Kauniečių foto klubas

Jo pasiseke nerealiai Cha cha

Kolkas geriausiai atrodo , mano nuomone angelo ir axy variantai DrovusAC_Hemet variantas kažkaip per daug perkrautas NežinauGal dar kas turit kokių minčių ???Kolkas aš visas tik renku , o su laiku gal ką ir sugalvosim su logotipu , ar ne klubiečiai Mirkt

Na o kur gi Photo dingo , gal Kaune pasiklydo , ar tai naujus namus remontuoja ???Gal reiks paiešką paskelbti ???

turbut i silainius persikrauste Juokiasi

Pasiūlytieji logotipai 1 žinutėje , lauksim naujų variantų iki vasario 10 dienos , po to gal kokiam meete pasvarstysim Taip

Pabandziau prisiminti meetus, kuriu nepraleidau, tai pagalvojau, kad logotipe gal ir koki alaus bokaliuka priglausti? Vistiek be sito nepraeina ne vienas susibegimas… Alus

Kaip ten bebūtų , bet vis tik alus būna po to JuokiasiO vis tik prieš alų būna pašaudymas su fotoaparatais TaipTaigi alus manyčiau šiuo atveju Ne

Pirmas mytas (Galeroje): prasidėjo Alus ir baigėsi Alus. Fotoaparatais simboliškai pašaudyta jau gerokai GirtasAntras mytas (Wilno): prasidėjo Alus-i kaboke Katedros aikštėje, fotografuojama buvo irgi tarp pasisėdėjimų prie Alus Mirkt Alus

Taigi vis tiek čia ne alaus klubas Liežuvis Liežuvis Liežuvis

pics.redaloe.com/kfk3.jpg Juokiasi

patriotas! Laimingas

sakyčiau irgi vertas dėmesio darbelis Taip

Labas, Darom antra meeta Taip kas turit kokiu minciu?

Ooooooooo Photo iš pogrindžio išlindo Cha cha

Taigi darau pirmą pasiūlymą , siūlau laiką : šeštadienį arba sekmadienį TaipNa o kitiems palieku pasiūlyt vietą Taip

Rotuses aikste netoli Maironio paminklo.

pics.redaloe.com/kfk4.jpg Šypsena

Prie axy pasiulyto varianto geriau tiktu zodis ne est. o anno

Rumsiskese Sekmadieni Vasario 6d. vyksta ziemos svente. Bus baronku, kaimisko alaus ir daug idomiu veidu.

Geriausias varijantas uzgavieniu svest Gerai kas ratus turit ir pavezt galit? P.S Gaila si savaitgali esu uzimtas