Kaip kam Razruchos sapalionės?

Kaip kam Razruchos sapalionės?

na del razruchos minciu toje temoje man irgi kyla tam tikru priestaringu minciu, taciau apskritai tai yra zmogus, itin paivairinantis bangos diskusijas ir seip galima sakyti vienas is stabuku cia. pabuvotum cia ilgiau - tai zinotum. aisku kiekvienas turi savo nuomone ir saunuolis tas, kuris ja drasiai pareiskia Gerai Šypsena

Razrucha nepraustaburnis PARSAS

Nykiausia mano jis parodija cionai - pasake Zaratustra - o gal ir dar blogiau, gal personazas jis Kirilovo koksai, gyvena jis ant zemes cia, o ne tenai, kaip kirminas koksai tasus jis, ir mintys tasios, bet ne daugiau, nes zeme ir pelesius mato jis tiktai.
Taip, minciu jam truksta ivairoves, jisai kaip tas, kuris neteko draugo ir ilgesys jam pleso sirdi, traukia uz liezuvio. Bet kas gi draugas jo toksai, - vis maste Zaratustra. Tai p.i.m.p.a.l.a.s begalvis jojo, turtas buvo Tai brangiausias, - susvokste besileisdamas erelis (kalbedavo su Zaratustra jis kalnuos aukstai).

O gal jis realybeje protingas zmogus, tik cia apsimeta tokiu nevykeliu

Amanda rašė:

" jei ash nesuprantu apie ka jis shneka , vadinasi jis ish manes tychiojasi "

Gaila, kad neturėjau gintis iš pradžių, dabar per daug primalėt, bet džiaugiuosi, kad išprovokavau.

o dėl amandos posakio, tai abejoju ar tu supranti ką parašiau.

kai žmogus neargumentuoja savo pasakymų, tai jie yra beverčiai.

Kažkaip dingot genijai visi kažkur.

Perskaičiau ir paskutinius nusišnekėjimus toje temoje. Taip ir toliau nėra jokių argumentų, o tik rėkaujimai, kaip ten valdžią nuverst ir visą gerbiamą Razruchą į diktatoriaus postą pasodint, tada Lietuvoj bandelėm lyt pradės, visi bus paėdę ir laimingi.

Man tik įdomu, kaip jis tiek daug asiliukų susirado, kurie klauso ir kartoja jo nusišnekėjimus.

Jo mane tai labai bangoj laiko kieno nors rėkavimai.

Labai kietai būtų jei atsisėsčiau ir iki vakaro, ką ten vakaro iki kokių penkių ryto kaip nesveikas rėkčiau, kad gyvenimas man blogas varpa nestovi todėl valdžią reik keist.

ir kas keisčiausiai kad pritariančių atsiranda.

mielasis bamba, negi nesupratai kad tas mano siulymas buvo patycia ish razruchos ? nu sorry, pas tave su jumoro jausmu provalas Liūdna ir nebuk toks piktas. jei razrucha kels pavoju valstybei tai nemanau kad nebus padetas i vieta. atsirado mat vedlys/pulinys/pislys. nu nezinia, gal kada ish bangos forumu bus galima surinkt ir ishleist daugiatomi "Razrucos Rashtai" bet labiau panashu kad jis yra tiesiog vienas ish klinikiniu atveju. profesionalus psichologas manau ivardytu.

Bamba123 rašė:

Kažkaip dingot genijai visi kažkur.

Perskaičiau ir paskutinius nusišnekėjimus toje temoje. Taip ir toliau nėra jokių argumentų, o tik rėkaujimai, kaip ten valdžią nuverst ir visą gerbiamą Razruchą į diktatoriaus postą pasodint, tada Lietuvoj bandelėm lyt pradės, visi bus paėdę ir laimingi.

Man tik įdomu, kaip jis tiek daug asiliukų susirado, kurie klauso ir kartoja jo nusišnekėjimus.

Bliamba, kur isnyko mano ankstesne zinute? Apakęs Piktas

Pritariu Maruxz Alus. Razrucha yra teisingas vyras Alus. Tiems, kurie nepatinka jo zinutes, kaip beje bet kurio dalyvio zinutes, galima paprasciausiai nereaguoti, neatsakyti ir nesudaryti auditorijos. Viskas labai paprasta.

