Kas geriau: kinas ar teatras?
Ir teatras, ir kinas turi savo pliusu.
Ziurint spektakli, zinoma, visai kitox jausmas, nei spoksant i bejausmi ekrana…
Taciau kinas traukia savo specialiaisiais efektais ir pan.
Abu dalykai verti musu demesio
[quote]Ir kinas,ir teatras yra gerai
teatras yra gyvesnis reginys…o kinas
abu kartuabu turi privalumu ir trukumu-neimanoma isskirti-kiekvienas turetu pasirinkti pagal savo norus ir simpatijas.
as tai geriau filmus paziuriu per kompa.i teatrus nevaikstau.gal ir patiktu
Aciu…
cia viskas priklauso nuo situacijos bet televizijos nesirinkciau…
siaip gal lygu. nes prie teliko sedeti nemegtu - vaikstau i kinus arba ziuriu per pc. teatra labai megstu, bet retai pasitaiko, kai paskaitau apie ji kazka, perku bileta ir einu paziuret meno. paskutinis matytas mano spektaklis buvo "ugnies veidas" Kursunovo. beje, labai noreciau i "shopping&bliambaing".
tad 50/50 sveteliai meliausieji. nes gera filma dideliame ekrane yra taip pat smagu pamatyti, kaip gera spektakli.
Kaip jus manote? Kas geriau? Man, asmeniškai, daug idomiau teatras, bet miela pasedeti ir prie televizoriaus kai rodo koki grazu menini filmą.
dievinu teatra, jei butu galimybe rinktis kur nueiti, tai rinkciaus teatra, pastaruoju metu pradejau lankytis beveik kiekviena savaite
jau tikrai verta gilaus gvildenimo tema. kaip ta- kas labiau patinka: kaire ar desine.
Pritariu
as nesuprantu, is kur tos idiotiskos temos. "Teatras - pasenes kinas", kas geriau : " Kinas ar teatras?"
Zmones !!! - viena karta supraskit, kad tai skirtingos meno rusys. Arba kitaip formuluokite savo tema : "Kokia meno kryptis jums labiau patinka : kinas ar teatras ?"- va cia jau butu logiskiau.
[quote]atika rase:
dievinu teatra, jei butu galimybe rinktis kur nueiti, tai rinkciaus teatra, pastaruoju metu pradejau lankytis beveik kiekviena savaite
[/quote]
as irgi
Man siaip teatras labiau patinka, malonu, kai zinai, kad tai vyksta gyvai, o ne jau simta kartu rodyta
as uz teatra
nors kartais neprosal ir koki ydomu filma paziuret, ypac istorine tema
teatro man dar nepatikusio neteko matyti, o filmu nekokiu pilna visur…
todel geriau eiti i teatra!
kazkaip dabar taip pagalvojau, kad i teatra nueinu dazniau negu i kina
kiekvienas turi savo privalumu…
man labiau teatras, nes ilgaiu ziuriu ir ilgesniam laikui islieka