Kebabai...

kebabai-blogis. dirbu kebabinej daugiau nei puse metu. per ta laika priaugau 10 kg (dabar kebabu nebevalgau).
Deividas20 biski manau klysti del duju. tu mataitik tai ka matai is isores. yra speciali anga ventiliacijai duju. jei jos nebutu, tos pardavejos uztrokstu, nemanai? apsinuodytu dujom. o del higienos… jei jos nebutu, spec tarnybos uzdarytu kebabines, nes yra tam tikri reikalavimai. aisku ir nuo pardaveju priklauso. jei jos netvarkingos tokia ir aplink save aplinka susidarys

kaip pasiilgau kebabų Apkabinimas Cha cha

Pirkau IKI tortilijos blynus,apkepinau jautienos farsa su prieskoniais, dejau salotu, pomidoru pjausciau… (rinktis darzoves pagal skoni). Isejo ne visai kebabas, bet skonis tikrai neblogas.Niam niamGerai

nu nlb patinkaNekaltas

fujPavargęs

Nu skanūs tie kebabai Cha cha galėčiau kirsti juos be perstojo.

Lietuvoj nera nieko panasaus i kebabus.Mesos vos kelis gabaliukus ideda.Vat Anglijoj tai kebabai.

Nemokejo atsildyt prarado skyscius.

Wilno, univermagas nuo Upės pusės.Juodukai prekiauna, mol didelis ar mažas- 5i tautiškiNekaltas
jamiau aštrų- na ką gal pasakyt…neblogas, tačiau “sausas” ir visai nedickasNekaltas

Šiaip kebabai man visai skanus valgis, bet jeigu tik gerai pakeptas, toks traškantis, ir kai nėra daug to padažo privaryta, su saiku. Ir šiaip geriausiai prašau maišyti česnakinį, čili ir pikantišką. Nes vien pvz pikantiško negaliu valgyt, man jis Veee toks jausmas kad vanduo su grietine sumaišytas. Juokiasi
Bet šiaip jau senokai valgiau kebabą, Taip. Čia neperseniausiai žiūrėjau kelis dokumentinius filmus apie maistą, tai ko aš ten tik neprisiklausiau Apakęs

Gal kas žino kur įmanoma gauti česnakinio kebabų padažo, ne itin dideliais kiekiais? Kvankt?Nekaltas

Labai nemegstu kebabuPavargęs