Kelyje III

niekur as nesiregistraves.

Ui pasirodo rimatai veikia, reik man download nustatymus biski pakonfiguruot Juokiasi

paziurejau ir as ta filmuka patiko ta vieta kai autobusiuka o paskui dzipa nudauze Juokiasi

Na nezinau, kiek paziurejau sita video… Patiko tik mintis, kad nelabai pamatysi pasikartojanciu vaizdu, kad bus realus garsais variklio ir tikriausiai aplinkos…

Kas labai nepatiko, pacio sunkvezimio elgsena posukio metu, t.y. kai yra palieciama kuri nors strelyte… Realybeje sunkvezimis taip nesokineja i sona vos pasukus vaira… Tas minusas eina jau nuo pat pirmos RnR dalies… MAno manymu galetu jie tai ir pakeist…

Na lieka sulaukt isleidimo zaidimo ir pamegint bent demuske pradziai… Nes kazkaip man atrodo jis bus slykstukas vistiek…

pasukus vaira sukvezimis kai vaziuoji 90km/h ir yra staigus posukis jis kazkiek pavirsta, cia per daug jis pavirsta, atrodo lyg kaip kokia deze ant ratu kuri tuoj apvors.

Man toks jausmas kad cia su klaviatura vairavo, delto pasukimai visalaik gaunas maximalus, gal su vairu nebutu tokio ziauraus vaizdo Mirkt

Jie vairavo ctrl laikydami tikriausisi, del to taip ir linguoja ta fura Cha cha beje demo versijos nebus

Kas is jusu zaide si zaidima su vairu?
Ar didelis skirtumas jautesi pacio vairavimo?
Nes kazkaip man atrodo sitas geimas labiau arcada primine nei simuliatoriu, ypatingai kas liecia vairo kontrole… Nors aisku, kai nesu bandes su vairu, negaliu sakyt…

O Control ka padedavo? Staigiai susukt iki maximum vaira?

[quote]O Control ka padedavo? Staigiai susukt iki maximum vaira?
[/quote]

su juo vaira greiciau sukineti eina ir greiciau fura is vietos gyla tikiuosi ir trecioj daly toks dalykas bus Cha cha

As su vairu zaisdavau Cha cha tai nepalyginsi su mygtukynuŠypsena kiek pasuki vaira, tiek ir zaidime pasisuka, labai gerai viskas sukonfiguruota… su pedalais irgi tas pats, gali pastovu greiti palaikyt…Šypsena

Kai fainaj gaila as vairo neturiu Liūdnas

tai kad ten tas filmukas daugiau apie sena zaidima rodo, nei apie nauja… na tikekimes, kad bus idomu…

tai kad ten tas filmukas daugiau apie sena zaidima rodo, nei apie nauja… na tikekimes, kad bus idomu…

Tas filmukas ne apie kelyje 3 o apie visas dalis. jei paziurek iki galo jei nematei kelyje 3 vaizdu

ziurejau iki galo Liežuvis

[quote]ziurejau iki galo
[/quote]

tai ten beveik puse laiko rode apie kelyje 3 Šypsena

Kas naujo girdėt, O gal jau slapčia lošiat ir nieko nesakot? Mirkt Laimingas

ne nelosiam Cha cha dar neisejo iseis kovo gale lyk ir tiek ir naujienu

zaidziau su kodais o gale kai wiska perejau bet nzn kaip pabaigti todel istryniau DrovusDrovusDrovusDrovus

Reikejo BMW nusipirkt Cha cha Cha cha Cha cha blem kaip atsibodo laukt Užsispyręs