Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

o, dėkui, jei tik šita Alus
tikrai šita Girtas

1.Beyonce-Irreplaceable???
2.Hookah-High On YouTaip
Labas

Ačiū labai labai ApkabinimasŠypsena

angliskos dainos zodziai kazkas tokio, 10% kazko, 20% kazko, 15…, dar per telika reklamuoja 20th Century Fox ir ta daina uzleidzia, dekuiCha cha

Joa as irgi tos dainos labai noriu, pasakykit kas zino, kas cia dainuoja? Ten kur kinus reklamuoja per tv3.

Fort minor - remember the name

sita

p.s. tai galit padeti atsakyti i mano klausima? auksciau zinute kur yra…

kaip vadinasi daina, kur per tv3 dbr reklamuoja “issipildymo akcijos” ten padeka kazkokia ar pan… zodziai “as busiu jei tik busi tu” kazkaip panasiai Cha cha

nea, ne šitas. Ten toks svajingai linksmas Šypsena Isivaizduok kokį nors filmą, kai bėga vienas į kita isimylėję taip per pievą, per komediją kokia Šypsena

kas dainuoja serialo ‘nekviesta meile’ daina? kai nori verkti tu verki tyliai…

http://www.megaupload.com/?d=C65M44IO
kas cia groja?

Nuoroda neatsidaro Ne

kodel ji stovi prie taves juk ten tureciau buti as kodiel ji liecia tavo plaukus nes ir jie priklauso man kodel ji ziuri i mane lyg as esu tik praeitis nenusisuk sugrisk atgal kodel ji miega su tavim

Kokios tj dajnos zhodzhiaij.? Nekaltas

per kazkoki anonsa leidzia Preslio-Always On My Mind,bet cia gal ir ne taCha cha

hey, gal kas zinot kas atlieka dajna, kuri groja per d’light party reklama ir per powerhitradio reklama? dekuj

Sveiki, gal kas zinote kas atlieka ir kaip vadinasi daina, siandien per radijas Kelyje isgirdau, labai patiko :
Akalina…Moloda, Ja Ddzevcina Moloda

Natalka Karpa- A Kalyna Ne Verba( arba tiesiog Kalyna)Mirkt

dėl tos kalynos kas gaudotės ukrainiečių kalboj tai ten dainuoja kažkaip panašiai “porvance chlopce štance” - čia tipo kažką apie šiknos išdraskymą dainuoja man atrodo kiek suprantu Cha cha Juokiasi

Aleksandras Makejevas ir Inga Jankauskaitė (Mėta) Taip

Tu tuo įsitikinęs? Vau!

o dabar?

http://download.yousendit.com/EB2240E43CB4A283