Kartu:)

apopleksija? Prisiminiau savo mokyklos gyvenima, kada mano etikos mokytojas pavartojo si zodi, tik, tiesa, jis pas mus skambejo kiek kitaip: papleksija Cha cha gal is siauliu apylinkiu tamPsta esat?

med. apopleksija; paralyžius Be be beAš iš Vilniaus Paplepėkim pas mus sakoma taip

Haaaaaaaaa, ciut nuo kedes nenusivoziau toki pritrenkianti pasiulyma isgirdus Juokiasi Juokiasi Juokiasi Ir darnepamirsk,kad cigarete,jau butu gerokai nurukyta,vien tik “bykas” kysotu Cha cha Cha cha Cha cha Tokiu atveju,jau ir mano zirgelis kanopas uzverstu turbut JuokiasiDabar dar pamaniau, kad ypac tevai turetu “nudziugt” toki neapsakoma mena isvyde Cha cha

ne, cigatretes dabar ne madoj, davai pypke itaisysiu.

Ir tada dar usiuku nepamirsk Cha cha

bet uztai mane ismokysi su zirgu elgtis. Nes tik viena karta esu jojes.

Juokiasitaip sakantiskes- geriz mainomas i geri

kaip tik dabar varau pas toki speci_j_alistą dokumentams fotkintis.Vėl būsiu baisi Nežinau mačiau jo kitus “šedevrus”-krikštynų,vestuvių,vaikų foto ir pan. Blogai

eleneke uzsuk i mano plastikos ir chirurgijso klinika, paremntuosiu

Ėj,Elenike, nesipergyvenk,galesi pasine foto Mindoozui nusiust, tai jis ir tau gal kokia tai cigarieta i dantis ipaisys ir busi grazuoliu grazuole JuokiasiMindoozai, as vardan tos pypkes beleko tave ismokysiu Juokiasi

hm… tai tada i pykpke prigrusiu ne tabako, o “zoles”, nuotaika bus geresne ir t.t. laukiu foto (originalaus dydzio). Mano mail lyg profilyje yra

Graži photo, bet jau tas pats per tą patį Nekaltas

Piktas Špyganufotkino ir vel,taip pat kaip visada.O isejus pamaciau,kad netoliese ir kitas fotoatelje yra .Kokia as pastabi,tai siaubas Vau!Mondoozas,syki,kiek pamenu,jau mane remontavai.Buvo ziauru Pavargęs

tavęs tikrai neremontavau.

Nekaltas mmmm,kadangi jau beveik pamirsau,tai verciau vel neprisiminsiu tavo konsultaciju,skirtu man Liežuvis vis vien tokio masto remontui ner Pinigai

Branginyks, ane??? Tai pati gali su tusinuku pasiremontuot Cha chaDeathKiss, kai man cia pirmas kartas tai tikrai paukst tas pats per ta pati, ar ne tas pats. Man svarbu kokybe ir, kad malonu ziureti Mirkt

Aha, esu nerealus branginyks. Jamu melionus litų. O jei dar pypkes prašo primontuoti, tai išvis du melionus prašau. Nuolaida būna tik vienu atveju: kada ne jaunasis su jaunąja pirmą naktį praleidžia, o aš Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

Juokiasinu jo,tada buna tik siaip foto entuziastas dirbantis is altruistiniu paskatu

čia ne altruistiniai tikslai, čia yra normali darbo praktika Cha cha

Bet tai,kaip cia dalintis? Nekaltas Pirmoji naktis lyg ir jaunikiui priklauso, bet tuo paciu ir dar pirsliui,o dabar dar ir bepraktikuojanciam fotografui… kazkokis tai nukrypimas cia gaunas Liežuvis