kashes paloshimas Kaune nr. 3 deja siandien neivyks

niu ash irgi nieko pries buciau kashiuka palostTaip,bet ziuriu kad jau chebrytes nemazai susirinke.bet kokiu atveju smagu but prisijungt ,jeigu veixmas vyktu savaitgali

veixmas vyks kita savaitgali Taip tik dar ne iki galo apsisprendem kur vyks Nekaltas Cha cha

Man tai jokio skirtumo kur ir kada. Svarbu kad ir man vietos atsirastu

as neron grecky dar gali uzrasyti!Šypsenagal dar koks draugelisŠypsena

kai vieta bus aiski tai pasakykite!!!Šypsena

dar goldy paimsim

shrnz, cia tu viska organizuoji? jei taip tai irasyk ir maneŠypsena va jau ir i sporto kluba uzsiregistravau kad butu galima palost. Mes su lebron james ir dar greckiu atvarysim.

o ne per daug zhmoniu>??

…jej ne per daug xebros,tai ir as next 7dieni iki bangos sales galeceu atpedint, man ten isvis shale Laimingas

Taigi buvau veterinarkeje, tai pagrindien kashe 1,5 valandos kainuoja galvai 3 litai. reikia paskambinti pusvalandziu anksciau ir uzsisakyti.
Laikas 19 val. pirmadieni arba treciadieni, paskui susirinke spresime ka darysime toliau…svarbu kad susirinktume bent 6-8 grajokai, nes vistiek 100 procentu niekas negales ateiti, prie visu neprisitaikysi…

Ka mastote?

na jei neina savaitgali tada manau reikia daryti kita pirmadieni

gal keisk temo pavadinima ir bandom surinkti siandien zmoniu. manau kokie 6 susidarys.

na bent jau man tai siandien niekaip, manau iki kito pirmadienio viska normaliai suderintumem

o gal susirinktu norinciu?Nekaltas

DAvai siandien vakare.

ech visa laika futbola zaidziau antradieniais,siandien pirma diena kai persikele ta diena i pirmadieniKietas
tad manes nera…

na gal ir susirinktu 6, bet kaip daznai inete buna, uzsirasho ir neateina, taip kad skelbiu kita pirmadieni

taigi galutinai nuspresta susibegti kashes pazaist 2003.11.17 (vakare 19:00 turbut) taigi kas nori tas uzsirasho, kadangi nuomosim puse sales, tai bus max 8 zaidejai, taip kad traukinys nelaukia ir jei dar mastysi tai vietos gali ir nebelikti, jokiu su klaustuku negali buti uzsirasho tik 110% busiantys, kiekvienas uzsirasho tik save t.y. nebus itraukti i sarasha, tipo dar ateis tas ir tas

o gal neatmetame galimybes susirinkti siandien?..
zek jau trys ir butu shrnz, as, sportas2 dar triju zmogeliuku ir vsio pirmyn!Šypsena

Sutinku darom siandien.