Man irgi pvz. kai kas nepatinka. Kai kurie dalyviai, kurie nespeje apsilti koju ‘‘Bangoje’’ jau puola skirstyti kitus i gerus ir blogus. Tai ka man dabar daryti - varyti istisai ant tokiu, tarytum daugiau netureciau gyvenime ka veikti? Nors kartais daznokai norisi tokiems parasyti: chebryte, pirmiausia patys parasykit protingu atsiliepimu ir pasiulykit protingu temu diskusijai, o tada jau vertinkit kitu mintis

Narute, bet tu man nuosirdziai pasakyk, koki tiksla turi tas nuomones issakymas?

Issakyti savo nuomone? - Tuo klausimu jinai issakoma bent karta per menesi (tereikia pavartyti temu archyva)
Moralizuoti Razrucha? - Jam tai neidomu ir jo tai neveikia.
Pasireiksti? - Pasireiksti galima ir kitokiais budais, nevaziuojant ant kitu.
Issilieti? - Ar verta viesai issilieti ant konkretaus asmens? Juk niekas negarantuoja, kad negausi grazos dvigubai ir bus tik dar blogiau…

Tad logiskai ziurint tikrai nematau rimtu priezasciu. Jei as kazka praleidau, ar neivertinau kokios priezasties, parasyk.

Patinka-nepatinka, ignoruoti-skaityti, kritikuoti-pritarti, mano supratimu, tai kiekvieno is musu laisvas pasirinkimas…Yra "Bangoje" toks zmogus Razrucha ir gerai, kad jis yra…Visiems neitiksi, visiems geras nebusi, atsiras, kas aplos (labai jau tautiska), atsiras, kas iskaudins, kitas, pasidziaugs - toks jau gyvenimo desnis ir ne tik virtualiame, bet ir realiame gyvenime…tai ar dabar verta pyktis…gal daug kam nepatinku as, Ginger, gal kitiems "uzkliuna" Razrucha…manau kiekvienas is musu turime tiek prijaucianciu buri, tiek snypsianciu kritiku…tik delto tikrai neverta sau sukti galvos…
idomu pasidare, kas kitas is bangieciu susilauks didziuju kritiku "demesio" Aš nekaltas

narute rašė:

Bet juk tada visa banga turetu nusimarinti, nes cia issakomos nuomones. kurios nieko nepakeis. juk taip? kazkas klausia patarimo tarkim. visi issijuose kad patarineja. daryk taip, daryk anaip. bet juk visi zinom, kad klausejas pasielgs kaip jis nores. bet mes tik issakom nuomone.
nebent as neivertinu kitu zmoniu tixlu, kurie cia banguoja. as tik ateinu, parashau. paskaitau. pasijuokiu. susinervinu. bet nuo to nei shilta, nei shalta. ishgyvenciau kuo puikiausiai ir be to.
nieko blogo nematau, kad kazkas uzvede tokia tema. o jei kas bijo buti apshauktas dvigubai, nereikia lysti. as nesu jautri kazkokiems virtualiems peizejimams nukreiptiems tarkim priesh mane. juk visishkai aishku, kad manes shie zmones nepazysta. tai ir rashau ka noriu.
na pripyliau daug, gal ir nusigrybavau. bet man iki lempuciu kas ka pagalvos apie mane cia.

Narute, ne su visomis mintimis sutinku.

Jei kas nors klausia patarimo, reiskia jis nera isitikines del savo teisumo, ir issakytos nuomones jam gali padeti apsispresti ar sutvirtinti pasiryzima elgtis tam tikra linkme. Reiskia patarimai turi didele, kartais net labai didele reiksme.

Tas pats su diskusijomis apie kokius nors reiskinius, aktualijas ir visuomenes, buities, zmoniu tarpusavio santykius ir kt. temomis, filosofinius klausimus. Nuomones issakomos ir tai nera beprasmiska, nes matai kitu poziuri ir argumentus, gali pazvelgti i problema ne tik savo akimis, bet is ivairiu pusiu, yra daug kitu privalumu - bendrai pleciasi zmogaus akiratis.

