Jo pasiseke nerealiai
Kolkas geriausiai atrodo , mano nuomone angelo ir axy variantai AC_Hemet variantas kažkaip per daug perkrautas Gal dar kas turit kokių minčių Kolkas aš visas tik renku , o su laiku gal ką ir sugalvosim su logotipu , ar ne klubiečiai
Na o kur gi Photo dingo , gal Kaune pasiklydo , ar tai naujus namus remontuoja Gal reiks paiešką paskelbti
turbut i silainius persikrauste
Pasiūlytieji logotipai 1 žinutėje , lauksim naujų variantų iki vasario 10 dienos , po to gal kokiam meete pasvarstysim
Pabandziau prisiminti meetus, kuriu nepraleidau, tai pagalvojau, kad logotipe gal ir koki alaus bokaliuka priglausti? Vistiek be sito nepraeina ne vienas susibegimas…
Kaip ten bebūtų , bet vis tik alus būna po to O vis tik prieš alų būna pašaudymas su fotoaparatais Taigi alus manyčiau šiuo atveju
Pirmas mytas (Galeroje): prasidėjo ir baigėsi . Fotoaparatais simboliškai pašaudyta jau gerokai Antras mytas (Wilno): prasidėjo -i kaboke Katedros aikštėje, fotografuojama buvo irgi tarp pasisėdėjimų prie
Taigi vis tiek čia ne alaus klubas
patriotas!
sakyčiau irgi vertas dėmesio darbelis
, Darom antra meeta kas turit kokiu minciu?
Ooooooooo Photo iš pogrindžio išlindo
Taigi darau pirmą pasiūlymą , siūlau laiką : šeštadienį arba sekmadienį Na o kitiems palieku pasiūlyt vietą
Rotuses aikste netoli Maironio paminklo.
Prie axy pasiulyto varianto geriau tiktu zodis ne est. o anno
Rumsiskese Sekmadieni Vasario 6d. vyksta ziemos svente. Bus baronku, kaimisko alaus ir daug idomiu veidu.
Geriausias varijantas uzgavieniu svest kas ratus turit ir pavezt galit? P.S Gaila si savaitgali esu uzimtas