Kebabai...

Kebabai…

Jauciu turiu turkogena koki, nors ir nepanasus as i juos, bet kebabas itin daznas svecias mano skrandyje Šypsena Siek tiek ijungus fantazija, custom lietuviska kebaba galima lengvai pasidaryti namuose. Blynui tinka ir tortilijos “meksikietiskos”, kuriu galima rimi nusipirkt, mesai - gerai iskepes siltas vishtos ketvirtis ar didesnis gabalas, aisku nulupus mesa nuo kaulu. Padaza dariau is lempos, i kedainiu pomidoru padaza pridejau smulkiai supjaustytu aitriuju pipiru, meksikietisku astriu prieskoniu, praskiedziau vandeniu ir truputi palaikiau. “Kebabines” darzoves - kazkokios salotos is maximos su kopustais, pomidorais ir agurkais (su actu atrodo, be jokiu majonezu aisku). Riebiai isteplioji blyna paruostu padazu, sukrauni darzoves ir vistos mesa, viska susuki ir dedi i iskaitinta iki 200 laipsniu duxovke ant groteliu. Po 10 ar maziau min istrauki, dapili ant virsaus padazo, ir - skaniai sudoroji su Alus. Jauciu kad truko tik svoguno pamarinuoto, bet ateityje “kebabo” receptas gali tobulet, tiesiog sis buvo sugalvotas per minute, igyvendintas - per 10 Šypsena

o butu tikrai neblogai suzinoti kaip namie pasidaryti kebaba… ech…

na man skaniausi prie Topolio parduotuves Eiguliuose … Taip

kebabai Blogai

pabodo tie kebabai, geriau uz tiek pat + pora litu kepsniuka sukirst ar cepu kokiu Šypsena

prėitariu man irgi jau ziauriai pabode,valgau tik nakti as juos kaip niekur niekas nedirba,kaip keliauju girtas is sokiu Šypsena

karta paragaves negali sustotiValio

o kaip pasidaryti padaza? Nekaltas ir kur galima nusipikrti tu lavase blynu?

mmm kebabaiMyliu ash esu ju kepejaJuokiasiJuokiasiJuokiasi bet nemoku ju gamintiJuokiasibet mm skanus jieNiam niam o skanus tei zinau tak yra kazkur pa keliui i kaunaJuokiasiBe be beŠirdis

Mano pati didžiausia taisyklė: niekada nevalgyti jokių kebabų, čeburekų, kibinų pirktų mieste. Tačiau dažnai šią taisyklę pamirštu ir eilinį kartą nusiviliu šiais patiekalais (fe)

ispopuliarejo kebabai Leituvoje ir ne be reikaloNiam niam

gamint as apskritai galem sakyt nemoku, tai ka jeu kalbet apie kebabus Nekaltas usinoriu - nueinu ir nusiperku, o kad skanus tai mazai kas paneigs Niam niamGerai

as namuose kebabus pati pasidarau panasiai kaip ir minejo Euraz. Nusiperku meksikietisku tortiliju, vistienos file galabaliuka, pomidoru agurku, pekino kopusta ir “TIKKA MASALA” vistienos prieskoniu (Lietuvoje yra tik prieskoniai, bet Anglijoje darydavau su “tkka masala” padazu).
Vistiena supjaustau nedideliais gabaliukais, uzpilu truputi aliejaus ir prieskoniu visa pakeli, viska ismaisau ir kepu keptuvej, kol vistiena iskepa. Supjaustau darzoves be jokiu priedu. Iskepusia vistiena dedu ant saltos tortilijos, tada uzdedu darzoviu, viska susivinioju ir valgau Mirkt mmm… koks skanumelis…

kebabas mano manymu nors ir skanus maistokurinys taciau manau kad labai nesveikas, nes paziurejus ten ir higienos nelabai laikomasi o del pacios mesos ji kepama atviroje liepsnoje o ta liepsna yra yra is duju baliopno tiesiai i mesa niu taio pamastykime tuomet ar tai yra sveika kaip dujos tiesiogiai i mesa niu speresti jums cia pamastymas

Ne, nemoku Liežuvis

Kad ner sunku tuos kebabus paciam pasidaryti Nekaltas tik tu bandeliu turkisku sunkiau gaut yra, o jeigu darai lavase tai isviso juoko reikalas, nors pati siaip tik viena ar du kartus dariausi kebabus. Pas mus irgi atsidare du tokie kioskai tai kaskaip pastebejau kad kaciu apmazejo gerokai, tai ten neperku, o siaip galiu patarti UP’e penktam aukste yra kavine Oranzinis baras skaniausiai kebabai visam Vilniuje. Gerai

Kiekvienoj “Iki” parduotuvėj yra.Laimingas Kažkada bandžiau pasidaryti,bet aisku ne toks išėjo koks turi būti,bet vistiek skanu buvo.Laimingas

Kiekvienam skirtingai.Laimingas

As vis grizdamas is Vokietijos seimyna parvezu kebabu leksteje. Pasisildyt mikrobangeje galima,bet man daug skaniau nei Lietuvoje.