Tuo tarpu ka sukuria konkretaus zmogaus kritika? Vadovaukimes aksioma, kad kiekvienas zmogus yra individas, ir nera dvieju visiskai vienodu zmoniu, uztat yra daug labai skirtingu zmoniu. Todel naturalu, kad kaip teisingai minejo Ginger Gėlės kiekvienas zmogus tures ji gerbianciu ir jo nemegstanciuju burius.

Viena is pagrindiniu etiketo taisykliu sako, kad kritikuodamas kita zmogu, asmuo tuo paciu automatiskai atveria kritikai save, t.y. leidzia kritiskai vertinti savo elgesi ir asmenybe bendrai. Tai reiskia, kad jei imsime vieni kitus kritiskai vertinti, greit visi susipyksime ir sunkiai surasime bendra kalba. Todel siulau kaip aksioma priimti tai, kad kiekvieno teise internete yra reikstis taip, kaip jis nori, jei tik ta jo saviraiska nera nukreipta pries kitus dalyvius.

narute rašė:

Dieve, kas gali nuo Razruchos nukenteti??? Cha cha Cha cha Cha cha
nu ir prajuokinai Cha cha
nemoka zmogus normaliai diskutuoti ir pripazinti kad klysta. didelis nebrendyla. ir dar + kompleksuotas.
grybauja jis visose temose kur ir ka beparashytu. net negaishtu laiko tokiems peizejimams.
nieko originalaus jame nera. nebent kad yra idiotu prieshakyje.
ir neishliejama sperma smegenis taip spaudzia, kad net darbas rankomis jam nepadeda.

Taip rashinedama, visu pirma pasizhiurek i save, naruteBlogai Piktas.
Tavo pezalai Bangoje tokie nykus, kad net tushtintis ant ju nesinori ! Cha cha Ash ju jau seniai neskaitau, bet kadangi tai tema apie Razrucha, pagarba jam, tai man eilini karta teko paskaityti ir tavo nusipezejimus!Piktas
Tau ir daugeliui ish shitos shunaujos, kuri eilini karta cia susirinko aploti ji, oi kaip toli iki Razruchos, kaip man iki Niujorko!Liežuvis
Daugelis lojanciu ant Razruchos yra pilkos asmenybes, nieko gero neparashiusios Bangoje. Vienintelis ju pashaukimas yra loti ant talentingu zhmoniu!

Ka parashe idomaus gurmanas, ka parashe Bamba123 ir visa jo sedynes laizhytoju gauja? NIEKO!!!
Ash ju lojimus ir desperatotishkus trukciojimus cia tiktai matau!Piktas Plius pastoviai inkshcia, kai kas nors grazhos duoda ar nurodo ju vieta shalia budos!

Ash i Banga ateinu pasiskaityti daugelio idomiu, grazhiu, intriguojanciu ir originaliu minciu!Gerai
Tik pagarba galiu pareikshti tokiems Bangos vyrams: Razruchai, Teisingui, kavenskui, Paladinui, Neziniukui, maruxz ir visiems, kurie idomiai rasho ir neshokineja kaip blusos!Bučkis

Shita ir panashios temos man kaip lakmuso popierelis - ishkart matai, kieno kuryba ir mintis skaityti verta, o kieno galima mesti tiesiai i shiukshlyna, net nepaskaicius!

juras rašė:

jo…
ziuriu issivyste diskusija "dedam ant visu ir viska" ar kazkas tokio. gi po velniu koks skirtumas - patinka ar ne - gi kai kazkas nepatinka, paimi, ignoruoji ar apskritai nekisi nosies ten, kur tau nepatinka. gal dabar va reik ant visu sudet visus griexus, kokius turi? Piktas

Ši mano diskusija buvo užvesta dėl to, kad kai kurie žmonės slopina naujas nuomones. Kai nesutampa nuomonės vienintelis argumentas būna: "tu nieko nesupranti".

Kyla klausimas ar diskusija yra skirtingų nuomonių išsakymas siekiant atrasti reikiamą kelią link problemos išsprendimo?

Jūs patys slopindami kitų nuomones žudot bangą. Taip kiti, nedrąsesni, negali išsakyti savo nuomonės ir priverčiami pūst į vieną dūdą arba pasitraukti.

