oj kaip faina kai pareidinejant namo tavo zvilgnis uzkliuna uz savo pasto dezutes , o ja taisrakinus pamatai laiska labai meila buna na man labai patinka
laiskai mano gywenime? labai… joks elektroninis laiskas neatsstos paprasto laisko… rasyto zmogaus ranka… skaityti ka jis parase ir ka parase jo rasysena yra didelis malonumas
tikru laisku mano gyvenime beveik nera… yra tik atvirukai ir atvirlaiskiai… juos renku ir saugau, jie man labai svarbus…
Aha,aš irgi visus laiškus bei atvirukus renku ir saugau Kartais užeina noras tas sienienas peržiūrinėti…
…siandien issiunciau dar viena laiskuti… …
Šaunuolė,leiskime Tikriems laiškams gyvuoti
Labai. Man labai malonu juos gauti.
Layškus rašau Layškay paprastu paštu niekad tikray neatstos elektroninių laiškų. Visi tie kompiuteriay užgožė šitus malonumus. Man patinka, kay lauki tos dienelės, kada gausi iš draugo ar draugės laišką, kay susijaudinęs jį plėši… Gauti juos be galo mėgstu. Tą pačia dieną kay gaunu, į juos atrašau. radau namuose tokia didelę knygą. Yra tokie dėklay, kuriuose gali viską dėti. Nusprendžiau, kad ten dėsiu gautus laiškus.
Mhm…po ilgo laiko tarpo užvakar išsiunčiau laiškiuką
Aš buvau šalia… Tai įvykis. Yra liudininkų
Mėgstu juos gauti…tas jausmas, kai tuoj tuoj akytėmis rysiu eilutes, kurias man kažkas skyrė Rašymo malonumas taip pat su niekuo nesulyginamas
daznai rasau taip ir gaunu mano gyvenime jie yra labai svarbus
laiskai laiskai, kaip balti balandziai, tik jie manau daugiausia praturtina siela…ir nesvarbu ar jie dedikuoti kazkam ar tau pacia…as nekalbu apie informacinius laiskus, as kalbu apie tuos laiskus, kuriuose visada gali rast kazka naujo…o beje tai vienas is budu isreiksti brangiems asmenims kokie jie yra svarbus…tad manyciau, kad jei norime juos gaut turime juos ir siust=]
**
**
O tu man taj neberahsaj lajshku ~ Bet lajshkaj geraj ~ Tu shejp ko gero wienintele su kuria kadanors rimtaj susirashinejau Nu dar buwo tox berniukas… Bet cia nesiskajto O shejp taj labaj fajna yra gauti lajshka
laiskai ir pats susirasinejimas man yra israiskos ir meno rusis - MAIL ART. mielai rasau laiskus ir visad su didziuliu dziaugsmu skaitau. ir pats kuriu ir dalyvauju mail art parodose. zinoma, zmogeliukai. juk ir paciam malonu gaut ir dar maloniau kita pradziugint savo zinute ir dar issireikst kurybingai ja apipavidalinant. linxmejimai
labai nuostabu kartais gauti netikėtą kokį laišką. aš kalbu apie tuos paprastus. jie daug jaukesni ir mielesni. tačiau, aš greičiau rašau kompu nei ranka, tai dažniau ir naudojuosi elektroniniais. ir šiaip patogiau žymiai. nebent vat pabosta ir norisi ko nors jaukesnio. geras dalykas. laiškai dar viena bendravimo forma, kuri yra itin gera esant dideliems atstumams. arba esant vos už sienos :]
gauti ranka rasyta laiska yra nuostabu tokie laiskai silti, pilni draugiskumo… anksciau rasydavau ir gaudavau tokiu daugybe… dabar deja reciau
Niu nebūtum tu