ne, as tau sakau kaip viskas yra. Jei norit, kad fotografas darytu darba nemokamai, tai reikia ji guldyti su jaunaja, o jei ne, tada ne.
Bet tai kaip cia velokai tokia info suzinau Buciau zinojus, buciau pirma nakti savaji fotografa lovon isivertus, kad pigiau kainuotu O dabar jau po viskam…
Tai gali draugem rekomenduoti. Bet nzn kaip cia bebutu su manimi, nes bunu pabarges po foto.
Ka padares buni?? “Pabarges” = pavarges? Suprantama,sunki ta fotografo dalia gi istikro…Bet jei moki daryt mena su gulbem, lelijom ir bykais dantyse, tai dartada nieko tada. Gyvent bus is ko
nu nu, nesiskundžiu, žmonai duonos kriaukšlę numetu ir visks normalia, o šuo jau senai radiatoriu baigia nugriaužt, kažkodėl jis jam skanus.
o sitaaa,jus ten susitaret del kompozicijos su byku ? Katute,jei mindoozas tai padarys,butinai imesk cia -pazvengsim
Aha, parodysiu, tai ir kopijuos visi toki grozi po to
o gal pabandom? Padarom, užpatentuojam ir vsio, pinigai byra į mūsų kišenes, tada ir aš kokį arkliuką nusipirkčiau.
Gal mintis ir verta demesio, nes siaip ar taip tai jau nebus vienetinis darbas
tai laukiu nuotraukos
tik nepamirskit cia veliau imest.Jei kas piktai kolios per ragus gaus uz humoro jausmo nebuvima
Kad jau pameciau kokiu meilu siust reik
mano prifilyje rasi.
Hm…o ci atas tavo vyras kartais ne Saules gimnazija baiges/:0 labai jau matytas is mano mokyklos
oops, ziuriu ir nuotaka ir pamerges is tos pacios mokyklos matyt meile uzsimezge dar mokyklos suole
Guess, tikrai taip Jaunoji irgi is saulines Pati tikriausia mokykline(isleistuvine) maile
Grazi zmonele