Sveiki, man reikia jusu pagalbos.
www.freewebs.com/relixs/Muzika/uber.wav
stai kurinys, t.y. dalis jo 20sek. sugrotos pianinu. Gal kas zinot atlikeja sios dainos ar pavadinima ? Is anksto aciu.!
Sveiki, man reikia jusu pagalbos.
www.freewebs.com/relixs/Muzika/uber.wav
stai kurinys, t.y. dalis jo 20sek. sugrotos pianinu. Gal kas zinot atlikeja sios dainos ar pavadinima ? Is anksto aciu.!
nerandu parisiust tokios… hmmz… nu gal koki gera lialu susirasiu, kuris ras
classmania rašė:
Laba!
Norejau paklausti del vienos dainos. Pagal ja soko Vaidas Kukarenas sokiu desimtuke, o siandien ta pati daina buvo per Vikos is Mango pasirodyma ledo zvaigzdese. “roxanne, you don’t have to … the red light…”
Čia iš Moulin Rouge soundtrack’o. “Tango de Roxanne”, atrodo.
yra tokia sena daina, nzn tiksliu zodziu bet kazkas tokio… all I know… set me free… jei kas zinot parasykit
aciu
Gal kas zino kokia dajna groja per filmo “Dideli lukesciai” reklama??
yra tokia sena daina, nzn tiksliu zodziu bet kazkas tokio… all I know… set me free… jei kas zinot parasykit
aciu
Katyte rašė:
Gal kas zino kokia dajna groja per filmo “Dideli lukesciai” reklama??
Šito ats ir aš laukiu
smaikstuole~ rašė:
aciu
Jam & Spoon Ft Reamon - Set Me Free
dar yra tokia daina "atb - let u go"
bet ka as zinau atsisiunciau, o man moteris dainuoja, o dar yra daina kur vyras dainuoja, ir vat man ta daina patinka, bet niekur nerandu, kad butu su kokiu atlikeju ta daina, gal jus zinot atlikeja?
smaikstuole~ rašė:
dar yra tokia daina "atb - let u go"
bet ka as zinau atsisiunciau, o man moteris dainuoja, o dar yra daina kur vyras dainuoja, ir vat man ta daina patinka, bet niekur nerandu, kad butu su kokiu atlikeju ta daina, gal jus zinot atlikeja?
Tai atlikėjas ir yra ATB, tiesiog naujesnė versija: "ATB - Let U Go (2005 Reworked)"
lb aciu
Tai kox ten gabaliukas su gitarom kur per didieji lukesciai reklamike grojo??
gal kas galit atsiusti "vedes ir turi vaiku" soundtrack y
[quote] <A HREF=“mailto[email protected]”>[email protected]
[/quote]
classmania rašė:
Laba!
Norejau paklausti del vienos dainos. Pagal ja soko Vaidas Kukarenas sokiu desimtuke, o siandien ta pati daina buvo per Vikos is Mango pasirodyma ledo zvaigzdese. “roxanne, you don’t have to … the red light…”
zinau tris variantus:
bassTest rašė:
gal kas galit atsiusti "vedes ir turi vaiku" soundtrack y[quote] <A HREF=“mailto[email protected]”>[email protected]
[/quote]
atsisuiusk frank sinatra - love and marriage
kas dainuoja ta kur per LNK anonsa 5dienio filmas ar kas ten kur 'Remember the name"
vaidzulis rašė:
vaidzulis rašė:
kokia daina vadinasi, kur kazkaip dainuoja apie pajuri? ten zinau kad labai sena daina, lygtais L+ albume buvo… kazkaip "vaiksciojom pajuryje…" nu niekaip nepamenu…ku ku…
gal "ar tu ja matei?"
ulybka rašė:
Niu gal ir per velai klausti, bet va buvo tokia dainuska pagal kuria Sciogolovaite siuita soko per desimtuka, o dainuoja vaikinukas pradzioj kazkaip taip /here i am on my own, i’m just first time on my own/ o pabaigoj tia mzdg taip /uuuh uh, I’m so blind…/
tei va, gal taip netycia kas nors…?
ps.s. vakar apie 14val per m-1+ grojo
Nice little penguins - Flying
pinigais_nešiku rašė:
kas dainuoja ta kur per LNK anonsa 5dienio filmas ar kas ten kur 'Remember the name"
fort minor, pavartyk tema…
Shakurazz rašė:
abejoju , ar galesit padet, bet vis delto… daina sena, gal pink floyd laiku ar pan. vienintelis istriges elementas - malunsparnio garsas jos pradzioj. stilius gal butu ELO ar AC DC?
metallica - one taip prasideda