Kartu:)

ne, as tau sakau kaip viskas yra. Jei norit, kad fotografas darytu darba nemokamai, tai reikia ji guldyti su jaunaja, o jei ne, tada ne.

Bet tai kaip cia velokai tokia info suzinau Cha cha Buciau zinojus, buciau pirma nakti savaji fotografa lovon isivertus, kad pigiau kainuotu Cha cha O dabar jau po viskam…

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Tai gali draugem rekomenduoti. Bet nzn kaip cia bebutu su manimi, nes bunu pabarges po foto.

Ka padares buni?? “Pabarges” = pavarges? Suprantama,sunki ta fotografo dalia gi istikro…Bet jei moki daryt mena su gulbem, lelijom ir bykais dantyse, tai dartada nieko tada. Gyvent bus is ko Cha cha

nu nu, nesiskundžiu, žmonai duonos kriaukšlę numetu ir visks normalia, o šuo jau senai radiatoriu baigia nugriaužt, kažkodėl jis jam skanus.

o sitaaa,jus ten susitaret del kompozicijos su byku ? Katute,jei mindoozas tai padarys,butinai imesk cia -pazvengsim Juokiasi

Aha, parodysiu, tai ir kopijuos visi toki grozi po to Nekaltas

o gal pabandom? Padarom, užpatentuojam ir vsio, pinigai byra į mūsų kišenes, tada ir aš kokį arkliuką nusipirkčiau.

Gal mintis ir verta demesio, nes siaip ar taip tai jau nebus vienetinis darbas Nekaltas

tai laukiu nuotraukos Mirkt

Juokiasi tik nepamirskit cia veliau imest.Jei kas piktai kolios per ragus gaus uz humoro jausmo nebuvima

Kad jau pameciau kokiu meilu siust reik Liežuvis

mano prifilyje rasi.

Hm…o ci atas tavo vyras kartais ne Saules gimnazija baiges/:0 labai jau matytas is mano mokyklos Cha cha

oops, ziuriu ir nuotaka ir pamerges is tos pacios mokyklos Šypsena matyt meile uzsimezge dar mokyklos suole Apkabinimas

Guess, tikrai taip Cha cha Jaunoji irgi is saulines Cha cha Pati tikriausia mokykline(isleistuvine) maile Cha cha

Girtas Grazi zmonele Gerai