Kas geriau: kinas ar teatras?

Taip

Teatras geriau. Jis padeda zmogui tobuleti,pajusti atsiskleidima ir atsiskleisti paciam. Galu gale pabandykite dazniau nueiti i teatra ir paremkite ji, nes dabar,kai Lietuva taip sparciai zengia i prieki yra uzmirstamas tikrasis menas bei kultura.
Man paciai labai patinka lankytis Kauno Muzikiniame teatre. Ten tikri profesionalai. Drovus

Pasisakau už kiną Taip Asm., man, tai yra daug mielesnis dalykas nei teatras (jokiu budu nieko neturiu pries teatra, taciau mano nuomone yra tokia…)
Kinas - jega Cha chaGerai

Taip Cha cha

Na man asmeniskai kinas yra geriau. Nieko pries teatra neturiu, bet daug smagiau man nueiti i kinoteatra. Šypsena

is tiesu sis klausimas visad buvo aktualus ir, kaip matau, tebera. teisingai buvo pasakyta, kad tai skitingos mano rusys, taciau zmones turi teise rinktis. visgi, gaila, jog kartais pasirenkamas kinas vietoj teatro. teatre vertetu apsilankyti kiekvienam. ir vis delto, jei kazkas teatre miega ar garsiai kalbasi telefonu spektaklio metu, tai ir nemandagu, ir geriau matyt tokiems zmonems isvis neiti…
o kinas turi savu privalumu ir trukumu. kvaili ir banalus filmai tikrai neverti demesio.
vertetu dometis abiem - ir kinu, ir teatru. ir nesvarstyti kas geriau. viskas gerai, kas meniska, grazu ir nebanalu TaipTaip

labai mėgstu kiną, bet, manau, teatras geriau.

filma turi rodyti pati sau, o ne žiūrėti ką tau rodo. o teatras yra gyvas vaidinimas turintis daug didesne meninę svarbą nei filmas kur dešimtį kartu perfilmuota pas tac per tą patį.

nu taip. jau teatre tai viskas tikrai nebuvo vaidinama simta kartu,kol tu isvydai galutini produkta.ten tikrai nebuvo jokiu shlifavimu iki smulkmenu, amzinai vyksta tik nuostabiausia menine verte ever turinti improvizacija.
isvis kaip suprast ta tavo ‘menines vertes’ nustatyma, ar ir kitas meno sritis lygini viena su kitom pagal kazkokias tai gerumo skales?
kas geriau? agurkai ar pomidorai?

gal davai nenusišnekam? teatre vyksta vaidinimas ir kaip jis gaunasi taip ir gaunasi. filme jei kas nesigauna tai tą iškerpa.

Teatras labiau patinka. Jausmingiau. Laimingas

davai. idomus poziuris,jeigu anot taves teatras eina auksciau savo menine verte uz kina vien del to, kad k a r t a i s ten gali atsitikt nenumatyti ‘ups’, nors seip viskas jau buna suplanuota ir nieko ten labai stebuklingo nepamatysi kas nebuvo scenarijuj, tai ah, nzhn. ziauru tuomet.

ir kinas ir teatras yra svarbus. negaleciau isskirti kazkurio kaip geresnio. juk tai skirtingos meno shakos.

Per mažai intelektualė aš tikriausiai, bet nežavi manęs tas rimtasis teatras. Užsihipnotizuoju žiūrėdama kokias 3 valandas į sceną ir jau pradedu nebematyt, kas vyksta. Įsijaust neina, neatrodo tikra tai, kas vyksta. Kartais, aišku, būna ir kitaip, bet teatro mėgėja nesu.
Kinas irgi nėra labai svarbi gyvenimo dalis, bet patinka labiau.

ir kinas gerai ir teatras dar geriau. tik teatras gal maloniau nes jis ne toks komercinis

iš kur tu čia išmastei kad pagal mane teatro vaidinimas turi didesne meninę verte nes kartais ten gali atsitikti kažko nenumatyto? aš kalbu kad tai yra daug labiau pastangų reikalaujantis vaidinimas nes aktorius negali susivaryti.

vienareikšmiškai teatras Šypsena

nesuprantu,kaip tu gali dristi teigti, jog teatras yra meniskai daug stipresnis nei filmas. galbut labiau ipareigoja nei kinas, nes scenoj esi /tiesiogiai/, negalima iskarpyt nepavykusiu daliu, bet tai dar nieko nepasako. kine irgi yra tam tikru dalyku, ko teatras pavyzdziui neturi.
as nepritariu tau tik del to, kad tu stengiesi palyginti siu meno rusiu SVARBA, kuri yra GERESNE.

as uz teatra Šypsena

rezoliucija, niu davai nesimušam, m? Cha cha ir šitą… su naujais tave…

ir ne aš gi pradėjau temą išvis. manes paklausė aš ir atsakiau pagal savo nuomone Laimingas ot kokia arši moteris pasitaikė Juokiasi

manau geriau teatras… nes matai aktoriu visa veiksma gyvai, o ne per ekrana… nors is kurios puses paziuresi… Šypsena seip manau gerai abudu (Y)