Kauniečių foto klubas

Jokių problemų Taip , jau esi dalyvavęs kauniečių meetuose , o dabar tik šmutkes persivežei , taigi visos problemos išspręstos , bet deja teks tokiu atveju teks išbraukti iš garbės narių sąrašo Juokiasi

Šiaip tai vieną težinau , netoli soboro , Laisvės al. yra foto ir muzikos prekės , taip vitrinoje ir užrašyta , telefono nežinau . Sėkmės paieškose Labas

zemaitis701 jokių problemų , tereikia tik noro , taigi jei dar noras neprapuolė kolkas galim būt įrašyt tarp Garbės narių , kol su šmutkėm persikelsi į Kauną Cha cha

Na tai kai būsi morališkai jau pasiruošęs , duok žinią , gal bandysim susibėgti ir susipažinti Alus Taip Cha cha

tai ar jau turit pavadinima ar mano pasiulyto pavadinimo net nematet Mirkt

VarnasX ar nenubaus taves kaip Jacksono, bo is sono kartais keistai atrodo tas ale priekabiavimas, pasiulymai Cha cha

93 zinute, net vaizdinis variantas pateiktas, kaip ir amblema jau yra Šypsena

KFK ? xawiers.esu.as/kfk.jpg

as va irgi, lyg netureciau ka veikti Šypsena, papaisiau viena pics.redaloe.com/kfk.jpg pagalvojau, graziai ant juodu ar baltu marskineliu atrodytu Šypsena

O kam TM uzdejai ? juk neregistravai sio logo i registra.

is kur zinai? ka kieciau atrodytu Liežuvisnesunku nuimt Ne

logika parasei kad papaisei viena, vadinas tai padarei siandien, kitu atveju jau seniai butum imetes. registravimai neatliekami per 24 valandas, uztrunka dienas Šypsena

nu gi pajuokavau su tuo TM, nesitikejau, kad tai toks big deal sitam klube Liežuvisnepyk, galiu nutrint jei reikia Šypsena

man tai jokio skirtumo, nepykstu gi paklausei - atsakiau ar cia pyktis ? Šypsena

nu ne ne Šypsenauzteks apie tuos TM’us Juokiasieinam geriau ka nors nufotkinsim…

na va ideja vystosi.jau ir logo atsirado Mirkt

su tais logo reiks ka nors pamąstyti Nekaltas

na ir as prisedesiu prie logo kurimo ideju Mirkt[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diar y_other/653078.196202-=(1909585491](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diary_other/653078.196202-=(1909585491)

visi pasiūlymai priimti ir bus toliau priimami Mirkt

VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Visus su Žalgirio pergale Alus Alus Alus