Kas geriau: kinas ar teatras?

Kas geriau: kinas ar teatras?

Ir teatras, ir kinas turi savo pliusu.
Ziurint spektakli, zinoma, visai kitox jausmas, nei spoksant i bejausmi ekrana…Mirkt
Taciau kinas traukia savo specialiaisiais efektais ir pan.
Abu dalykai verti musu demesio!!!TaipŠypsena

TaipTaipTaipTaipTaip

[quote]Ir kinas,ir teatras yra geraiŠypsena
teatras yra gyvesnis reginys…o kinasNekaltas

abu kartuŠypsenaabu turi privalumu ir trukumu-neimanoma isskirti-kiekvienas turetu pasirinkti pagal savo norus ir simpatijas.

as tai geriau filmus paziuriu per kompa.Baisui teatrus nevaikstau.gal ir patiktuApkabinimasLabasNustebęsKiaulėIgnoruojuAngelasNiam niamVeeeŽvaigždėKavaMyliuDrovusTūsasKietasBaisuVyras!!!Pavargęs???TaurėMoterisFlirtasLaimingas
Cha chaGirtasGėlėBučkisBlogaiPiktasGeraiDovanaLūposNekaltasJuokiasiMirktLiežuvisSudužusi širdisTelefonasNeŽliumbiaLiūdnasTaipLaiškasŠirdisApakęsŠypsena

Aciu…Šypsena

cia viskas priklauso nuo situacijosŠypsena bet televizijos nesirinkciauKietas

siaip gal lygu. nes prie teliko sedeti nemegtu - vaikstau i kinus arba ziuriu per pc. teatra labai megstu, bet retai pasitaiko, kai paskaitau apie ji kazka, perku bileta ir einu paziuret meno. paskutinis matytas mano spektaklis buvo "ugnies veidas" Kursunovo. beje, labai noreciau i "shopping&bliambaing".
tad 50/50 sveteliai meliausieji. nes gera filma dideliame ekrane yra taip pat smagu pamatyti, kaip gera spektakli.

Kaip jus manote? Kas geriau? Man, asmeniškai, daug idomiau teatras, bet miela pasedeti ir prie televizoriaus kai rodo koki grazu menini filmą.Labas

Taip

dievinu teatra, jei butu galimybe rinktis kur nueiti, tai rinkciaus teatra, pastaruoju metu pradejau lankytis beveik kiekviena savaite Laimingas

jau tikrai verta gilaus gvildenimo tema. kaip ta- kas labiau patinka: kaire ar desine.

Pritariu Taip
as nesuprantu, is kur tos idiotiskos temos. "Teatras - pasenes kinas", kas geriau : " Kinas ar teatras?"
Zmones !!! - viena karta supraskit, kad tai skirtingos meno rusys. Arba kitaip formuluokite savo tema : "Kokia meno kryptis jums labiau patinka : kinas ar teatras ?"- va cia jau butu logiskiau.

[quote]atika rase:
dievinu teatra, jei butu galimybe rinktis kur nueiti, tai rinkciaus teatra, pastaruoju metu pradejau lankytis beveik kiekviena savaiteLaimingas
[/quote]

as irgi Nekaltas Taip

Man siaip teatras labiau patinka, malonu, kai zinai, kad tai vyksta gyvai, o ne jau simta kartu rodyta Taip

as uz teatra GeraiGeraiGerai
nors kartais neprosal ir koki ydomu filma paziuret, ypac istorine tema Taip

teatro man dar nepatikusio neteko matyti, o filmu nekokiu pilna visur…Taip
todel geriau eiti i teatra! Drovus

kazkaip dabar taip pagalvojau, kad i teatra nueinu dazniau negu i kinaDrovus

kiekvienas turi savo privalumu…Nekaltas
man labiau teatras, nes ilgaiu ziuriu ir ilgesniam laikui isliekaŠypsena