Kas susidure su firma"Dextera"?
Vienzo sustate mano objekte palanges…
Didesnes chalturos dar nemaciau : apdergtos visos sienos,radiatoriai, palanges nuo montaziniu putu iskeltos taip, kad net langas iskreiptas. Ir dar be viso to kai kurios per siauros, uz angokrascius siauresnes.
Norejau pasiteirauti ar visiem jie taip darbus daro. Norejau as dar juos pakviesti lauko zaliuzes parduoti ir sumontuoti, bet bijau kad kai fasada apdergs, tai brangiau kainuos nei viduje pataisyti ir uzsakovo nesinori pavesti.
Mums jie montavo roletus (1 vnt.). Tai nieko blogo pasakyti negaliu. Tik kad labai jau ju meistrai pachmielni, jiems isejus reikia visus kambarius isvedinti.
Kažkur mačiau, kad jie darbuotojų ieškojo, tai gal kokius kreivarankius pijokus priėmė?
state ir pas mane langus.tiesiog pasiule geriausia kaina.aluplaste sake apie dextera kad isdauzo,istato ir iseina.kazkaip praleidau per ausis.kai isdauze pas mane ir padare bardaka supratau.ale nieko.susitvarkiau ir px.norejau pigiau.gavau.
Mums roletus, zaliuzes ir tinklelius nuo uodu tikrai gerai sudejo ir greitai… matai, o as viseim po to kai mums gerai sudejo rekomendavau issisiepus juos aisku langai kitas departamentas turbut, kiti zmones.
Dexteroje pirkau ir montavausi roletus, kur aplink langa dedasi. Tai esu visai patenkinta kokybe. Atvaziavo normalus vyrukai viens du graziai viska padare.
bandziau dometis roletais, ne is langu gamintoju turejau pazadeta 15% nuolaida, bet medziagu pasirinkimas buvo gerokai kuklesnis nei laurestoj, tad uzsakiau pas konkurentus. Susimontavau pats
Del Dexteros roletu kol kas jokiu nusiskundimu. Veikia, pagamino ir sumontavo taip pat operatyviai.
Pas draugeli zaliuzes irgi roletus state. Atrodo Dextera, bet nesu 100 suris. Tai pakabino-laikiklius baltus prie baltu angokrasciu juodais GKP medsraigciais susuko. Didesnio briedo ir kalturos nebuvau mates.
Dar butu klausimeli, gal jie kam nors montavo lauko zaliuzes, bet ne apsaugines, o saulei uzstoti buna plataus profilio metalines zaliuzes, pricipas kaip vidau zaliuziu tik valdomos elektra.
Nes turiu ju pasiulyma ir dabar nebezinau ar kreiptis i juos.
Gal kas galit kokia kita firma parekomenduoti pardavinejancia ir motuojancia tokias zaliuzes.
susidūriau darė man žaliuzes. nieko blogo absoliučiai negaliu pasakyti optimalus kainos ir kokybės santykis + laikosi žodžio kas statybų pasaulyje teko įsitikinti retas reiškinys
mum dare zaliuzes.
kol kas viskas ok.
matyt tikrai langus kitas padalinys daro
dejau ruletus. kol kas ok, nors antra diena jau iskrito, bet iskart pataise.
Pries 5 metus Pakesta man state plastikinius langus, o i juos roletus montavo Dexter. Kaip cia kazkas rase - norejau pigiau ir esu visai patenkintas ir tais ir tais.
…man popusmecio suluzo nafik…
Sveiki,
Esu šios firmos darbuotoja.
Rašykite, labai įdomi Jūsų nuomonė
[quote]Tango rašė:
Esu šios firmos darbuotoja.
Rašykite, labai įdomi Jūsų nuomonė
[/quote]
Jau rašo, širdele, jau rašo. Ditirambus gieda tamistos firmelei. vienžo. Taip gali ir perduot savo šefuliui
Atrodo Jums reikėtų griežtinti darbuotojų atranką.
[quote]tranzas rašė:
Atrodo Jums reikėtų griežtinti darbuotojų atranką.
[/quote]
Ai, ka jau cia beprigrieztinsi. Jau ir taip visi Anglijon isvaziave, tai ir tenka griebt bet kuri, drele rankose nulaikanti…