Pavasarį į pajūrį buvo atvažiavęs “Hamletas” ir aš jį mačiau Va, o vakar užsiliepsnojo dramos teatras, tai dabar turbūt vėl teks sulaukti pavasario, kol jį suremontuos
Ash ir wakar teatro sezona atidariau…
vakar tik ten buvo ne spaktaklis, o koncertas musu mylimos BITES gimtadienio proga gal dar kas buvot?
Siandien 2004.10.02 VU Kiemo teatre “Bjaurusis anciukas”.
šiandien grūdausi į Kauną spec. tam, kad pažiūrėčiau G.Varno “Tolima šalis”. super. Tu mano mylimiausias…
…praeita penktadieni (t.y. pries 8 dienas) …spektaklis vadinosi “Dugne”. labai patiko. …apskritai, teatras - nuostabus dalykas, reikia tik prisiversti ten nueit…
oddity: o tu šaunuolė, dažniau reik o aš pati buvau 5-dienį Kauno dramos teatre - “Vedybos”.
pries 3 dienas rusu kalba vykusiame spektaklyje “Baltramiejaus naktis”
Pries pora dienu megavausi Gintaro Varno interpretacija “Nusikaltimas ir Bausme”. Ispudziai patys paciausi. Visa apimanti psichodelika ir nerealus vidinis apsivalymas.
buvau vakar OKT.
vakar O. Korsunovas “Saltas vaikas”
Aha… del Gintaro Varno verta… Visus jo maciau iskyrus “Tolima Sali” i kuria eisiu 14 diena… Jau turiu bilietus…
As irgi nesianiai buvau… Kazkas nerealus jo spektakliai… Labai gerai teatras su kinu sumaisytas… Tos visos vaizdoprojekcijos super… Aktoriu vaidyba, scenografija… Rezisura… Viskas liux…
Pries valanda… Su draugais sumastem, kad kada nors reikia nueiti i vaikiska spektakli… Taigi siandien buvome “Mere Popins” KVADT… Labai patiko… Toks vaikiskas, linksmas, mielas…
Galiu pagirti VGTU “Palepes” teatro studija Labai patiko tiek ju “Kostiumas”, tiek “Dangau keleivis”. sakyciau, labai profesionali kuryba. Respekt Labai patinka Keistuoliai. Kartais apsilankau dramos teatre, reciau - operhause Paskutini karta teatre buvau praeita penktadieni Savaitgali vel galvoju kur nors nueiti
megstu vaikscioti i teatra… paskutini karta buvau berods geguzes menesi… mat vasara teatras dazniausiai atsotogauja…
Prieš porą savaičių belgų “Ubung”.
VAKAR
Pries valanda… Buvau Gintaro Varno “Tolima Salis”… Nuostabus spektaklis… Tikrai gera scenografija ir aktoriu vaidyba… Ivanauskas tikrai sugeba puikiai vaidinti…