Kas susidure su firma"Dextera"?

Darbuotojus reikia normalius samdyt o ne bomzus kaskokius, ka apie firmos lygi gali pasakyt pusiau supuves firmos busikas, kuriame sedi kaskoki bomzai suprask darbuotojai Cha cha gal jie gali truputi apsitvarkyti?

o tu pats bandei? Cha cha rasti ne bomžus? Cha cha Moteris nepasamdysi, vyrai visi išvažinėję kas kur ir šiaip … gerus darbuotojus iki 40 metų sunku surasti… turiu omeny be aukštojo

Jei uz minimalu atlyginima - sunku, jei uz 1000 Lt. netgi su aukstuoju gali rasti.

Surasti galima, galima, nereikia taip. Viskas priklauso nuo to, KIEK ruosiesi moket zmonems. Enivei, verslas turi but rentabilus, vat ir tenka imonems balansuot ant kokybes ir pinigu ribos. Kai kam pasiseka, kai kam maziau (cia praktiskai apie DEXTERA iseina).

optimistė Cha cha tai mano tiesioginis darbas Cha cha patikėk oi sunku… todėl kad viena pusė jų pasigėrę, kita pusė tinginiai… dar kiti nagingesni išlėkę į užsienius ar turi savo verslą… o likę tik nevykėliai…

[/quote]
optimistė Cha cha tai mano tiesioginis darbas Cha cha patikėk oi sunku… todėl kad viena pusė jų pasigėrę, kita pusė tinginiai… dar kiti nagingesni išlėkę į užsienius ar turi savo verslą… o likę tik nevykėliai…

[/quote]

Taigi va, kad ir mano su tuo susijes. Kai pasiziuriu uz kokius pinigus vaikinai dirba po 12 val. arba is vis darbo neturi, ir tikrai neprasigere, o neseniai mokslus baige arba dar studijuojantys neakivaizdiniam.

tai jei tu nesugebi rasti tai cia tavo verslo problemos, prie ko cia tavo paslaugu pirkejai? Šypsena karta pas mus baldininkai buvo ateje baldu montuoti, tai nuo vieno is ju tokis kvapelis sklido, kad merginos visos susieme nosis i meeting rooma bego (jis nebuvo isgeres) Cha cha taip kad kalba eina apie elementaru tvarkinguma, juk tu neini i darba su suplysusiais drabuziais ir nesiprausus o gal visgi eini? nes kaskaip tai kiti zmones sugeba susirasti ir uz minimuma tvarkingus zmones.

manai Cha cha įmonė beje ne mano didelė ir užsienio kapitalo. tiesiog norėjau pasakyti kad kritikuoti yra labai paprasta, o padaryti yra daug sunkiau. man jau geriau kad būtų netvarkingas, bet dirbtų NORMALIAI ir neluptų ištisai Alus… ir dar skaičiuoti ir skaityti mokėtų… visa tai labai lietuviška- o kiti (kaimyna draugai kt.) gali o jau tu tokia šiokia anokia ne Cha cha teisiog padirbėk 8-9 metus su personalu, tokių dalykėlių pamatysi… beje geri ir nagingi žmonės už minimumą nedirba Cha cha

Nustebęs

Ko raukais? rasyk Anitai irgi kitom tetulem i privata, jei jautiesi esas butent toks. Gal daugiau gaut pavyks?Laimingas

Nesupratai, mane tiesiog nustebino nepagarba tiems zmonems, gal pas juos dabar juodas periodas ar smth.

Nezinau gal kas ir uz minimuma dirba, bet didzioji dalis statybininku (aisku kvalifikuoti, ne koki tai plytu nesiotojai)tik dejuoja, nes pvz apdailoje dirbantys dazniausia forminami ant minimumo ir dar gauna uz kiekviena darba atskirai, o kur dar chalturos?..Kiekvienas kazka sugebantis po darbo daro remonciuka viena kita
Forminami jie kad nepabegtu, kai prireiks, bet atsidarius sienom manau gali tekti kelti fiksuota alga
Geras apdailininkas, santechnikas,elektrikas, jei turi darbu fronta, bet kada 2000lt per menesi gali uzdirbti
Tik nereikia zmogu kuri nusamdai siukslems nesioti, versti langus uzsakovui statyti

prie ko čia juodas periodas Cha cha tiesiog realus požiūris į gyvenimą.o atsiprašau už ką gerbti žmogų, kuris tesugeba rusišku matu visus siuntinėti (beje su aukštuoju Mirkt ) ir kas savaitę darbo metu prisilupti iki žemės graibymo? Cha cha aš ką? turiu jam premiją už tai skirti? ar į garbės lentą patalpinti.? tiesiog puikiai žinau tokią publiką ir žinau, kad sostinėje nei vienas protingas ir nagingas meistras mažiau kaip už 800 -1000 Lt vargiai dirbs.
todėl grįžtant prie temos, nesistebiu kad čia dirba nepakankamai kvalifikuoti darbininkai…

tai cia shitie sukelez mano nika panaudojo sawo firmos pavadinimui Kanda

Jau daug metų iš eilės pasitikime tik įmone Dextera, nepatingėsiua parašyti gerą komentarą, nes dažniausiai gerų niekas nerašo, o piktinasi tik dėl nesėkmių. Esame visada patenkinti mandagiu ir kompetetingu personalu, meistrais. Dextera įmonė jau kelis kartus įrodė, kad yra rinkos lyderiai. Kainos ir kokybės santykis puikus. Neturiu nieko blogo pasakyti, tik geriausi atsiliepimai ir geriausi įvertinimai, net neplanuoju žiūrėti konkurentų, nes moki ne tik už gaminį, gauni ir gerą emociją bei patikimumą.