Kelyje III

lauksim lauksim ir sulauksim, kaip ir visu kitu zaidimu Šypsena

[quote]lauksim lauksim ir sulauksim, kaip ir visu kitu zaidimu
[/quote]

nebent…Cha cha Cha cha Cha cha

Oooo tai gal paloš jis jį ten, kokių įspūdžių papasakos Šypsena)) jei daugiau foto ar video bus papastink čia Šypsena

man atrodo sutaupysiu litu ant G25 vairiuko iki kol pasirodys zaidimas, savaitgaliais isgerdamas pora buteliu maziau alaus…
teigiamas faktas toks, kad turesiu liuksiska vaira Cha cha

Man grafika patinka ir dėl to, kad yra geresnė negu 18WOS Haulin, pastarajame grafika tikrai lėvoka, tik sunkvežimiai ir kitos mašinos atrodo gerai, jokių šešėlių nieko, o Rig’n’Roll’e pasaulis spalvingas, nu žodžiu man tinka Cha cha

O man irgi kažkaip prie širdies tokia “old school” grafikaŠypsena Be jokių bloom ir pan. dalykų. O asfaltasGerai toks ir turi būti šlapias asfaltas, o ne koks stiklas.

Sveiki, norėčiau paklaust, gal kas žinot ar yra kokių naujienų ar bus dar trečia dalis šio žaidimo, ar gal yra ko nors panašaus, tik naujesnio su geresne grafika? Nekaltas

atsibodes klausimas jau… Pavargęs

Kad bus naujas 3 dar negirdejau, bet yra gerenis 18 WHEELS OF STEEL PEDAL TO METAL Taip Gerai

Atsibodęs tai gal atsibodęs, bet: 1. Neturiu tokių galimybių sėdėt 24/7 ir žiūrėt/laukt atsakymų/klausimų (paieška bandžiau) 2. Tikslaus atsakymo nepastebėjau.

man ir kelyje visai po*ui Nekaltas

bus III dalis be dar velnias zino, kada paieskok per google, ar dar kur nors tai ir screenu rasi, jau prie puse metu ziurejau Šypsena

Kelyje 3 (Rig’n’Roll, Dalnaboiciki 3) - Isleidimo data: Antras 2005 metu ketvirtis (Ant vasaros kazkur). Official Site: rignroll.com Mirkt

man visai patiko tas zaidimas. O kada pasirodys trecia dalis kazkur girdejau, kad antroje siu metu puseje.

Taigi ar nematai, rašo žmogus kada išleista bus Laimingas

Na tai laukiam, paziuresim gal geras bus, bet man antra dalis tai po 1h zaidimo atsibosdavo Nekaltas

Man atrodo, kad reikia kažkokio įvairumo daugiau, nes antroj dalyj labai jau viskas tas pats per tą patį… Nekaltas

na del ivairumu, tai kazko daug tikrai neturetu buti, nes zaidimo zanras toks kaip cia pasakius vaziuoji paimi ir nuvezi ir tiek. tai kazko naujo negalima tikejis, nebent kokiu misiju pridetu ar kazkas panasaus Šypsena

Nu tai vat apie tą “kažką panašaus” aš ir kalbu juk Laimingas

sunku pasakyti kas turetu buti kad zaidimas pritrauktu zaideju nes zaidimu rinka labai didele ir monotoniskas zaidimas neturetu didelio pasisekimo Šypsena)