Nedaugėjant naujų idėjų temos darosi lėkštos, neinformatyvios ir labiau panašios į monologinius parėkavimus.

wind rašė:

o dabar apie reikala: kaip yra irodyta jau daug kartu, jokia sveiko proto diskusija su p. Razrucha yra neimanoma - jis idiotas, tai juk senai aishku. belieka tik ish jo pasijuokt, ka nekurie drasesni ir padare. taip pat juokingai atrodo bandymai gint p. Razrucha ir jo idejas del jo, kaip bangu generatoriaus savybiu, mol ka mes be jo veiktume, kas butu banga be p. Razruchos ?. labai panashu kad tai daro tie, kurie net nesugeba padaryt net tiek kiek p. Razrucha - jie neturi aplamai fantazijos ka nors sugeneruot ir linke megdziot savaji kumyra ir puola kaip shunes tuos kurie bando parodyt tikraji p. Razruchos veida - juk ka jie veiks jei ju lyderis bus nuvainikuotas ?

taigi, ne koks vaizdelis Šypsena

Cia didziausias debiliukas esi tu! Eik pasigydyt, nes greit i psichuske patalpins! Susirupink savo sveikatele, mielasis!
Ir loji cia tu su keliais dvasios ubagais!

4 visiems:

Visu pirma reiketu uzpakali gerai tam mazvaikiui atspardyti!
Ar yra dar cia tikru vyru? Ash savo ruoztu tai jam fizionomija apspjausiu!Cha cha Autobanginiai tam peckeliui jau ikrete gerai, todel atbego cia provokuoti!PiktasPiktasPiktas
Jis- provokatorius!!!Piktas
Jus paskaitykit tema shio lojancio shunelio Bamba123 automobilininku forume!
Vadinasi: "Pasipjaukim truputi" !!!
Pradzia tokia: kadangi ash labai megstu erzinti…BlogaiBlogaiBlogai
http://www.banga.lt/index.php?sess=zinutes_wforums.ShowThread_3c444f7f1b639

O cia komentarai ir patarimai tam mazvaikiui tenai:

Quattro rašė:

tau patinka tai pats ir pjaukis…

Audrelis rašė:

Nu ir neturi ka veikti, tai gal geriau galva i siena padauzyk gal praais:I

karakiri rašė:

nu durneli , pasireiksk.

NEGRA ZHOPA OTZAVIS !!!

Badas rašė:

Bamba123> supranti, jei nori uzvesti diskusija, neuztenka pasakyti ‘’’‘Landsbergis - ozys’’’’, arba ka nors priesingai. O vat sugebek sugalvoti ka nors tikrai originalaus, apie ka butu idomu diskutuoti.

P.S. O tu, narute, tai esi nesusitupejusi vishtele ant kiaushiniu ir kudakuojanti, nes gaidzio nesulauki! Todel ir mastymas toks tavo durnas, kaip vishteles!
Beje, pastaroji net daugiau smegeneliu turi, nei tu!!!Cha cha

O kam is moteru galetum pareiksti pagarba? Cha cha

rašė:

Tik pagarba galiu pareikshti tokiems Bangos vyrams: Razruchai, Teisingui, kavenskui, Paladinui, Neziniukui, maruxz ir visiems, kurie idomiai rasho ir neshokineja kaip blusos!Bučkis

2 Rejyte
Priesh kudakuodama shitaip cia pasizhiurek, ka tavo kiaules rashe apie gerbiama Razrucha!!!Piktas
Radai ten teigiamu, grazhiu zhodeliu ir epitetu? Pamirshai tas kiaules savo ataskaitoje pamineti? Uzhsipuolei ta, kas joms nurode tvarta?! Objektyvumo labai tau truksta, kudakuojant shitaip!
Minties kristalais neblizgi, Rejyte!!!Piktas

keistas zmogelis tas bambizas su skaiciukais Liūdna paziurejus i jo zinutes Liūdna pats didziausias reksnys Liūdna matyt pats pavydo genamas isitvirtint negali ,tai visus supjaut bando Liūdna as manau kad Bamba 123 eilinis daunas bangos diskusijose!!!

2 Rejyte
Taip ir toliau tupek ramiai ant laktos ir lauk, kada nauja diena ishaush! Gal parychiais kiaushini koki ten sudesi ir vel galesi kudakuot!Šypsena

P.S. jei ka, tai tavo fotke ash turiu, vishtele…Cha cha