o, dėkui, jei tik šita
tikrai šita
Cougar rašė:
Hei. Pora klausimukų:
- Kaip vadinasi daina, kur vis dainuoja "to the left, to the left"? Lyg tai kažkas iš "Atomic Kitten" repertuaro…
- Šiandien per M1 girdėjau tokią popsovą dainą. Dainuoja mergina, yra žodžiai “'cause I’m high on you, high on you”, o muzika kartais labai primena metalofono skambesį Nu užkabino jinai mane.
Ačiū.
1.Beyonce-Irreplaceable
2.Hookah-High On You
paulijus rašė:
Cougar rašė:
Hei. Pora klausimukų:
- Kaip vadinasi daina, kur vis dainuoja "to the left, to the left"? Lyg tai kažkas iš "Atomic Kitten" repertuaro…
- Šiandien per M1 girdėjau tokią popsovą dainą. Dainuoja mergina, yra žodžiai “'cause I’m high on you, high on you”, o muzika kartais labai primena metalofono skambesį Nu užkabino jinai mane.
Ačiū.
1.Beyonce-Irreplaceable
2.Hookah-High On You
Ačiū labai labai
angliskos dainos zodziai kazkas tokio, 10% kazko, 20% kazko, 15…, dar per telika reklamuoja 20th Century Fox ir ta daina uzleidzia, dekui
BANER rašė:
angliskos dainos zodziai kazkas tokio, 10% kazko, 20% kazko, 15…, dar per telika reklamuoja 20th Century Fox ir ta daina uzleidzia, dekui
Joa as irgi tos dainos labai noriu, pasakykit kas zino, kas cia dainuoja? Ten kur kinus reklamuoja per tv3.
Chaliera rašė:
BANER rašė:
angliskos dainos zodziai kazkas tokio, 10% kazko, 20% kazko, 15…, dar per telika reklamuoja 20th Century Fox ir ta daina uzleidzia, dekuiJoa as irgi tos dainos labai noriu, pasakykit kas zino, kas cia dainuoja? Ten kur kinus reklamuoja per tv3.
Fort minor - remember the name
sita
p.s. tai galit padeti atsakyti i mano klausima? auksciau zinute kur yra…
kaip vadinasi daina, kur per tv3 dbr reklamuoja “issipildymo akcijos” ten padeka kazkokia ar pan… zodziai “as busiu jei tik busi tu” kazkaip panasiai
fleur-de-lys rašė:
noerror rašė:
Tai va,gal kas žinot kaip daina viena vadinasi, tiksliau kaip ir soudtrack`as manau greičiau bus. Esmė tokia, kad nežinau nei filmo, nei dar ko, kur galima išgirst bet esme tokia- groja tokia melodija, kai tipo isimylėję žmogai du vienas link kito pasišokinėdami bėga meilės scenoj ir po to apsikabina ir bučiuojas. Man iškart toks vaizdas prieš akis atsiveria, kai per pievą berods Jimm Kerey. Nu žodžiu, va tos melodijos reikia. Gal žinot?Nesu visai tikra,nes mazai informacijos,bet pabandyk "Eternal Sunshine Of The Spotless Mind" soundtrack.
nea, ne šitas. Ten toks svajingai linksmas Isivaizduok kokį nors filmą, kai bėga vienas į kita isimylėję taip per pievą, per komediją kokia
kas dainuoja serialo ‘nekviesta meile’ daina? kai nori verkti tu verki tyliai…
Nuoroda neatsidaro
kodel ji stovi prie taves juk ten tureciau buti as kodiel ji liecia tavo plaukus nes ir jie priklauso man kodel ji ziuri i mane lyg as esu tik praeitis nenusisuk sugrisk atgal kodel ji miega su tavim
Kokios tj dajnos zhodzhiaij.?
Kalašnikovas rašė:
sweiki, siandien per lnk ne karta reklamavo kazkoki filma ir leidziama labai grazi daina. Dainuoja vyras, uznesa i Presley balsao zodziai Maybe I …kazkokie zodziai…
ir vel kartojasi Maybe I…daina balades stiliaus, tikrai is senu laiku. tai va gal kas zinosit
per kazkoki anonsa leidzia Preslio-Always On My Mind,bet cia gal ir ne ta
hey, gal kas zinot kas atlieka dajna, kuri groja per d’light party reklama ir per powerhitradio reklama? dekuj
Sveiki, gal kas zinote kas atlieka ir kaip vadinasi daina, siandien per radijas Kelyje isgirdau, labai patiko :
Akalina…Moloda, Ja Ddzevcina Moloda
Donato rašė:
Sveiki, gal kas zinote kas atlieka ir kaip vadinasi daina, siandien per radijas Kelyje isgirdau, labai patiko :
Akalina…Moloda, Ja Ddzevcina Moloda
Natalka Karpa- A Kalyna Ne Verba( arba tiesiog Kalyna)
dėl tos kalynos kas gaudotės ukrainiečių kalboj tai ten dainuoja kažkaip panašiai “porvance chlopce štance” - čia tipo kažką apie šiknos išdraskymą dainuoja man atrodo kiek suprantu
pinigais_nešiku rašė:
kas dainuoja serialo ‘nekviesta meile’ daina? kai nori verkti tu verki tyliai…
Aleksandras Makejevas ir Inga Jankauskaitė (Mėta)
THE_BRAIN_K750i rašė:
dėl tos kalynos kas gaudotės ukrainiečių kalboj tai ten dainuoja kažkaip panašiai “porvance chlopce štance” - čia tipo kažką apie šiknos išdraskymą dainuoja man atrodo kiek suprantu
Tu tuo įsitikinęs?