laiskai. Manau, kad laiskai parasyti ranka yra labai mieli ir kada nors jie sugris i mada. Niekada ju negaunu, nes pati nesiunciu. Kazkaip nedomina rasyt laiska is zurnalo “susirasinejimo skyrelio”… Nevilioja Bet pati visada noreciau gauti is nepazystamo zmogaus. Paprastus laiskus, gali saugot, visada jiems uzteks vietos, visada galesi palyginti juos su kitais, kaip keites rastas, zmogaus mintys. Niekas, niekada nepakeis ju vietos, taciau kol kas patogesnis, bet ne malonesnis budas - elektroninis pastas. Tiesa pasakius, niekada nesusirasineju elektroniniais laiskais. Nebera laiko. Elektroninis pastas greitai nusibosta, o paprastas ne… Del ko, kad lauki kol zmogus tau atrasys. Nori kuo greiciau perskaityti ir atsakyti. Dabar mano gyvenime laiskai - niekas Tik siandien, perskaicius sia tema susimascew, koks tai malonus dalykas…
laiskai ant popieriaus labai svarbus nes jie materializuoja reikalo esme… kai gauni ant popieriaus, gero popieriaus, ir paimi i rankas, kazkoks jausmas pareina kad telepatiskai persiduoda ta laiska rasiusio zmogaus mintys. ypac apsidziaugiu jei kartais gaunu ranka parasyta laiska. tuo tarpu emailai visai kas kita, aisku ten ir nuotrauku gali easyly prisegioti ir siaip melodijas ar fona be vargo uzdeti, taciau zavesio nebelieka. vidutiniskai per tris pasto dezutes per diena gaunu apie 100 laisku is kuriu mazdaug 2/3 spamas o tik like yra adresuoti konkreciai man. ismokaw neblogai trinti, net tokia knopke ant outlooko isivedes “pratrinti & ir automatiskai uzblokuoti” todel jauciu ir visi svarbus papultu i “Recycle bin” jei nebuciau sutvarkes “Outlook Rules” ir sukures direktoriju pacioje programoje …yra tokia paslauga dabar vadinasi “snail mail”, kur nusiunti laiska emailu o kompanija ji atspausdina ir issiuncia paprastuoju pastu… idant laiskas igautu gyvumo, speju pries issiunciant dar biski paglamzo ir pakvepina kad neatrodytu kaip tiesiai is spaustuves
daug. labai daug.
kazkada rasiau, dabar nebe… net nezinau kodel…
Laiskus rasu jau virs 16 metu. Visos pazintys turi kazkokia ypatinga prasme namo gyvenime. Virtualus laiskai dziugina savo greitu minties nunesimu, pigu ir gera islaikyti artimus rysius. Nepamirsus ir ranka rasyti laisku, laiskeliu, o cia jau buna ypatinga dovana mano laisku draugai ypa patys nuostabiausi, daug idomiausiu gyvenimo faktu nuo to ir prasideda, o baigiais ilgalaikiu bendravimu. Dievinu laiskus, dienorascius irgi, beje .
Rašau laiškus, o dar labiau mėgstu juos gauti. Labai miela gauti ranka rašytą laišką
megstu gauti ir rasyti, taciau dabar susirasiejimas nutruko o gaila…
man labai patinka gauti laiskus…tai taip romantiska… ir pati megstu parasyt.bet daba turiu rasyt laiska draugui,kuris sedi UK,net nezinau uz ka… ir kazkada mes mylejom vienas kita… sunkoka,nezinau nuo ko pradet jau kelias sav.galvoju…
Laiškus rašau, ir galiu pasakyt,kad gan reguliariai. Dažniausiai į užsienį, nors būna,kad ir Lietuvos ribose Manau,kad tokie laiškai yra daug mielesni negu elektroniai. Jau vien tas žiūrėjimas į pašto dežutę, laiško išėmimas, matosi žmogaus rašysena, kartais būna ir kokia miela smukmenėlę prisega, ar šiaip laišką parašo ant labai gražaus popieriaus Tikrai patinka gaut laiškus paprastu paštu Žinoma jie nėra mano gyvenimo variklis, bet kartais labai pamalonina
tiap svarbus bet lb vertynu ranka rasytus
labai smagu gauti laiskus ir juos skaityti… ypac jei rasyti laiskai ranka, labai smalsu atplesti voka, matyti nuo ko tas laiskas ir kokiu tikslu, gal taip yra todel, kad laisku siomis dienomis ranka vis mazeja… taciau visgi smagu gauti laiskus ir elektroniniu pastu. o rasyti taipogi laiskus smagu.Nuolatos juos rasau, kartais tenka ir ranka rasyt…nors dabare reciau, kai visi tolimi draugai turi kompiuterius ir interneta prieeiga.
labai megstu laiskus gauti… juos kaupiu dezuteje… nors vietos jau ir mazai ten… nezinau ka reiks daryt kai nebeliks… bet pati kazkaip neprisiverciu rasyti. esu
Man irgi labai patinka laiskai…ypac tie kurie tikru pastu ateina, bet, deja, tokiu jau seniai nebegaunu…niekas neberaso ,kai tokios siuolaikines technologijos o seniau tai susirasinedavau su visais toliau gyvenanciais draugais ir tikrai laba ismagu gaut laiska
rasau laiskus ir labai tuo dziaugiuosi , tai yra taip paparsta ir nuostabu, ta diena kai gauni laiska buna tarsi mazyte svente…laiskai tai netiesioginis dienorastis… jau kolekcionuoju keliu zmoniu gyvenimus
Labai miela gauti tikrus laiškus Jeigu dar nuo mylimų žmonių,tai išvis fantastika…Smagu,kai kažkas tave prisimena,pasako,jog pasiilgo…ar tiesiog parašo,kaip sekasi…Ir rašyti juos visai smagu
emmmm… paskutini laiska esu parasiusi… mmm… pries metus? taip, kazkur pries metus… o pati wiena gavau visai neseniai… siaip laiskai mano gyvenime yra tik mano visu darbu nebaigtumo atspindys… mano stalciai pilni nebaigtu, neissiustu laisku… labai megstu juos rasyti, o parasius, niekada neskaitau, o iskart dedu i voka… ir kartais pritruksta drasos issiusti juos… kartais pamirstu… kartais patingiu… ir dar kiek neissiustu laisku as pati net neperskaiciau…
Jei nebutu si tema uzkibusi uz akies, tai nebuciau ne prisimines apie toki sena gera bendravimo buda. Paskutini laiska gavau gal pries kokius 5 metus, o kada parasiau tai jau tikrai nebepamenu. Liudnoka, nes dabar visi naudojasi SMS, ICQ, mIRC, e-mailu ir visokiu kitokiu briedu, kurio pavadinima dazniausisai nesudaro daugiau nei trys raides… Deja ir as…