Nagi minejau keliomis zinutemis anksciau pavadinima "Kauno fotografu klubas "Varpa"
Dar vienas pasiulymas. Pavadinkit kluba Canon-Zenit.
ka jus cia ardotes, kauna geriausiai reprezentuoja trumpas ir konkretus junginys “3 juosteles”. tinka ir fotografijai ir sportui.
Kam vargintis pavadinkite “kauno” klubu. Juk klaipedos ir yra klaipedos.
Gal ir Tavo teisybė , užteks ir tik kauniečių klubas
Uch kiek nervų kainavo , bet dabar galima už Žalgirio pergalę padaryti
Svarbu per Žalgirio rungtynes teisingą alų gerti, tada Žalgiris ir laimi. (jei kas nežino - teisingas alus yra Horn Imperial Porter) O šiaip tai gaila kad atsisakai klubo pavadinimo idėjos “Fortas” arba “FotoFortas” būtų buvę visai nieko…
O gal “skaitmenine juosta”? Logo butu su SJ raidemis
Tai kad vis tas lietuviškas būdas , ką bepasiūlytum , viskas blogai Dar atmintyje likę atsiminimai , kaip klubo šūkį rinkom , vis kam nors kuris nors variantas buvo netikęs ir prieš pasisakydavo , tai ir šiuo atveju nelabai pavyks Tai apsieisim ir be pavadinimo , kad visiems būt gerai
Apie kokias juosteles eina kalba Apie vertikalias , ar horizontales
O gal tada pavadinam Photo , juk atvažiuoji pas mus
jokio skirtumo, kam reikes tas atsirinks.
Hmmm Photo jau turėtų būt Kaune , reiktų kokias sutiktuves , na gal fotografuot ir šaltoka , bet kokiam bariuke aplaistyt ir būt galima
Ir dar su dainomis : “Laukem laukem, mes sveteliu laukem…”
paprasciausiai pasivadinkit Kauno Foto Klubas (KFK) pasigaminkit kepuraite KFK ir i gamta…
Ir vaizdelis bus mazdaug toks : graphics.boston.com/images/bostondirtdogs//Headline_Archives/KF K_7.16.jpg …
sveiki kaunieciai - klubieciai. gal paporinsit man kur kaune yra foto sroteliai, foto prekiu parduotuves, kurios prekiauja foto aksesuarais. man reikalingas objektyvo dangtelis Kodak DX4330. but fain, jei surasytumet su adresais ar bent jau kaip rasti, tel. nr. ar pan.
Sveiki , Jau persikrausciau i Kauna sakau reiktu stot ir i jusu kluba ar priimsit?
cinkas wrote: sveiki kaunieciai - klubieciai. gal paporinsit man kur kaune yra foto sroteliai, foto prekiu parduotuves, kurios prekiauja foto aksesuarais. man reikalingas objektyvo dangtelis Kodak DX4330. but fain, jei surasytumet su adresais ar bent jau kaip rasti, tel. nr. ar pan. Paversk klausima atsakymu - 1588
o jeigu as is Ryskenu a galieciau but irasytas?