Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

Kaip vadinasi makejavo nauja daina kur zodzei " kartais pavyksta bet meile isnyksta " ?? kazkas tokio…

o iswis kas nors mate ta reklama filmo dideli lukesciaj??Šypsena

o gal dar kas zino kajp wadinasi ta dajna kur dajnuoja mas tekero kero mas Cha cha ar kazkas pan Cha cha

Tu tikras, man skirtas, Tu juodas burtas. Aistra ir kerai-tu man sukurtas
dainuoja per ‘karunos’ sokolado reklama…
ir ‘trys muskietininkai’ filmo anonso daina per tv3…?
buciau dekinga, jei imestumet [email protected]
Gėlė

“Trys muškietininka”- tai Rod Stewart, Bryan Adams ir Sting - “All for one” Šypsena

aciu lb ;]

Gal žinote ką grojo Kupsto motina per LRT laidą "Tarp mūsų, moterų"?

Sveiki kokia cia dainele kur dainuoja “man tevelis padare laively, kad jurininku buciau”??? :confused:

To blinkas: Rašė jau, pavartyk atgal puslapiuką kitą, kaip tik neseniai buvo tiksliai pasakyta…NekaltasŠypsena

Tai va,gal kas žinot kaip daina viena vadinasi, tiksliau kaip ir soudtrack`as manau greičiau bus. Esmė tokia, kad nežinau nei filmo, nei dar ko, kur galima išgirst bet esme tokia- groja tokia melodija, kai tipo isimylėję žmogai du vienas link kito pasišokinėdami bėga meilės scenoj ir po to apsikabina ir bučiuojas. Man iškart toks vaizdas prieš akis atsiveria, kai per pievą berods Jimm Kerey. Nu žodžiu, va tos melodijos reikia. Gal žinot?

Nu manau, kad ji ir vadinas “Laivelis”. Paieškok gooogle. “Turiu laivelį mažą, plonų plonų lentučių, jį man padarė tėtis, kad jūrininku būčiau”…Cha cha [jei čia šita.]

http://www.4shared.com/file/9353186/c2c96dce/bum.html - kaip vadinasi sita daina?

Nesu visai tikra,nes mazai informacijos,bet pabandyk "Eternal Sunshine Of The Spotless Mind" soundtrack.

tai kad ne…Nežinau

sveiki. labai abejoju ar kas žinosit, bet vis dėlto - kas per gabalas grojo šiandien “Kalėjimo Bėglių” pačioj pabaigoj, kai rodė jų prisiminimus?Šypsena tokia graži muzikikė Šypsena

gal kartais zinot kaip vadinasi daina kur alieka viena is olialia mergaiciu kur dainuoja per puikuji sou ant galo? Šypsena

Hei. Pora klausimukų:

1. Kaip vadinasi daina, kur vis dainuoja "to the left, to the left"? Lyg tai kažkas iš "Atomic Kitten" repertuaro…
  2. Šiandien per M1 girdėjau tokią popsovą dainą. Dainuoja mergina, yra žodžiai “'cause I’m high on you, high on you”, o muzika kartais labai primena metalofono skambesį Cha cha Nu užkabino jinai mane.

Ačiū.

sweiki, siandien per lnk ne karta reklamavo kazkoki filma ir leidziama labai grazi daina. Dainuoja vyras, uznesa i Presley balsa

o zodziai Maybe I …kazkokie zodziai…
ir vel kartojasi Maybe I…

daina balades stiliaus, tikrai is senu laiku. tai va gal kas zinositŠypsena

per juodojo vanago žūtis reklamą (per tv3) kokia ten daina?

Massive Attack - Teardrop